تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 332 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

دوستان یه سوال !
    شما چجوری دریبل میکنید ؟
    من تنظیماات دسته رو تو این جالت گذاشتم اما نمیتونم !
    شوک سمت راست که کلا مثله 4 دکمه اصلی ( شوت و پاس و تکل و پاس عمق ) حرکت میکنه !
    چکار باید بکنم تاخوب دریبل کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تنظیماتت درسته فقط شاید دکمه آنالوگ رو نمی زنی . چون اگر اون خاموش باشه شوک سمت راست به عنوان پاس و شوت عمل می کنه . برای انجام دریبل هم باید از ترکیب شوک سمت راست و چپ در جهت های گوناگون استفاده کنی .

2. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه چطور دوربین رو ببرم بالا؟

4. این کاربر از karim messi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بچه چطور دوربین رو ببرم بالا؟
    آی گفتی
    ======
    مشکلو فهمیدم از کجاست!(از ساعت 3 شب کامپیوتر روشن بود کارت گرافیک شده بود بخاری !بعد 1 ساعت خاموش کردن حالا مزه ی بازی رو گرفتم!)
    گیم پلی خیلی واقعی تر شده و به نظرم عالی شده (یعنی همیشه همچین آرزویی برا PES داشتم!به فیفا نزدیک شده!)
    ولی یه اشکال که داره گیم پلی اینه که به روونیه FIFA نیست!
    ولی رونالدو رو خیلی عالی درست کردن واقعا مثل خودشه!(البته یه مشکلی که داره اینه که دستیش کار نمیکنه!)

6. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

امروز چند دست بازی کردم، از باگ دروازه بان و خط دفاعی دیگه داشتم بالا میاوردم در نتیجه بازی رو قطع کردم!
    توپی که از گوشه به سمت دروازه میاد، دروازه بان وسط رو میگیره و طرفی که از اون قسمت حمله میشه، کاملاً خالی میمونه و 100% توپ مثل آب خوردن گل میشه!
    بعضی موقع ها یک ضربه ساده و خیلی خیلی آروم که از گوشه زده میشه رو دروازه بان نمیتونه کنترل کنه!
    یعنی ای کاش وقتی تیم مقابل از گوشه حمله میکنه، بازی یهو دروازه بان رو غیب کنه تا توپ گل بشه! اینطوری حداقل حرص نمیخوریم که دروازه بان داریم و گل مفت خوردیم! میگیم دروازه بان نداره!
    دفاع هم که دیگه هیچی! توی یه بازی دروازه بان توپ رو دفع کرد افتاد جلوی مهاجم حریف دفاع من که اون لحظه روی خط دروازه وایساده بود، رفت به سمت زمین حریف! تا دروازه خالی بشه و مهاجم قشنگ توپ رو گل کنه!(فکر کنم میخواست آفساید رو خالی کنه!)

8. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

امروز چند دست بازی کردم، از باگ دروازه بان و خط دفاعی دیگه داشتم بالا میاوردم در نتیجه بازی رو قطع کردم!
    توپی که از گوشه به سمت دروازه میاد، دروازه بان وسط رو میگیره و طرفی که از اون قسمت حمله میشه، کاملاً خالی میمونه و 100% توپ مثل آب خوردن گل میشه!
    بعضی موقع ها یک ضربه ساده و خیلی خیلی آروم که از گوشه زده میشه رو دروازه بان نمیتونه کنترل کنه!
    یعنی ای کاش وقتی تیم مقابل از گوشه حمله میکنه، بازی یهو دروازه بان رو غیب کنه تا توپ گل بشه! اینطوری حداقل حرص نمیخوریم که دروازه بان داریم و گل مفت خوردیم! میگیم دروازه بان نداره!
    دفاع هم که دیگه هیچی! توی یه بازی دروازه بان توپ رو دفع کرد افتاد جلوی مهاجم حریف دفاع من که اون لحظه روی خط دروازه وایساده بود، رفت به سمت زمین حریف! تا دروازه خالی بشه و مهاجم قشنگ توپ رو گل کنه!(فکر کنم میخواست آفساید رو خالی کنه!)
    سخت نگیر !مگه دروازه بان ها اشتباه نمی کنند ؟! فکر نکنم دروازه بانی باشه که تا حالا سوتی نداده

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم

من تو مستر لیگ هر چی بازی میکنم چه میزبان چه مهمان همه تو استادیوم konami بازی میشه میخواستم ببینم مشکل چیه؟

دومی اینکه راهی واسه دیر رسدن دستورات هست؟ مثلا بازیکنو که عوض میکنم یکی دو ثانیه دیر عوض میشه

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سخت نگیر !مگه دروازه بان ها اشتباه نمی کنند ؟! فکر نکنم دروازه بانی باشه که تا حالا سوتی نداده
    فقط نمیدونم چرا 80% گلهایی که خوردم با سوتی وحشتناک دروازه بان و 20% با سوتی وحشتناک خط دفاعی بوده!

12. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چون فیفا با روابط و لابی هایی که داره امتیاز لیگ جزیره رو به صورت انحصاری خریده
    منچستر یونایتد لیسانسه!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

فقط نمیدونم چرا 80% گلهایی که خوردم با سوتی وحشتناک دروازه بان و 20% با سوتی وحشتناک خط دفاعی بوده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام چند تا سوال داشتم

من تو مستر لیگ هر چی بازی میکنم چه میزبان چه مهمان همه تو استادیوم konami بازی میشه میخواستم ببینم مشکل چیه؟

دومی اینکه راهی واسه دیر رسدن دستورات هست؟ مثلا بازیکنو که عوض میکنم یکی دو ثانیه دیر عوض میشه

ممنون

فکر کنم به این دلیله که استادیوم کونامی عمومیه و تیمی هم که ورزشگاهش لایسنس نشده بتونه استفاده کنه !
    دومی رو نمی دونم چون که واسه من این طور نیست.

15. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

دقیقا
    دروازبان توی محوطه شیش قدم از زاویه فوق العاده بسته که احتمال گلزنی بسیار پایینه خیلی گل میخوره ، 99 درصد گلایی که خوردم اینطور بوده :|

بازی آنتی آلایزینگ نداره؟؟؟دایره ها گرد نیستن به نظرم پیکسلی نشون داده میشه ، همچنین حاشیه بازیکنا
    به همه قطعات Good داد و روی High بدون لگ بازی میکنم ...
    برای بازیکن ( نه cpu ) هم خیلی سخت خطا گرفته میشه ...
    Last edited by Mohammad Yek110; 27-09-2013 at 18:05.

17. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •