به راحتی دستت رو شبیه تفنگ کن تکون بده تیر میزنه....البته من یه ذره تو خونه یکی از دوستام بازی کردم....شما امتحان کن![]()
به راحتی دستت رو شبیه تفنگ کن تکون بده تیر میزنه....البته من یه ذره تو خونه یکی از دوستام بازی کردم....شما امتحان کن![]()
چطوری پاتیشنش کردی؟
مشکل از پارتشن بندیته 100درصد مشکل مشابه رو مت روی یه لپ تاپ سونی داشتم.
درایو سی رو بالا 150 گیگ بزار
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
درود دوستان
من می خوام G56JR - CN183H بخرم لطف میکنید اگه نظرتونو بدین![]()
تو نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم.
همون یکبار اونجوری شد. دیگه توی این 5 ساعت اون ارور رو ندیدم... همه چی مرتبه!
ممنون
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اینکه از همین jk هم پایین تره چرا میخوای اینو بخری ؟؟؟ مشکل با Jk چیه ؟؟؟ به نظرم jk بگیر هیچ مشکلی نداره همه جورش هم هست رم 8 یا 12 یا 16 با بلوری بدون بلوری دیگه چی میخوای اخه ؟![]()
نه بابا به این راحتیام نیست...
واسه هر بازی نمیشه ازش استفاده کرد.
خودش یه فروشگاه داره(مثل پلی استور و...) که متاسفانه با آی پی ایران مشکل داره و باید با قندشکن ازش بازی و برنامه دان کرد...
تا اینجا که اصلا دستگاه ضروری به نظر نمیرسه...
دوست عزیز پرسیدی شما برای غیر لمسی ؟؟؟ گفتم ببین گارانتی غیر لمسی چطوره ؟؟ قطعات رو عوض میکنن یا نه ؟؟
اگه میشه یه فیلم از صفحه بگیر و اینور اونور کن و نور رو کم کن بیار روی 50 درصد اینور اونور کن بعد ببر رو 100 همین کارو بکن تا من بتونم بهتر تصمیم بگیرم
باتشکر
والا اونم خیلی در جریانش نبود. حتی تا قبل از اینکه مال خودمم برسه نمیدونست گارانتیش دقیقا چیه...
یه سوال، لپ تاپ قبلی شما مات بود یا معمولی؟!
داداش من یه چیزی رو صادقانه میگم.....لپ تاپ گیمینگ نگیر.....این تمام مشخصاتش کپی n56jr هستش.....به خاطر اسم گیمینگ 2-3 ملیون گرون میشه به خدا
وایسا لپ تاپ asus nx500 بیاد اونموقع به حرف من میرسی....سری گیمینگ که چی asus با keyboard backlightش خیلی با حال میشه نه بدون اون
در ضمن یه لپ تاپ گیمینگ همیشه گیمینگ میمونه و تعغییری نمیکنه و فقط برای گیم میشناسنش ولی با یه معمولی همه کار میشه کرد
تازه اون full hd هست و asus nx500 تا بیاد یه ماهه شایدم کمتر وایسا.....تازه 4k هستش.....گرافیکشم که اصلا با اون قابل مقایسه نیست من سیستمش رو میزارم...
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 19 × 255 × 378 میلیمتر - وزن: 2.2 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4712HQ 2.30GHz up to 3.30 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 512 گیگابایت - نوع: SSD - مشخصات: PCIe x4
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M GDDR5 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - لمسی
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8.1
ببخشید بد شد![]()
داداش شرمنده.میخاستم بدونم این لپ تاپ بهتره یا لنووو z500?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)