شرمنده ,دسته خودم نیست ,ظالمی تو وجودمه
پس چی ؟ دیدم همه کل گذاشتن گفتم کم نیارم![]()
شرمنده ,دسته خودم نیست ,ظالمی تو وجودمه
پس چی ؟ دیدم همه کل گذاشتن گفتم کم نیارم![]()
دارم براتون یه رکوردی بزنم توی شاهنامه بنویسن ...دی:
این هم پیام رهبر قدیمی URL ( که خیلی نسبت بهش ارادت دارم! )
خداییش آدم خوبی بود! خیلی برای UDTR و URL زحمت کشید. خدا رحمتش کنهI would love to give a big shout out to those idiots from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
They know what I'm talking about.. especially that GAY guy from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . He has very little playing skills.. just got lucky with the Tribe he was able to put together. LOL!
Good Luck to all my former allies and friends on this World. Come find me on the other Worlds I play on. =D
پ.ن. امروز یک نفر از VIRUS با 500 هزار امتیاز Abandon کرد، بشتابید تا بهتون یه چیزی برسه!![]()
من هم در این ترایب بودم
ولی اینقدر هم خوب نبود
به یک خانوم استرالیایی حمله کرده و دو شهرش رو گرفته بودم که
این خانوم نامه فرستاد و با این رئیس دوست شد و 3 تا شهرم رو گرفت داد به اون ( همون خانوم به من حمله کرد و اگه منم بهش حمله میکردم کل ترایب به من حمله میکرد )
کلا 4تا شهر از م گرفت
وگرنه اونموقع 9 تا شهر داشتم
و اگه الان میشد شاید 30 تا
( حالا کجاست ) میخوام بهش یه نامه بفرستم کار دارم
ایول بابا ساعت 3 :
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (3 کاربران و 1 مهمان)
تا حالا در هیچ تاپیکی اینطوری نبوده
به لطف دوستم seniur اولین نوبل منو ساختم ولی دیگه حالا حالا ها کار داره منم معتاد شدما
فکر کنم یه هفته طول بکشه تا بعدی رو بسازم
سلام به معتادینه بازی tw یه عدد سوال دارم.
قضیه world و این مختصاته بعدش چیه میشه فهمید طرف از کجا عضو شده
اگه منطقه ای سراغ دارین که توش جاپونیا هستن بهم معرفی کنین میخوام
بترکونمشون
Last edited by Masterpiece; 22-04-2008 at 10:56.
یه چیزه دیگه continent 60 با k60 چه فرقی فوکوله
بچه ها باید چه چیزی رو آپگرید کرد تا دیوار دوره روستا محکم بشه یعنی دورش خندق کنده باشند و توش آب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من لول دیوار تا 20 بردم ولی نشد تازه دیگه هم نمیزاره آپگرید کنم فول شده
این همان پیامی بود که می خواستی برام بفرستی؟؟؟؟فکر نکنم
حیف نوبلمن در دسترس نیست بگیرم
بابا تو هم همش داستان های قدیمی را میگی
ولی جیف که من سبک حمله ی شمارو ندارم
شب بخیر شما کار ندارید فردا
تو این بازی چندین ورد داره که بسته به سرعت یونیت ها و سرعت چیزهای دیگر همچنین مقدار اجازه برای عضو شدن و امکاناتی که به ادم می دهند طبقه بندی شده . که هرکسی می تونه تو هر کدوم هاش که خواست عضو بشه
این در اصل منطقه ها تو ورد های بازی است که یک منطفه را نشان می دهد. ان دو تا فرقی نمی کنه با هم
این تصویر که تو مپ هست بر اساس امتیاز است نه چیز هایی که اپگرید می کنی.هر وقت همه را اپگرید کنی ان تصویر قلعه که خندق داره تو نقشه میاد .ولی معمولا کسی این کارو نمیکنه چون خیلی جا میگیره
Last edited by zed2; 22-04-2008 at 08:57.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)