عزیزم میگفتی ما کمکت میکردیم !دستت درد نکنه رفیق ... اراده کنم سر دو روز جوره اما نمی دونم سیوشو چیکار کنم ... تا مرحله کذایی اموزش خلبانی رفته بودما ولی وقتی دیدم نمی تونم ردش کنم بازی رو پاک کردم . خیلی تلاش کردم ولی نشد .
عزیزم میگفتی ما کمکت میکردیم !دستت درد نکنه رفیق ... اراده کنم سر دو روز جوره اما نمی دونم سیوشو چیکار کنم ... تا مرحله کذایی اموزش خلبانی رفته بودما ولی وقتی دیدم نمی تونم ردش کنم بازی رو پاک کردم . خیلی تلاش کردم ولی نشد .
برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده![]()
برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده![]()
دوست من این همه شکلک چیه ؟!برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده
اینطور برنامه رو میتونی در تاپیک زیر پیدا کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Oracle جان اون موقع این تاپیک متروک بود ... پرنده پر نمیزد اینجا ولی فردای روزی که من بازی رو پاک کردم شدهعزیزم میگفتی ما کمکت میکردیم !
اینی که الان داری می بینی ...![]()
نه Name جان !! اونی که می گم خیلی بزرگتره !!
ولی نا امید نشو ... داری نزدیک می شی !
شرمنده ی همه ام...نوشته شده توسط Sa@eid
تقصیر منه... این تاپیکو خودم زدم ولی رفتم پی کارم !
از الان هر وقت که اومدم تو P30جون , حتماً یه سر به اینجا می زنم.
Last edited by علیرضا; 15-08-2007 at 00:34.
ممنون برم ببینم چجوری شده
دستت دردنکند بابت زحمتی که انداختیمت![]()
دقیقا من هم تو همون مرحله ای که گفتی اموزش هواپیما گیر کرده بودم و دقیقا همون کاریکه کردی بازی رو برای 6 ماهی اک کردمش ولی 2 هفته پیش نصبش کردم و به راحتی اون مراحل رو با تراینر رد کردم عزیزان لطف کردند و سیو مراحلی که تقریبا نزدیک به اموزش هواپیما بود رو فکر کنم تو 10 صفحه قبل گذاشتند اگه پیداش نکردی بگو برات پیدا کنم.
![]()
ممنون oracle_eldorado
درود
من بعد 2 سال بازیرو دوباره نصبش کردم تا همینجا رسیدم ولی گیر کردم![]()
اگه ترینرشو بزاری عالی میشه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)