بازم خوبه برای تو من یک سال و نیم هست دارم بازی میکنم تازه تو تاون هال 9 مکس شدم البته به جز دیوارها که نصفش مونده تا لول 9 بشه ( 10 جای خود) و همینطور هیرو ها
![]()
بازم خوبه برای تو من یک سال و نیم هست دارم بازی میکنم تازه تو تاون هال 9 مکس شدم البته به جز دیوارها که نصفش مونده تا لول 9 بشه ( 10 جای خود) و همینطور هیرو ها
![]()
توی تان های 9 و بخصوص 10 انقدر چیز واسه آپ کردن وجود داره که فرصت به دیوار آپ کردن نمیرسه و اگر از قبل بطور فول آپ بالا نیومده باشین ضرر میکنین.
و بهترین و منطقی ترین روش برای اپ کردن تان این هست که اول کلا دیفنسها فول آپ بشن و در مرحله بعد دیوارها و کینگ و کوئین رو تا جائیکه ممکنه آپ کنین.
در تان 9 و 10 بخصوص در وارها ، آپ بودن دیوارها و کینگ و کوئین تاثیر مستقیم در پیروزی دارن.
فکر خوبیه ولی این کینگ و کویین بخوای پشت هم اپ کنی دارک خیلی زیادی میخواد دراوردنش هم سخته
الان من پشیمونم چرا تاون هال 8 یکم بیشتر نموندم هم دیفنس ها فول اپ بشه دیوارا هم مابین دیوارا سیاه میکردم
الان وضعیتم اینجوریه
![]()
کلا شبا لوت عالیه. روزا اصلا خوب نی
من یه سوال پرسیدم درباره روش اتک با گولم که جواب ندادین و خودم این ترکیبو بردم
تان 8 هستم
دوتا گولم لول دو
8 تا وال بریکر
اتک وار اولم یه پکا وبقیه ویزارد و دومیش دو پکا وبقیه ویزارد البته یه هوگ هم برای خالی کردن کستل
دو اسپل ریج یه دونه هیل و یه سم
راحت هردو اتک دوستاره شد اما سه شدنش سخت بود و تان هشت هم باید سه بشه توی وار
من بد اتک زدم یا ترکیبم خوب نبوده؟ اتک اول که یه دونه پکا بردم بهتر بود باز
به نظرتون باز با همین روش اتک بزنم یا دراگ؟به نظرم تان هشت دراگ بهتر جواب میده نظر شما چیه؟
بستگی ب مپ داری خیلی مواقع با دراگ سه میشه
کارا ترین نیرو تو اتک وار تاون حال 8 هوگ چهاره
گولم برای تان هال هشت باید دیواراش باز تر باشه که سه بشه ...البته حواستونم به تایم باشه که از اونور وقت کم نیاد ...تو تان هال هشت اگه دیدی دیوار هفت یا هشت هست و خیلی تو همه و مپش باز نیست بهتره که بیخیال اتک گولم بشی ...
دراگ هم اگه بلد باشی معمولا سه میشه ....
بنظرم گولم دراگ و هوگ سه و چهار رو ترکیبی بزنی با توجه به مپ حریف با یکی از این سه روش حتما سه میشه ...
- - - Updated - - -
Last edited by jamal9; 12-08-2015 at 21:10.
سلام کمک میخواستم میخواستم بدونم از کجا میتونم جم بگیرم این فارسی گیفت خوبه یا کلاهبرداره
ببین این سایتا کل مشخصاتت رو میگره اعم از رمز و شماره آدرس و هزار چیز دیگه که بخواد به یه گیفت کارت برات جم بخره
اگه خودت بری یه گیفت کار بخری و با اون گیفت کارت از طریق خود کلش جم رو بخری هم ارزونتره هم اینکه خیالت راحته کل اطلاعات رو جیمیلت رو تخلیه نمیشه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
ماشالله به باگ های بازی که انواع و اقسام شو خودم تجربه کردم
پر شدن خود به خود کلن ! هم برای خودم اتفاق افتاده هم دیگر هم کلنیم خالی کردم رک دادم زدم روش دیدم ویزارد پر شده
این باگ اسپل جامپ که برای سوپرسل هم فرستادم این عکس رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی باگ که دیگه نوبرشه کلن حریف رو دیدیم خالیه گفتیم برو راحت بزن، وقتی زد از کلن لاوا دراومد اینم سندش
Last edited by arming900; 13-08-2015 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)