تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 752 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از اساتید راهنمایی برای انتخاب هدفون می خواستم

قیمت تا 500 تومن و برای COWON J3

صدای شفاف و کریستالی داشته باشه ( چون حرفه ای نیستم، مثلآ صدای شکستن شیشه و ریزش آب با وضوح کامل شنیده بشه نه بم نه تیز)

بیس در حد خوب نه خیلی قوی مثل هدفون کریتیو 635 چون نوع موزیکی که گوش میکنم بیشتر TECHNO DANCE و POP ROCK
    که اینا خودشون بیس قوی دارن!

و تمام تراکهای صوتی که دارم به فرمت FLAC هست و اگه گیرم نیاد حداقل کیفیتی که گوش میکنم MP3 320K هست

در حد امکان از نوع قابل تو جیب گذاشتن باشه و زیاد با این 635 راحت نیستم چون از نوع تو گوشیه و بعد از چند دقیقه استفاده
    گوشم عرق میکنه و باید با دست نگهش دارم یا تمیز کاری کنم

اگر مدل پیشنهادی، تو ایران نباشه می تونم از خارج خرید کنم

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

500 هزار تومن ؟

3. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام دوستان ، بالاخره منم مدل Ep-630 از Creative رو گرفتم !
    قبلا" هدفون های مختلفی داشتم از جمله : Philips Headphones SHE9621 و ...

میشه گفت بهترین هدفونیه که توی رنج قیمت زیر 20.000 تومن میشه خرید .
    صدای با کیفیتی داره ( البته اینم بگم پلیرم موزاییک ه کریتیوه ) که با یکم تنظیم اکولایزر میشه به بالاترین کیفیت رسید ( من خودم پاپ رو بیشتر پسندیدم ) البته توی آهنگ های HD دیگه میشه دالبی پرو لوجیک 2 ! .

بیس قدرتمندی داره ولی خیلی خیلی شفاف نیست ولی هر کی به دیگ بگه بوت میاد همونقدر آش توی دیوار میره !
    ولی بیسش توی آهنگ های HD خیلی با کیفیت پخش میشن و به اندازه کافی کسانی که مثل خودم عاشق بیس و لو بیس هستم رو راضی نگه میداره !

کیفیت ساختش خیلی خوبه ، توی این تاپیک شنیدم که جنس سیم هاش از پلاستیک کهنه استفاده شده ، بله درسته ، توی هدفون های مارک دار از نوعی پلاستیک استفاده میکنند که زود حالت نگیره اینطوری باعث میشه که گره نخوره نه اینکه از جنس پلاستیک بد استفاده شده ! ، مثلا" اون هدفونم یکی از مزیت هاش همین نوع پلاستیک بود که اصلا" یک بار هم توی جیبم گره نخورد !

ظاهر خیلی خوبی داره و زیاد از توی گوشت بیرون نمیاد که اگه بخای روی بالش گوشتو بذاری اذیت نشی ، طول سیمش هم معقوله ، نه خیلی کوتاهه و نه خیلی دست و پا گیره !

خلاصه توی این قیمت ( من 18.500 تومن دادم بابتش از سایت رایانه . کام ! ) هیچ هدفونی که از صدای موسیقی لذت ببرم پیدا نمیشه و به دوستانی که مثل خودم محدوده ی قیمت پایینی دارن حتما" توصیه میکنم این هدفونو تهیه کنند !

با تشکر - والیو تی ام .

5. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله درسته 500 هزار تومن، بیشتر از این نمی خوام خرج کنم لطفآ پیشنهادتون رو بفرمایید.

نظر خودم SHURE SE535 هست سه چهار روز پیش دبی نتونستم پیدا کنم ولی مالزی هست می تونم از اونجا بگیرم ولی حیف تا برسه دستم 600 برام تموم میشه که صد تومن بالاتر از بودجه هست.

هدفون انتخابی خودم WESTONE 3 هست که با بودجه جور در میاد اما یه چیز با کیفیت تر می خوام.

منتظر نظر اساتید هستم

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هدفون بیسیم که جنسش خوب باشه و قیمتش هم مناسب باشه چی هست تو بازار؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بله درسته 500 هزار تومن، بیشتر از این نمی خوام خرج کنم لطفآ پیشنهادتون رو بفرمایید.

نظر خودم SHURE SE535 هست سه چهار روز پیش دبی نتونستم پیدا کنم ولی مالزی هست می تونم از اونجا بگیرم ولی حیف تا برسه دستم 600 برام تموم میشه که صد تومن بالاتر از بودجه هست.

هدفون انتخابی خودم WESTONE 3 هست که با بودجه جور در میاد اما یه چیز با کیفیت تر می خوام.

منتظر نظر اساتید هستم
    ببین عموم افرادی که تو این نوع فرووم ها هستند تجربه چنین هدفون هایی رو ندارند آخرش اینه که چند تا رویو از این سایت و اون سایت خونده باشند توصیه میکنم همونطور که به همه افرادی که همچین قصدی داشتند قبلا هم گفته بودم که به صورت زبان اصلی در خواستت رو تو سایت های رفرنس بپرسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

9. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببین عموم افرادی که تو این نوع فرووم ها هستند تجربه چنین هدفون هایی رو ندارند آخرش اینه که چند تا رویو از این سایت و اون سایت خونده باشند توصیه میکنم همونطور که به همه افرادی که همچین قصدی داشتند قبلا هم گفته بودم که به صورت زبان اصلی در خواستت رو تو سایت های رفرنس بپرسی:
    کد:
    کد:
    کد:
    بله قابل پیش بینی بود چون در حدود 50 صفحه رو که نگاه کردم بیشتر چونه بر سر 15 ، 20 تومن بود

سوال من توی این سایتها جواب داده شده ولی آمار داخل رو میخواستم که این شد

فروشگاهی تو ایران هست که همین SHURE SE535 رو موجود داشته باشه تصمیم گرفتم همین رو بگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بله قابل پیش بینی بود چون در حدود 50 صفحه رو که نگاه کردم بیشتر چونه بر سر 15 ، 20 تومن بود

سوال من توی این سایتها جواب داده شده ولی آمار داخل رو میخواستم که این شد

فروشگاهی تو ایران هست که همین SHURE SE535 رو موجود داشته باشه تصمیم گرفتم همین رو بگیرم
    نه نسیت اگه خواستی بگیری ورژن تلقیش رو نگیر فلزی رو بگیر یه amp portable هم بگیری خیلی خوب میشه یه چیزی مثل :
    کد:
    یا
    کد:

12. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسیار از توجه شما ممنون هستم

چندتایی ویدیو UnBox این هدفون رو دیدم به نظر هدفون خوبی باشه من که پول HD800 رو ندارم با همین کنار میام به خصوص اینکه
    فوم تو گوشی هم داره ولی چندتایی که استفاده کرده بودن ازش زیاد راضی نبودن به دلیل اینکه رنگش زرد هست و خیلی زود چرک میشه و باید بعد از چند وقت استفاده کاملا تمیز بشه که نمیشه و لک میشه که ظاهر خوشایندی نداره
    و در ضمن چون با صدای بلند گوش نمیدم به آمپ احتیاجی ندارم کیفیت برای من بسیار بسیار مهمتر از شدت صدا هست هم برای سلامتی گوش هم برای سلامتی اعصاب

اگه مثل من کسی بین این دوتا هدفون گیر کرد ( SHURE SE535 , WESTONE 3 ) به این توجه کنه که:
    1. صدای هدفون شوور برای اکثر سبکهای موسیقی جواب گو هست ولی برای وستون این طور نیست
    2. بیس وستون بیشتر ولی شوور متعادلتر هست
    3. مید و تریبل هر دوشون تقریبآ یکی هست ولی وضوح برای شوور یک کمی بیشتر هست
    4. هر دو هدفون سه درایوری هستن که تضمین میکنن که تمام فرکانسهای تولید شده با لول مناسب به گوش برسن
    5. نکته فیزیکی اینه که طول نازل وستون به دلیل کوچکی توی گوش بعضی ها خوب قرار نمیگیری و از اون سمت شوور به دلیل بزرگی بدنه به خوبی توی گوشهایی با دیواره جم با یک کمی ور رفتن جا میشه

6. جنس سیم شوور بسیار با کیفیت هست و به طول 1.6 متر برای شما که از PC برای گوش دادن استفاده میکنید مزیت به حساب میاد و اینکه به راحتی قابل تعویض هست که قیمت مناسبی هم داره (حدود 50 تومن)

7. فیش هر دو 90 درجه هست که اگه پلیرتون رو تو جیب شلوار جین میزارید بهترین حالت هست ولی باید مواظب نشستن تون باشید چون اگه پلیر شما بزرگ باشه و هنگام نشتن فشار به فیش بیاد احتمال اسیب دیدن جک پلیرتون هست

8. حساسیت شوور بالاتره و صدای اون شفاف تر
    9. در اکثر ریویوهایی که خوندم تنها ایرادی که بین همه مشترک بود که به شوور میگرفتن فقط مسله قیمت بود
    قیمت شوور 499 دلار ولی وستون 359 ذلار

در کل اکثر کسایی که این هدفون رو گرفتن(شوور) بعد از اون فقط به سمت هدفونهای فول سایز رفتن که این مسله نشون میده که گزینه آخر هدفونهای تو گوشی هست

ایشالا که تا اون موقع وضع مالی هم روبراه میشه فول سایز میگیریم

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نه نه آمپ در درجه اول برای افزایش کیفیت صدا هست بعد در صورت نیاز افزایش حجم صدا
    وقتی صدا رو از سورس کم کنی و از آمپ زیاد کنی اگه از آمپ مناسب استفاده کنی صدا با جزئیات بیشتر هیس ونویز کمتر و کلا دلنشین تر میشه.

16. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •