من راستش خبر ندارم IDM تورنت رو ساپورت می کنه یا نه ولی اگر ساپورت می کنه احتمالا تو بخش تنظیمات فعالیت نرم افزار می تونی این مورد رو تنظمی کنی ( چرا از نرم افزارهای مخصوص خودش استفاده نمی کنی؟)
سرعت شما فکر کنم مناسب است و فکر نکنم بیشتر از این بتونید کاری کنید.
در مورد لیست ترکر هر فایل تورنت با تورنت دیگر فایلهاش فرق می کنه و اگر ترکر های انها رو بزارین کمکی به شما نمی کنه ....باید فایل های داخل دو تورنت فایل مثل هم باشه تا بشه ترکر هاشون رو استفاده کرد که پیدا کردن این تورنت های فایل های مشابه با شماست.
این ارسال یعنی مقدار حجمی که شما از فایلی که گذاشتین برای دانلود ارسال شده است.
اطلاعات دیگر کامپیوتر شما شیر نمیشه فقط همان فایل که خود شما در خواست دادین تو تورنت شیر میشه و شما هم درحال گرفتن و ارسال کردنش هستین.این رو نباید جلوگیری کنین چون تو ترکر ها و نرم افزار های تورنت دیگر یا سرعت بسیار پایین ( در حد 1 یا 2 کیلوبایت بهتون می دن یا تو بلوک می شین و دیگر نمی تونین چیزی دریافت کنین و بدتر از ان به مرور ای پی هایی که استفاده می کنین به عنوان غیر ارسالی شناخته میشه و دیگر سرعت دریافت نمی گیرد.
در مورد اصطلاح ها هم شما می تونید بر اساس نسخه اینگلیسی و faq سایت سازنده ان نرم افزار اطلاعات کافی بدست بیارین.
در مورد مثال هاتون من شریک ها رو نفهمیدم کجاست....( میشه تصویر بزارین؟)
ان زیر درخواست ها احتمالا منظورش درخواست های بخش هایی از فایل اصلی که نرم افزار تورنت شما به نرم افزار دیگر یا بلعکس داده است.(البته اگر می خواین مطمئن شین به پیشنهاد بالا رو اجرا کنین فلگ ها هم وضعیت کاربران تورنت دیگر نسبت به شما را نشان می دهد.(برای فهمیدن اختصاری های انها به تاپیک زیر مراجعه کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]