تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 754 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با یه مودم تست کردی ؟
    adsl mode مودم رو رو چی گذاشتی تست کردی؟
    با دوتا مودم تی پی لینک تست کردم نتیجه یکسان بود مودم خودمو بردم منزل رفیقم مشکلی نداشت SNR 30 داشت
    تموم مودهای ADSL رو هم تست کردم از AUTO SYNCUP بگیر تا ADSL2 ADSL2+ G.dmt G.lite T1.413 همه تست شدن ولی تاثیری نداشت!
    جالبه قبلا که SNR بالاتر بود بین 18 تا 22 نوسان داشت هردفعه که چک میکردم یه عددی بود ولی الان لامصب از 6 بالاتر نمیره که نمیره
    دیگه نمیدونم دیگه هنگیدم
    بدبختی منطقه ما جز مخابرات شرکت دیگه ای ADSL نمیده ناچارا الان 10 روزه دارم میسوزم و میسازم
    چیکااااار کنم ؟؟؟؟

یه سوال : اگه درخواست تغییر سرویس بدم از یک مگ به 512 پهنای باند رو کاهش بدم آیا مشکلم رفع میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با یه مودم تست کردی ؟
    adsl mode مودم رو رو چی گذاشتی تست کردی؟
    با دوتا مودم تی پی لینک تست کردم نتیجه یکسان بود مودم خودمو بردم منزل رفیقم مشکلی نداشت SNR 30 داشت
    تموم مودهای ADSL رو هم تست کردم از AUTO SYNCUP بگیر تا ADSL2 ADSL2+ G.dmt G.lite T1.413 همه تست شدن ولی تاثیری نداشت!
    جالبه قبلا که SNR بالاتر بود بین 18 تا 22 نوسان داشت هردفعه که چک میکردم یه عددی بود ولی الان لامصب از 6 بالاتر نمیره که نمیره
    دیگه نمیدونم دیگه هنگیدم
    بدبختی منطقه ما جز مخابرات شرکت دیگه ای ADSL نمیده ناچارا الان 10 روزه دارم میسوزم و میسازم
    چیکااااار کنم ؟؟؟؟

یه سوال : اگه درخواست تغییر سرویس بدم از یک مگ به 512 پهنای باند رو کاهش بدم آیا مشکلم رفع میشه؟

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دیگه نمیدونم دیگه هنگیدم
    چیکااااار کنم ؟؟؟؟

الان تلفن وصله؟
    داداش منم مشکل snr داشتم اما از باکس در خونه یه سیم با کیفیت کشیدم مشکلم حل شد مثل اینکه سیم کشی خونه یه مشکلی داشته
    ضمنا من مودم و تلفن رو دو جای مختلف با دوتا اسپلیتر زدم وضعیتم بهتر شد

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دیگه نمیدونم دیگه هنگیدم
    چیکااااار کنم ؟؟؟؟

با تغیر سرویس حل نمیشه !! باید زنگ بزنید شرکت تا دان استریمتون رو کم کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

دیگه نمیدونم دیگه هنگیدم
    چیکااااار کنم ؟؟؟؟

سلام

الان snr کم شده downstream یعنی سرعتت کم شده ؟ چقدر ؟

اگه سرعتت کم کنند احتمال زیاد درست بشه Snr 6 باعٍث قطعی شدید نمیشه
    Last edited by MARSHAL_AOL; 02-05-2014 at 02:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان تلفن وصله؟
    داداش منم مشکل snr داشتم اما از باکس در خونه یه سیم با کیفیت کشیدم مشکلم حل شد مثل اینکه سیم کشی خونه یه مشکلی داشته
    سلام

خطم که وصله از کابل نیست مودم رو جلو پست تووو خیابون تست کردم مطمئنم مشکل داخلی ندارم
    خطمم مشکلی نداشت یکسال داشتم خوب استفاده میکردم هیچ تغییراتی نداشتم فقط چندوقت پیش که بارندگی شدیدی شد خط تلفنم 24 ساعت کامل قطع شد تماس گرفتم با 17 بعد 24 ساعت وصل شد از همون موقع اینجوووری شده !!!
    با SNR 6 مودمم قطع و وصل میشه ولی نه شدید
    اشتراک من 1 مگ نامحدوده تا 10 روز پیش سرعت دانلودم بین 110 تا 140 ثابت بود ولی الان با این شرایط بین 20 تا 100 نوسان شدیدی داره
    اگه درخواست بدم downstream رو کم کنن چه اتفاقی میفته؟
    اگه قرار باشه downstream کم کنن سرعتم بیاد پایین که برام صرف نمیکنه!
    512 کنم بهتر نیست مبلغ کمتری بدم؟
    بچه ها راهنمایی کنید چیکار کنم؟
    من خودم حدس میزنم هراتفاقی افتاده تووو همون قطعی 24 ساعته بوده ولی مخابرات بررسی کرده چند نوبت میگه مشکلی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان تلفن وصله؟
    سلام

خطم که وصله از کابل نیست مودم رو جلو پست تووو خیابون تست کردم مطمئنم مشکل داخلی ندارم
    خطمم مشکلی نداشت یکسال داشتم خوب استفاده میکردم هیچ تغییراتی نداشتم فقط چندوقت پیش که بارندگی شدیدی شد خط تلفنم 24 ساعت کامل قطع شد تماس گرفتم با 17 بعد 24 ساعت وصل شد از همون موقع اینجوووری شده !!!
    با SNR 6 مودمم قطع و وصل میشه ولی نه شدید
    اشتراک من 1 مگ نامحدوده تا 10 روز پیش سرعت دانلودم بین 110 تا 140 ثابت بود ولی الان با این شرایط بین 20 تا 100 نوسان شدیدی داره
    اگه درخواست بدم downstream رو کم کنن چه اتفاقی میفته؟
    اگه قرار باشه downstream کم کنن سرعتم بیاد پایین که برام صرف نمیکنه!
    512 کنم بهتر نیست مبلغ کمتری بدم؟
    بچه ها راهنمایی کنید چیکار کنم؟
    من خودم حدس میزنم هراتفاقی افتاده تووو همون قطعی 24 ساعته بوده ولی مخابرات بررسی کرده چند نوبت میگه مشکلی نیست

شرمنده نمیدونم چراااااا دوبار پست میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان. من چراغ لینکم کاملا ثابت هست ولی چراغ دیتا قطع میشه هر چند دقیقه و اینتذنتم قطع میشه. از خود مخابرات اینترنت گرفتم و باهاشون که تماس میگیرم میگن نویز داره خط تلفنم. تصمیم داشتن خط تلفن دیگه خونه رو ژانره کنم و ازش استفاده کنم قبلش خواستم نظر شما رو در مورد همین خط بدونم. ممنونم میشم که راهنماییم کنید.
    Last edited by mina_62; 02-05-2014 at 13:14.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان. من چراغ لینکم کاملا ثابت هست ولی چراغ دیتا قطع میشه هر چند دقیقه و اینتذنتم قطع میشه. از خود مخابرات اینترنت گرفتم و باهاشون که تماس میگیرم میگن نویز داره خط تلفنم. تصمیم داشتن خط تلفن دیگه خونه رو ژانره کنم و ازش استفاده کنم قبلش خواستم نظر شما رو در مورد همین خط بدونم. ممنونم میشم که راهنماییم کنید.
    خط تلفن شما کیفیتش خیلی عالی هست ولی به طرز عجیبی خط شما 21 مگ بسته شده که باید زنگ بزنید تا بیارن روی 8 مگ یا 4 مگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون fanoostalaei...میشه لطف کنید دقیقا چی باید بهشون بگم . من خودم در این موارد اطلاعات زیادی ندارم . اونها هم به نظر نمیاد تخصص چندانی داشته باشند.
    Last edited by mina_62; 02-05-2014 at 14:20.

11. این کاربر از mina_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •