تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 858 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من با مودم فضای باز ایرانسل zw101 با sinr 12 این سرعت رو گرفتم هر کاری کردم بهتر از این نشد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

2. این کاربر از arasholiver007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من با مودم فضای باز ایرانسل zw101 با sinr 12 این سرعت رو گرفتم هر کاری کردم بهتر از این نشد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    sinr بالاتر از ۱۲ نرفت؟
    RSRP اینا چی

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سيم كارت من هم 2 روز بعد از تحويل مودم فعال شد ولي هنوز فعلا 100 مگ تست داره و بسته 15 گيگ 3 ماهه اضافه نشده بماند كهايميل منو اشتباه ثبت كرده بودنند و مصيبت كشيدم تا تونستم عوض كنم ولي كلا فرايند تعويض تا فعال سازي من 4 روز طول كشيد
    فقط يك مشكلي با اين كه در سطح پوشش داخلي هستم ولي RSRP كمتر از -97dbiنشد و تعداد خونه هاي انتن بيشتر از 1 خونه نشد
    دوستان ديگه هم همين مشكل رو دارند؟
    هر چقدر هم جابه جا كردم بهتر نشد كه نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وارد روز ۱۶ام شدم. ایرانسل متشکریم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سيم كارت من هم 2 روز بعد از تحويل مودم فعال شد ولي هنوز فعلا 100 مگ تست داره و بسته 15 گيگ 3 ماهه اضافه نشده بماند كهايميل منو اشتباه ثبت كرده بودنند و مصيبت كشيدم تا تونستم عوض كنم ولي كلا فرايند تعويض تا فعال سازي من 4 روز طول كشيد
    فقط يك مشكلي با اين كه در سطح پوشش داخلي هستم ولي RSRP كمتر از -97dbiنشد و تعداد خونه هاي انتن بيشتر از 1 خونه نشد
    دوستان ديگه هم همين مشكل رو دارند؟
    هر چقدر هم جابه جا كردم بهتر نشد كه نشد
    اره، td ضعیفه، واس همه همینطوره، مگه پوشش بیشتر کنن کمکم، یا مودم خارجی بخری.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

8. این کاربر از salarnosrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

امروز بهم پیام آمد که شماره پیگیری شما بسته شد تماس میگیرم میگم من که هنوز مودم رو دریافت نکردم برای چی بستید میگه کارشناسای ما تماس گرفتن جواب ندادید گفتم ببخشید من تو دستشوئی هم میرفتم موبایلم در گوشم بود چطور جواب ندادم شما تماس نگرفتید بعد هم گفتید حداکثر 7 روز کاری میگه شما درست میفرمائید قصور از ماست الان باز براتون پیگیری پر میکنم گفتم بابا من ده تا شماره پیگیری دارم بدردم نمیخوره . هیچی دیگه یک کد رهگیری دوباره بهم فرستاد گفت تا 48 ساعت دیگر اگر پاسخی دریافت نکردید با همین سامانه جهت پیگیری مجدد تماس بگیرید . واقعا از لحاظ سرویس دهی صفرند فقط منتظرن تماس تمام شد شما قطع نکنی تو نظر سنجی هم بهشون 1 بدی

10. این کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت roxeen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امروز بهم پیام آمد که شماره پیگیری شما بسته شد تماس میگیرم میگم من که هنوز مودم رو دریافت نکردم برای چی بستید میگه کارشناسای ما تماس گرفتن جواب ندادید گفتم ببخشید من تو دستشوئی هم میرفتم موبایلم در گوشم بود چطور جواب ندادم شما تماس نگرفتید بعد هم گفتید حداکثر 7 روز کاری میگه شما درست میفرمائید قصور از ماست الان باز براتون پیگیری پر میکنم گفتم بابا من ده تا شماره پیگیری دارم بدردم نمیخوره . هیچی دیگه یک کد رهگیری دوباره بهم فرستاد گفت تا 48 ساعت دیگر اگر پاسخی دریافت نکردید با همین سامانه جهت پیگیری مجدد تماس بگیرید . واقعا از لحاظ سرویس دهی صفرند فقط منتظرن تماس تمام شد شما قطع نکنی تو نظر سنجی هم بهشون 1 بدی
    زنگ بزن نمایندگی شهری که هستی احتمال زیاد اونجا باشه الان من تقریبا" 2روزه تحویل گرفتم بعد از 2 هفته که خودمم زنگ زدم نمایندگی آوردن ، الانم تازه ایرانسل زنگ زده بهم میگه مودم رو تحویل گرفتید یا نه ؟ با اینکه فعال هم شده ، حودشون هم خبر ندارن چی به چیه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زنگ بزن نمایندگی شهری که هستی احتمال زیاد اونجا باشه الان من تقریبا" 2روزه تحویل گرفتم بعد از 2 هفته که خودمم زنگ زدم نمایندگی آوردن ، الانم تازه ایرانسل زنگ زده بهم میگه مودم رو تحویل گرفتید یا نه ؟ با اینکه فعال هم شده ، حودشون هم خبر ندارن چی به چیه !
    سلام. شما چه شهری هستین؟ شماره تلفن نمایندگی رو از کجا باید پیدا کنم؟ و اینکه نمایندگی نگفت با اینکه مودم دستش بوده چرا تحویل نداده؟
    ممنون

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل ایرانسل اینه که فکر میکنه تافته جدا بافته هست , تو هیچ قبرستونی تو دنیا حتی تو همین ایران هم این جوری نیست که زنگ بزنی اپراتور برات پیغام پسغام بفرسته به پشتیبانی فنی بعد اونا زنگ بزنن !!!!! شاید سر کلاس دانشگاه باشی , شاید تو جلسه اداره باشی , شاید تو حموم باشی نتونی جواب بدی بعدش دوباره میره روز بعد در یک ساعت نامعلوم دوباره تماس میگیرن , همه جا این جوری هست که همون خری که تو باهاش حرف میزنی پشتیبانی فنی هست و مشکل رو برطرف میکنه یا میفرسته بالا دستی برطرف کنه نه این که یه اپراتور بفرسته واست بخش فنی تماس بگیره بعد بخش فنی زنگ بزنه دوباره عین همون توضیحاتی رو که به اپراتور دادی ازت بپرسه بعد دوباره بفرسته بخش شبکه !!!!! نمیدونم ایرانسل فکر کرده پنتاگون هست یا FBI ؟

14. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •