تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 269 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیب اشتباهی کردیم رفتیم استادیوم که همچین بازیی رو ببینیم
    واقعا این فصل برای استقلال کابوس بار بودش
    اگه این بازی رو هم می بردیم و مثلا سهمیه هم می گرفتیم نمیشد این مشکلات این فصل رو فراموش کرد
    باید قبول کنیم با این نوع بازی کردن و بازیکنایی مثل نوری ، نیکبخت و ... حق تیم نبود که سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد رو بگیره!
    منم موافقم که واقعا باید تیم متحول بشه و فصل بعد باید خیلی بازیکنا برن و بازیکنا خیلی بهتری جایگزین اونا بشن...

+

امروز استادیوم حاشیه های مختلفی داشت که حالا بگذریم
    نکته جالب این بود که خیلی ها آخر بازی از جمله خود من قلعه نویی رو تشویق کردن و شاید تعداد کمی بودن که برعکس این عمل کردن
    کلا نمیشه این ناکامی رو به حساب قلعه نویی گذاشت و یادمون نره که همین فصل قبل قهرمان لیگ شدیم!

2. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

خدا را شکر که این کابوس تموم شد.این فصل لعنتی از همون اول برای ما بد شروع شد و خبرهای بد هر روز پشت سر هم تن هوادار را لرزوند.شاید سهمیه نگرفتن یه توفیق اجباری باشه که یه تیم جوون بدون استرس لیگ قهرمانانی که آخر قهرمانش تیمهای ثروتمند و با برنامه هستن ،بسازیم.امیدوارم رفت و آمدها از فردا شروع نشه.مخصوصا در مورد مربی.قلعه نویی این فصل اشتباهات زیادی کرد ولی بابت تمام خدماتش به استقلال و بخاطر توانایی و جذبه ای که داره امیدوارم بمونه و به غیر از خسرو،حنیف،قاضی،آندو،بقیه را بیرون کنه حتی رحمتی که هنوز بخاطر خداحافظی بچه گانه اش از تیم ملی داریم تاوان بی انگیزگی و ناراحتیش را میدیم.من هم مثل شما امیدوارم چند تا جوون آینده دار به علاوه اسماعیل شریفات به تیم اضافه بشن.تمام نگرانیم مدیرعامل و سرمربی تیمه که خدا میدونه اگر تو این برهه حساس برن باز چه روزهای وحشتناکی در انتظارمونه.

4. این کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

من خسته نباشید میگم به همۀ بازیکنایِ این فصلِ استقلال

واقعا فصلِ خوبی نبود ، واقعاً فکر نکنید اینکه 5ام شدیم ارزش نداره اون روزایی که 3 نفر رو نیمکت بود را یادتون نره.
    رفتن اون سه تا نامرد به کنار ، مصدومیت ها کمر تیم را شکست.

خریدهای نیم فصلِ استقلال واقعا داغون بود ، دوستان این را به قلعه نویی نسبت میدن ولی وقتی پولی نبود چکار میشد کرد؟
    همه شرایط را در نظر بگیرید.

تو این بازکنایی که بهشون میگید بی غیرت واقعاً نمیتونم نوری را هضم کنم.
    نوری تا جایی که میتونست همه کاری کرد ولی توانش بیشتر از این نبود پس بی غیرتی نکرد.

بازیکنان ما فقط اشباع شده بودند و قتی عقب می افتادند دیگه هیچی براشون مهم نبود.

منم با نظرِ دوستان موافقم از این تیم باید فقط حنیف ، خسرو ، آرش ، قاضی ، آندو ، ساموئل حفظ بشن.
    بقیه ارزشِ چندانی ندارن.
    شاید خیلی ها بگن آرش هم دیگه سن و سال داره این درست ولی هنوزم اگه بهش اعتماد کنید میتونه همون آرش آقای گل باشه واقعا حیفِ این پسرِ همه کاری برا استقلال کرد ولی ما باهاش خوب برخورد نمی کنیم.
    Last edited by M.Sadegh.M; 12-04-2014 at 00:50.

6. 6 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با رفتن رحمتی مخالفم...
    اول اینکه به جای رحمتی کی رو می خوایم بیاریم؟؟ در ایران هنوز هم جزء بهتریناس...دقت کنید که بهترین دفاع ما رفت نیم فصل..اگه رحمتی الان ناراحت جام جهانی بود بازی فولاد اونجوری کار نمیکرد...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

با رفتن رحمتی مخالفم...
    اول اینکه به جای رحمتی کی رو می خوایم بیاریم؟؟ در ایران هنوز هم جزء بهتریناس...دقت کنید که بهترین دفاع ما رفت نیم فصل..اگه رحمتی الان ناراحت جام جهانی بود بازی فولاد اونجوری کار نمیکرد...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    دوستِ عزیز
    دروازه بان ذخیرۀ استقلال را من خیلی تعریفش را شنیدم.
    فکر میکنم تعریف ها هم بی جا نباشه.
    معتقد بودم امیر وسطِ فصل که رحمتی مرتب گل های بد میخورد باید اون را جایگزین میکرد شاید یک طالبلوی دیگه پیدا میکردیم.

9. 2 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام دوستان ...
    متاسفانه امسال نتونستم مثل سالهای قبل اکثر بازی ها رو ببینم و تقریبا نصف بازی ها رو زنده دیدم ...

خسته نباشید به تیم استقلال و خسته نباشید به هواداران ... فصل پر فراز و نشیبی بود وو هوادارن هم سختی زیادی کشیدن .. جدا شدن و خداحافظی محبوب ترین بازیکنانشون و ناکامی استارت لیگ قهرمانان که هواداران اس اس موفقیت تو اسیا رو خیلی مهم تر می دونن براشون سخت بود ...

امسال مشکلات و عوامل نتیجه نگرفتن رو به نظرم میشه به طور مساوی بین کادر فنی - بازیکنان و مدیریت تقسیم کرد ...
    با این حال برای فصل بعد و در ادامه بهترین کار از نظر من حفظ کادر مدیریتی و فنی هست ...
    باید یکی دو سال توقع قهرمانی رو نداشته باشیم فعلا و به فکر جوون گرایی باشیم .. کاش می شد اینجور شه ولی توی تیمهای پایتخت کار سختیه ...

11. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من حتی قبل بازی امیدی نداشتم حتی از میانه فصل مطمئن نبودم
    استقلال اول فصل برای قهرمانی بسته شده بود و اگر کامل میبود الان شک نکنید هم قهرمان بودیم و هم تو آسیا نتیجه گرفته بودیم اما دوست ندارم این حرف رو بزنم چون از دلیلش خبر ندارم اما خیانت کردن به تیم جوری که الان همه میدونن دلیل نتیجه نگرفتن استقلال چی بود ما از همون اول فصل مشکل مالی داشتیم ولی پرسپولیس بعد رفتن رویانیان گندش در اومد ولی بچه های تیم هیچی نگفتن ولی دیگه نبود بازیکن رو نمیشه کاری کرد دوستان گله نکنید که تیم وابسته به یه بازیکن هست استقلال کسی رو نداشت مگه انتطار معجزه داشتین از کی؟؟؟؟؟؟؟از کدوم بازیکن انتظار داشتین ستاره تیم باشه؟؟؟؟؟مگه رئال وابسته با رونالدو بارسا وابسته به مسی نیستن اگه تیمها وابسته به ستاره ها نباشن که ایران باید تا الان قهرمان جهان میشد
    حقیقت استقلال امسال همین بود فصول قبل فشار جوری بود که تماشاگر حس نمیکرد ولی امسال چنان فشاری به تیم اومد که من هوادار کاملا حس کردم و همراه با مشکلات زندگی خودم این فشار احساس میشد
    به تمام با غیرتهای استقلال تبریک میگم خوشحالم واقعا خوشحالم فشار این فصل از روی شونه هاشون برداشته شد

13. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

تازه داشتیم از باخت به تراکتور و قهرمان نشدن و سهمیه نگرفتن آسیا آروم میشدیمدوباره یه زخم دیگه خوردیم آخه چرا از استقلال فقط 4 بازیکن دعوت شدهقبلا کل تیم ملی استقلال بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

چرا کیروش عمران زاده-نوری-نیکبخت-قاضی-برهانی-جمشیدیان رو دعوت نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

چرا کیروش عمران زاده-نوری-نیکبخت-قاضی-برهانی-جمشیدیان رو دعوت نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    نوری و نیکبخت و جمشیدیان؟!!
    عزیز من خود طرفدارای استقلالم از دست اینا شاکین
    همین مونده نیکبخت و نوری برن تیم ملی
    ولی با عمرانزاده موافقم کل نیرو هوایی استقلال بود

17. 5 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •