قدیم و جدید نداره
ساعت میاد عقب
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
قدیم و جدید نداره
ساعت میاد عقب
Last edited by amir169; 21-09-2015 at 20:50.
نه چون مخابرات تا 3 4 روز ساعتش رو درست نمی کرد پرسیدم گفتم یه بار حجممون نابود نشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
امروز یه سری از سرورهای اسکایپ داون شده بوده. مشکل از این طرف نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی تو مرکز مخابراتی توحید آسیا تک داره؟
برا من پینگ خیلی مهمه چون میخوام بازی کنم.
صبا نت گفت تو اون مرکز 2 هفته تا 1.5 ماه طول بکشه راه اندازی شه ولی آسیاتک گفت 3 تا 7 روز. بگیرم آسیاتکو؟یا برم سراغ یه شرکت دیگه؟
عجب جریانی شده این آسیاتک برای من!!! از 1544 برای شهاب 10 مگ که ثبت نام کردم چند روز بعد خط رانژه شد و چراغ مودم ثابت میشد و سرعت 10 مگ با snr حدود 18 میداد...
الان که تقریبا دو هفته میگذره از اون موقع که بدون اطلاع قبلی خطو از رانژه خارج کردن برای حل یه مشکل و الان وقتی به پشتیبانی 1544 زنگ میزنم میگن سرویستون دوباره وصل شده و خطتون رانژه شده میگم پس چرا چراغ مودم ثابت نمیشه و وصل نمیشه میگن مشکل از طرف شماست براتون کارشناس می فرستیم...
تو جواب شکایت 195 هم همینو نوشتن که کارشناس فرستادیم...
همه جوره هم تست کردم با مودمهای مختلف ، از سر خط ، با اسپلیتر بدون اسپلیتر ، با تنظیمات مودم ور رفتم. کلا چراغ مودم ثابت نمیشه. فکر کنم دارن دروغ میگن که خط رانژه شده چون اخیرا تو مرکز مخابراتی فجر ارومیه محدودیت پورت دارن و تا اطلاع ثانوی ثبت نام جدید نمیکنن.
یا کلا دارن دروغ میگن که خط رانژه شده ( آخه چطور ممکنه خط رانژه شده باشه اما چراغ مودم ثابت نشه پس دفعه اول چطور چند روز بعدش مودم راحت وصل میشد؟ ) و یا یدونه پورت داغون دادن که نویزش خیلی زیاده و اصلا لینکش آپ نمیشه...
نظرتون چیه دوباره تو 195 شکایت کنم یا تجدید نظر بزنم برای شکایت قبلی ؟
اینم همون مشکلی که بخاطرش خط رو بدون اطلاع قبلی از ارنژه خارج کردن:
Last edited by dDarkKnight_12; 21-09-2015 at 23:14.
سلام دوستان من میخام خطمو جمع آوری کنم باید زنگ بزنم 1544؟ بعد پرسیدن واسه چی میخاین جمع اوری کنی چی بگم؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان من میخام خطمو جمع آوری کنم باید زنگ بزنم 1544؟ بعد پرسیدن واسه چی میخاین جمع اوری کنی چی بگم؟
- - - Updated - - -
من ساعت دانلودم تو زمان دانلود رایگان ساعت ۴ تا ۱۰ تا دیروز ۵۰۰ امروز به زور ۶۰ میشد. دزدای عوضی با عقب اومدن ساعت سرعت و کم کردن نشه دانلود کنی
برا منم پایین اومده
شبانه مشهد سرویس شهاب ۴ تا ۱۰ که اینطوری نبود امروز خارجی همون بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ و داخلی هم معمولا زیر ۱ مگ نمیومد
Last edited by sorooshfm; 22-09-2015 at 12:36.
برای بنده هم که مشهد بودم بالای 300 نمیرفت . چه سرور آسیاتک چه غیره !
پ.ن : سرویس شهاب .
Last edited by omidscafild; 22-09-2015 at 12:52.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)