سلام
از این روکش ها معمولی بگیر براش دیگه در حد چند هزار تومن هست قیمتش به همه لپ تاپ ها هم میشه استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از این روکش ها معمولی بگیر براش دیگه در حد چند هزار تومن هست قیمتش به همه لپ تاپ ها هم میشه استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همینا هم بعد مدتی دردسرساز میشه!! نمیدونم بخاطر گرمای لپ تاپه یا چیز دیگه ولی مال من که دیگه بزور صاف سر جاش میمونه!!
نه برای من بعد از 14 ماه استفاده هنوز هم مثل اولشه
یه دردسر دیگه هم داره که چرب میشه و روی صفحه نمایش هم لک میندازه . هر چند وقت یک بار باید بشوریش
اما در مجموع بودنش بهتر از نبودنشه
من عید گرفتمش الان دیگه نمیچسبه!
به کارکردم بستگی داره! داداشم روزی 10 12 ساعت با لپ تاپم بتلفید 3 بازی میکنه!! کم که داغ نمیشه!!![]()
دوستان من لنوو z5070 دارم کیفیت وب کم خیلی ضعیفه
چجوریه میگن کیفیتش hd این چجور hd ای هست
مال شما هم کیفیتش پایینه
با تشکر
hd که hdـه ولی لنزش 3 مگاپیکسله(حدودن!) که فلشم نداره و داغون میشه در کل!
کم پیش میاد وبکم لپ تاپ بهتر از این باشه!!
سلام
ببخشید دستگاه من وسط بازی Ghosts یهو خاموش میشه
بدون هیچ پیامی
این دفعه دفعه دوم بود
نگرانم کرده
به نظرتون از چیه؟
معمولا این مشکلات برمیگرده به overheat شدن دستگاه .
امروزه پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی در لپ تاپ ها به سیستم کنترل دما مجهز شدند به طوری که در دماهای بالا منجر به کاهش فرکانس کاری میشه . اگر دما از اون حد هم بالاتر رفت اونوقت باعث خاموشی دستگاه میشه .
بهتره یه بار خروجی هارو چک کنین که مسدود نشده باشه . از کارکرد صحیح فن هم اطمینان حاصل کنین
سلام
چن روز پیش لپ تاپم از فاصله یک متری رو زمین افتاد
حالا درش رو میبندم رو حالت sleep نمیره دیگه
به نظرتون ایراد از کجاش هست ؟
یه ذره بغل دکمه پاورش اومده بالا و آسیب جدی ندیده
مدلش هم Z510 i7 8GB
سلام دوستان
چند روز پیش برای تعمیر گوشی رفتم تعمیر گاه تخصصی گوشی و لپ تاپ ، موقعی که کارم تموم شد از طرق پرسیدم میشه هارد z510 رو برداشت بجاش از این هاردهایی گذاشت که که 8 گیگ حافظه ssd به عنوان کش دارن.گفت میشه ولی مشکل نور پیدا میکنه لپ تاپ و توصیه نمیکنم
میخواستم ببینم کسی اینکارو کرده و آیا این حرف طرف صحت داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)