تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 302 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....
    اگه رئال قهرمان لیگ می شد می رفت ال کلاسیکو رو 3-0 ببازه بعد بگه برام مهم نبود؟! امکان نداره... رقابت دورتموند و بایرن بیشتر از این حرفاست که به راحتی حاضر بشن با نتیجه سنگین ببازن.

در ضمن بایرن با ترکیب اصلی به زمین رفت و این نشون میده نرفته بود که ببازه.

و الا با اختلافات عمیقی که هر دو تیم رقیب با رئال دارند توی شرایطی که یکی از دو تیم از کورس عقب افتاده باشه، نمیشه اونقدرا روی نتیجه هفته آخر و یک نبرد تمام عیار حساب باز کرد.
    من فکر می کنم بارسا حداقل برای اعاده حیثیت هم شده سعی می کنه اتلتیکو رو ببره...قطعا اون تلاشی که وقتی تو کورس هست رو نداره...ولی سعی می کنه این فصل حداقل یه بار از اتلتیکو ببره بازی رو.
    Last edited by malkemid; 13-04-2014 at 16:24.

2. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر می کنم بارسا حداقل برای اعاده حیثیت هم شده سعی می کنه اتلتیکو رو ببره...قطعا اون تلاشی که وقتی تو کورس هست رو نداره...ولی سعی می کنه این فصل حداقل یه بار از اتلتیکو ببره بازی رو.
    نه داداش دلت صابون نزن عمرا بتونن برنده بشن خصوصا که اخرین بازی فصل هم هست و بای جام جهانی فشار نمیارن

4. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در پایان بازی رئال - آلمریا صورت گرفت ؛ قدردانی آنچلوتی و بازیکنان رئال از افراطی های " فوندو سور "

هواداران افراطی واقع در پشت دروازه جنوبی برنابئو که به فوندو سور معروف است به حمایت پرشور از رئال تحت هر شرایطی شهره هستند
    آی اسپورت - رئال مادرید شب گذشته با پیروزی قاطعانه 4-0 در مقابل آلمریا به رده دوم لالگیا صعود کرد و امیدهایش برای قهرمانی را همچنان حفظ کرد. در پایان مسابقه ، کارلو آنچلوتی و عده ای از بازیکنان رئال مادرید به سمت " فوندو سور " ( پشت دروازه ضلع جنوبی برنابئو ) رفتند تا از هوادارن افراطی رئال که همواره در این جایگاه حضوری پرشور دارند ، بخاطر حمایت های بی وقفه در جریان بازی با آلمریا قدردانی کنند.کارلتو از زمان حضورش در رئال تا به این اندازه به این جایگاه نزدیک نشده بود. در نشست خبری بعد از مسابقه نیز کارلو آنچلوتی به این نکته اشاره کرد که : هواداران رئال و بخصوص هواداران واقع در " فوندو سور " به پیروز شدن ما در این مسابقه کمک زیادی کردند. این گروه از تماشاچیان ، همواره و در هر شرایطی پشتیبان ما هستند.
    از میان بازیکنان نیز موراتا ، ناچو و دیگو لوپز سرمربی خود را همراهی می کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب.....دیگو کاستا میزنه بازیکن حریفو اونجوری پخش زمین میکنه فقط یه کارت زرد.
    رونالدو رو اونجوری مضحک اخراج میکنن سه بازیم محروم.!!!
    دیگو کاستا اخر بازی یه مصدومیت بدجورم احتمالا براش پیش اومد! با ساق ( یا زانوش) خیلی محکم رفت تو تیرک. رفت برا توپ گل بزنه. گل زد اما له شد یه پنالتیم خراب کرد
    تازه یه صحنه مشکوک به پنالتیم برا ختافه نگرفتن.
    مصدومیت کاستا شاید اگه 2 هفته ای طول بکشه خبر خوشی از همه بیشر واسه چلسیه !
    +
    اوه اوه اوه.... عکسا نشون میده انگار پاش شکسته ! اوه اوه اوه.
    شخصا ناراحت شدم :-(
    Last edited by SA3EDLORD; 13-04-2014 at 22:47.

7. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عکسشو اگه میتونی بذار سعید جان
    بیچاره نزدیکه جام جهانی هست
    اگه شکسته باشه که از دست میده

9. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عکسشو اگه میتونی بذار سعید جان
    بیچاره نزدیکه جام جهانی هست
    اگه شکسته باشه که از دست میده
    والا عکسه که میگفت شکسته اما فیسبوک باشگاشون گفت چیزی نشده
    "Luckily, Diego Costa only has a wound after hitting the post" via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بعد از ی وقفه طولانی به دوستان.
    رونالدو به بازی ال کلاسیکو می رسه؟یا نه
    سایت گل نظر سنجی مبنی بر اینکه"نبود کدام یک از سوپر استار های بازی الکلاسیکو تاثیر بیشتری بر روی سطح کیفی تیمش داره" گذاشته.
    1-رونالدو
    2-مسی
    3-هر دو به یک اندازه مهم هستند.

دوستان می تونید نظر خود رو از طریق این لینک ثبت کنید:
    Last edited by Meisam.apk; 14-04-2014 at 14:20.

13. 4 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کارلتو گفته که از نظر اون کریس هنوز بازی فینال رو از دست نداده و امکان داره بازی کنه...
    +
    تیم اگه بدون گل خورده بتونه بارسا رو ببره و قهرمان بشه، تنها تیم تاریخ میشه که موفق شده کوپا رو بدون دریافت گل کسب کنه!

15. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتی : حضور رونالدو در فینال را رد نمی کنم / علاقه جهانی به رئال ، غافلگیرم کرده است

کارلو آنچلوتی در مصاحبه امروز خود با " ال موندو " درمورد رئال ، کریستیانو رونالدو ، فینال جام حذفی و مسائل حاشیه ای فوتبال اسپانیا مصاحبه جالبی را انجام داده است
    آی اسپورت - کارلو انچلوتی که پس از دو شکست متوالی در برابر بارسا و سویا مورد انتقاد شدید رسانه های اسپانیا قرار گرفته بود حال با صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و همچنین رده دوم لالیگا در حاشیه امنیت مناسبی قرار گرفته است. مصاحبه امروز او با روزنامه " ال موندو " را اینجا بخوانید :

چه چیزی در مادرید بیش از هر چیزی شما را مجذوب خود کرده است ؟
    عشقی که به این باشگاه در نقطه نقطه جهان وجود دارد. نه در میلان و نه در هیچ باشگاه دیگری که کار کرده ام ، همچین علاقه و شور جهانی مفرطی را ندیده ام. بی نظیر است .

خراردو مارتینو اعتقاد دارد که در اسپانیا بیشتر از فوتبال از حاشیه صحبت می شود . شما هم موافقید؟
    او حق دارد. واقعیت این است که در اسپانیا بیشتر از اینکه از فوتبال و تاکتیک صحبت شود از جنجال و حاشیه ؛ بخصوص در مورد اشتباهات داوری صحبت می شود. بدتر اینکه این مساله ، فشار روی داوران را افزایش می دهد.
    می دانید داور بازی فینال کوپا دل ری چه کسی است ؟
    بله ! " ماتئو لاهوس " نه در مورد او پیش داوری می کنم و نه اینکه با بازیکنان در مورد او صحبت خواهم کرد. مساله داوری مرا نگران نمی کند. وقتی از ایتالیا خارج شدم عادت انتقاد از داوری را کنار گذاشتم.

فینال را چطور ارزیابی می کنید ؟
    معتقدم بازی برابر و البته پر تنشی خواهد بود. امیدوارم نقش اول این بازی را ما بازی کنیم . البته این امر در مقابل بارسا قدری مشکل است چرا که فلسفه بازی آنها حفظ توپ و مالکیت بازی است و این یک مساله کلیدی است.

یک زمانی می گفتند دوران گواردیولا - مورینیو ! آیا این دوران را می توانیم دوران آنچلوتی - مارتینو بنامیم ؟
    نمی دانم ! از طرف خودم بخواهم صحبت کنم باید بگویم که در مورد مورینیو فقط یک بار و آن هم در ماه اگوست و در آمریکا ، زمانیکه در یک تورنمنت با چلسی بازی داشتیم صحبت شد و او را در تونل ورزشگاه دیدم. و پس از آن نه از خود او و نه از ایده های تاکتیکی او حرفی به میان نیامده است. مارتینو یک مربی جدی است و متاسفانه روزهای خوبی را نمی گذراند. مربیگری در بارسا سخت تر از هر باشگاه دیگری است. چرا که آنها فلسفه ای دارند که سال ها با آن به نتایج مطلوبی رسیده اند و هر مربی جدیدی ، باید ایده های قبلی خود را کنار گذاشته و به فلسفه بارسلونا پایبند باشد. فاصله بین عرش تا فرش در بارسلونا کسری از ثانیه است.

به بازیکنان تیمتان بین دو نیمه بازی برگشت با دورتموند چه گفتید ؟
    قبل از هر چیز به آنها روحیه دادم. جو رختکن بسیار منفی بود و نمیشد در مورد مسائل تاکتیکی صحبت کرد. وقتی بازی تمام شد ، انگار یک تراژدی رخ داده بود ، چون همه بخاطر شکست ناراحت بودند . ولی خوشبختانه تیم صعود کننده ما بودیم نه دورتموند !

بنظر می رسد زیدان بیشتر از شما با بازیکنان صحبت می کند ؟
    بصورت اختصاصی بله ! زیزو بیشتر از من با بازیکنان در ارتباط مستقیم است. من خیلی با بازیکنان صحبت نمی کنم. یکی از مربیان سابقم به من می گفت " کارلو هیچوقت به بازیکنانت خیلی نزدیک نشو " . این گفته او را هیچوقت فراموش نکرده ام. معتقدم زیاد صحبت کردن و نزدیک شدن به بازیکنان ، باعث می شود که احترام متقابل از بین برود. اما زیزو این کار را بخوبی انجام می دهد و معتقدم مربی بزرگی خواهد شد.

آینده خود در مادرید را چطور می بینید ؟
    خیالم راحت است. به این مجموعه اطمینان دارم. فوتبال غیر قابل پیش بینی است و در هر ثانیه ممکن است روی بدش را به شما نشان بدهد. بطور مثال در دورتموند. کافی بود پنالتی ما گل شود اما چنین نشد و ورق برگشت. اگر در ادامه توپ میخیتاریان به تیر نمی خورد ، شاید الان مقابل شما ننشسته بودم.

از بایرن نمی ترسید ؟
    می دانم که آنها هم از این قرعه خشنود نیستند. نه تنها بایرن ، بلکه همه حریفان در این مرحله سخت و دشوارند. هر کدام شیوه بازی مخصوص به خودشان را دارند . اضافه بر این ، لیگ قهرمانان تورنمنتی پر تنش و با حساسیت بالاست که فتح آن بسیار مشکل است. در میلان هم همچون مادرید ، یکی از اهداف رسیدن به چهار تیم پایانی بود. معتقدم پس از چند بار رسیدن به این مرحله ، بالاخره نوبت شما می شود که در فینال حاضر باشید و قهرمان هم بشوید. امیدوارم امسال این اتفاق برای ما بیفتد.

از شیوه بازی اتلتیکو خوشتان می آید ؟
    خیر ! بنظر من بسته به کیفیت بازیکنانتان ، شیوه بازی شما هم متفاوت خواهد بود. نه ما می توانیم مثل آنها بازی کنیم نه آنها مثل ما. اتلتیکو فصل بی نظیری را سپری می کند. البته از سیستم دفاعی آنها خوشم می آید و همچنین از اتحاد و فداکاری آنها در هنگام دفاع ، ولی شیوه بازی آنها به فلسفه بازی رئال نمی خورد.
    در فینال کوپا دل ری در غیاب رونالدو سیستم بازی شما تغییر خواهد کرد ؟
    رونالدو هر روز در حال بهتر شدن است ولی در مورد او ریسک نمی کنم . بازی کردن او را هم رد نمی کنم .کسی نمی تواند جای او را پر کند. اگر به بازی نرسد کمی تغییرات خواهیم داشت. به بازیکنان دیگرم ایمان دارم و آنها هم در شرایط مطلوبی به سر می برند.

در غیاب رونالدو روحیه تیمی افت نمی کند ؟
    غیبت رونالدو در هر شرایطی به چشم می آید ولی نه در این حد که بازیکنان بگویند " اوه خدای من ! حالا بدون او چکار کنیم ؟ " بازیکنان رئال به توانایی خودشان ایمان دارند و بدون رونالدو هم می توانند پیروز شوند. این را در همین فصل بارها اثبات کرده اند. این یک فرصت خوب است برای دیگر بازیکنان که در غیاب رونالدو در فینال بدرخشند.

منبع : As
    رضا سیف

17. 10 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خدیرا به تمرینات گروهی برگشته و احتمال میرسه که به نیمه نهایی برسه، که خبر خیلی خوبی هست.

در نبود رونالدو، وقتش هست که بیل و دی ماریا خودشون رو نشون بدن. احتمال حضور ایسکو هم میره.

19. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •