تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 300 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بعد از حدود دوسال و خورده ای بالاخره دیفنسم تموم شد و کامل آپ شد
    البته من خیلی زیاد بازی نمیکردم و اگر کسی بیشتر از من وقت بزاره نهایتا یک سال و نیمه فول آپ میشه.
    من خیلی روی دیوارها و کینگ و کوئین وقت نذاشتم که یکی از اشتباهات من هم همین بوده.

بازم خوبه برای تو من یک سال و نیم هست دارم بازی میکنم تازه تو تاون هال 9 مکس شدم البته به جز دیوارها که نصفش مونده تا لول 9 بشه ( 10 جای خود ) و همینطور هیرو ها

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی تان های 9 و بخصوص 10 انقدر چیز واسه آپ کردن وجود داره که فرصت به دیوار آپ کردن نمیرسه و اگر از قبل بطور فول آپ بالا نیومده باشین ضرر میکنین.
    و بهترین و منطقی ترین روش برای اپ کردن تان این هست که اول کلا دیفنسها فول آپ بشن و در مرحله بعد دیوارها و کینگ و کوئین رو تا جائیکه ممکنه آپ کنین.
    در تان 9 و 10 بخصوص در وارها ، آپ بودن دیوارها و کینگ و کوئین تاثیر مستقیم در پیروزی دارن.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

توی تان های 9 و بخصوص 10 انقدر چیز واسه آپ کردن وجود داره که فرصت به دیوار آپ کردن نمیرسه و اگر از قبل بطور فول آپ بالا نیومده باشین ضرر میکنین.
    و بهترین و منطقی ترین روش برای اپ کردن تان این هست که اول کلا دیفنسها فول آپ بشن و در مرحله بعد دیوارها و کینگ و کوئین رو تا جائیکه ممکنه آپ کنین.
    در تان 9 و 10 بخصوص در وارها ، آپ بودن دیوارها و کینگ و کوئین تاثیر مستقیم در پیروزی دارن.
    فکر خوبیه ولی این کینگ و کویین بخوای پشت هم اپ کنی دارک خیلی زیادی میخواد دراوردنش هم سخته
    الان من پشیمونم چرا تاون هال 8 یکم بیشتر نموندم هم دیفنس ها فول اپ بشه دیوارا هم مابین دیوارا سیاه میکردم
    الان وضعیتم اینجوریه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان من از یه نفر شنیدم وقتی زبان بازی رو بزاری رو عربی لوت های خوبی میاره ومن گذاشتم و چند تا اتک واقعا خوب برام آورد به طوری مه من تو انگلیسی 120تا بزور پیدا میکردم 300تا برام آورد اما بعد از چند اتک لوت خوب اصلا نمیاره همشون زیر 100تا میخواستم ببینم مشکل از کجاست
    کلا شبا لوت عالیه. روزا اصلا خوب نی

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من یه سوال پرسیدم درباره روش اتک با گولم که جواب ندادین و خودم این ترکیبو بردم
    تان 8 هستم
    دوتا گولم لول دو
    8 تا وال بریکر
    اتک وار اولم یه پکا وبقیه ویزارد و دومیش دو پکا وبقیه ویزارد البته یه هوگ هم برای خالی کردن کستل
    دو اسپل ریج یه دونه هیل و یه سم
    راحت هردو اتک دوستاره شد اما سه شدنش سخت بود و تان هشت هم باید سه بشه توی وار
    من بد اتک زدم یا ترکیبم خوب نبوده؟ اتک اول که یه دونه پکا بردم بهتر بود باز
    به نظرتون باز با همین روش اتک بزنم یا دراگ؟به نظرم تان هشت دراگ بهتر جواب میده نظر شما چیه؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تان 8 هستم
    دوتا گولم لول دو
    8 تا وال بریکر
    اتک وار اولم یه پکا وبقیه ویزارد و دومیش دو پکا وبقیه ویزارد البته یه هوگ هم برای خالی کردن کستل
    به نظرتون باز با همین روش اتک بزنم یا دراگ؟به نظرم تان هشت دراگ بهتر جواب میده نظر شما چیه؟
    بستگی ب مپ داری خیلی مواقع با دراگ سه میشه
    کارا ترین نیرو تو اتک وار تاون حال 8 هوگ چهاره

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

تان 8 هستم
    دوتا گولم لول دو
    8 تا وال بریکر
    گولم برای تان هال هشت باید دیواراش باز تر باشه که سه بشه ...البته حواستونم به تایم باشه که از اونور وقت کم نیاد ...تو تان هال هشت اگه دیدی دیوار هفت یا هشت هست و خیلی تو همه و مپش باز نیست بهتره که بیخیال اتک گولم بشی ...
    دراگ هم اگه بلد باشی معمولا سه میشه ....
    بنظرم گولم دراگ و هوگ سه و چهار رو ترکیبی بزنی با توجه به مپ حریف با یکی از این سه روش حتما سه میشه ...

- - - Updated - - -
    Last edited by jamal9; 12-08-2015 at 21:10.

10. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام کمک میخواستم میخواستم بدونم از کجا میتونم جم بگیرم این فارسی گیفت خوبه یا کلاهبرداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام کمک میخواستم میخواستم بدونم از کجا میتونم جم بگیرم این فارسی گیفت خوبه یا کلاهبرداره
    ببین این سایتا کل مشخصاتت رو میگره اعم از رمز و شماره آدرس و هزار چیز دیگه که بخواد به یه گیفت کارت برات جم بخره

اگه خودت بری یه گیفت کار بخری و با اون گیفت کارت از طریق خود کلش جم رو بخری هم ارزونتره هم اینکه خیالت راحته کل اطلاعات رو جیمیلت رو تخلیه نمیشه...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

13. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ماشالله به باگ های بازی که انواع و اقسام شو خودم تجربه کردم

پر شدن خود به خود کلن ! هم برای خودم اتفاق افتاده هم دیگر هم کلنیم خالی کردم رک دادم زدم روش دیدم ویزارد پر شده

این باگ اسپل جامپ که برای سوپرسل هم فرستادم این عکس رو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یکی باگ که دیگه نوبرشه کلن حریف رو دیدیم خالیه گفتیم برو راحت بزن، وقتی زد از کلن لاوا دراومد اینم سندش

Last edited by arming900; 13-08-2015 at 15:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •