مشکل صدای گزارشگر دارم . قبلا مشکلی نداشتم از زمانی که ویندوز عوض کردم مجدد بازی را نصب کردم صدای گزارشگر ندارم ؟ چیکار کنم ؟ چند بار هم بازی را نصب کردم باز نشد فقط صدای ورزشگاه هستش ؟
قبلا همینو روی ویندوز قبلی داشتم گزارشگر داشتم ؟
مشکل صدای گزارشگر دارم . قبلا مشکلی نداشتم از زمانی که ویندوز عوض کردم مجدد بازی را نصب کردم صدای گزارشگر ندارم ؟ چیکار کنم ؟ چند بار هم بازی را نصب کردم باز نشد فقط صدای ورزشگاه هستش ؟
قبلا همینو روی ویندوز قبلی داشتم گزارشگر داشتم ؟
سلام
شوت محکم و حرفه ایی چگونه بزنم؟
از راه دور شوت محکم چی جوری بزنم دوستان؟
تک با تک ها اکثرن شوت ها میرن بیرون دوستان راهی دارن که صد در صد گل بشه؟
ضربات ایستگاهی رو چگونه بزنی بهتر هست؟
سلام. به غیر از تک به تک ها، راه حل دیگه ای برای روش های دیگه که گفتید، نیست. برای تک به تک، وقتی دروازه بان داره میدوه سمتت، یه جهت چپ و راست سریع پشت هم بده که روی بازیکن برگرده که دروازه بان نتونه از زیر پات توپ رو بگیره. بعد از این که روی بازیکنت سمت دروازه شد، سریع یه شوت گل آروم بزن که بره تو دروازه.![]()
اتفاقا شوت ها که خیلی خوب گل میشه .
پشت محوطه اکثر شوت ها گله مگر در آخرین خالت سختی .
البته شوت ها رو باید جهت هم بدید که دروازه بان نتونه بگیره ، آخرای بازی که بازیکن ها خسته میشن هم شوت ها سخت گل میشه !
هنوز کسی آنلاین بازی نکرده ؟
Last edited by mohsen14014; 13-03-2015 at 21:56.
سلام. من اتّفاقاً رو Super Star بازی می کنم ولی تک و توک برام پیش اومده که از پشت محوّطه ی جریمه شوت هام گل شه. روی سختی های پایین تر هم تست کردم قبلاً ولی این جوری هم که شما میگید اکثراً گله، نبود!
با چه تیمی بازی میکنید ؟
خودم رئال، تیم مقابل Manchester United و Chelsea و تیم های قوی دیگه که واقعاً دفاعشون قویه!البتّه تو Super Star تا 11 تا گل هم تونستم بزنم. همین پریشب بازی کردم که 11 تا زدم، 3 تا خوردم!
کلّاً 99% مواقع خودم رو رئال می گیرم. چون هم خیلی قویه، هم بازیکناش قد بلندن!
![]()
دانلود مستقیم و اختصاصی دیتا پک 4
مشخصات این دیتا پک :
- اضافه شدن 11 کفش جدید
- اضافه شدن توپ های جدید
- اضافه شدن 60 چهره جدید
- انجام تمام نقل و انتقالات زمستانی
- آپدیت تیم های برزیلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ها و ترجمه اختصاصی بوده در صورت کپی کردن منبع ذکر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیکن جدیده رئال هم اومده؟ اون یارو برزیلیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)