پس 256 نامحدود 60 تا میده 512 نامحدود هم احتمالا توی رنج 65 تا 70 باید باشه
درنتیجه 256 نامحدود بصرفه تر هستش
نقشه پوشش فارانت :
تقریبا همه جا هست ولی کوی انتقلاب و لشکر که یه منظقه بزرگ هستش هنوز دکل نزدن !!!!!!
![]()
پس 256 نامحدود 60 تا میده 512 نامحدود هم احتمالا توی رنج 65 تا 70 باید باشه
درنتیجه 256 نامحدود بصرفه تر هستش
نقشه پوشش فارانت :
تقریبا همه جا هست ولی کوی انتقلاب و لشکر که یه منظقه بزرگ هستش هنوز دکل نزدن !!!!!!
![]()
توو این نقشه دانشگاه آزاد کجاست؟ اگه میشه واسم علامتش بزن ببینم این دکل سمت شهرک دانشگاه کجا میوفته.![]()
گلستان و کوی سعدی هم ندارن با اینکه هیچ شرکتی نسیت اونجا دکل نداشته باشه
جای دکل ها رو هم بعید میدونم درست نشون داده باشه در مورد ما که صدق نمی کنه
ایمان :
زیاد دلت رو به این وعده ها خوش نکن قبلا هم گفتی پرسیدم گفتن یک ماه دیگه دکل میزنن ولی الان بیش از شش ماه گذشته هنوز نزدن .خیلی از حرف ها توی سرویس دهنده ها طوطی وار تکرار میشه.
آرش :
فارا توی گلستان داره یعنی توی گیت بوستانه من انداخته بودم سمتش اومد ولی مال چند ماه پیشه .چطور میگی اونجا ندارن ؟
شاید بزحمت سیگنال تا اونجا برسه ولی چند ده متر جلوتر که چک کردم سیگنال نبود(حدودا ۸-۹ ماه پیش) خوشون هم می گن اونجا رو پوشش نمیدن
ولی خودش یه بار گفت تو گیت بوستان داریم تو پردیس هم داریم .اون که بهش کانکت شدم به اسم گلستان بود و در جهت گلستان رادیوم بود .مال پردیس هم به اسم پردیس میان . پس اون مال کجا بوده ؟
سلام مجدد.
لطفا یکی بگه بهترین شرکت هم برای بازی هم دانلود واسه nano station تو کل اهواز کدوم شرکته ؟ (مهم نیست چه منطقه ی باشه)
بدترین ISP رو هم بگید .
ممنون
دوستان سلام.مودم روترم یه اتاق دیگه است و لپتام تو اتاقمه.از طریق وای فا به مودم روتر وصلم.وقتی سرعت اینترنت را چک میکنم سرعت در حد کیلو بایته اما وقتی لپ تاپ را میبرم تو اتاقی که مودم است سرعتم بالا میره و ماکزیمم سرعت که 1مگ است را میده!!!!تا دیروز به راصد حرف میگفتم چرا سرعت نتش پایین اما حالا متوجه شدم مشکل جای دیگه ای است.کسی میدونه علتش چیه؟در ضمن وقتی لپ تاپ تو اتاقمه وای فا فول آنتنه اما سرعتم افتضاحه!
همچین شرکتی وجود نداره
هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن
فول انتن بودن دلیل کافی نیست
چیزی که مسلمه اینه که کیفیت سیگنال خوب نیست باید نقطه بهتری رو برای قرار دادن روتر پیدا کنی
مرسی.یعنی چاره ای جز جابجا کردن مودم ندارم؟فکر میکردم مشکل با تنظیمات نرم افزار حل بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)