اوومممممممممممم....گوشیه توپیه!!![]()
با هدفونش که گفتند 30 ساعت تو حالت music only......تو حالت پخش از اسپیکر هم فکر نکنم بیشتر از 6 ساعت دوام بیاره (البته 1 take)
اوومممممممممممم....گوشیه توپیه!!![]()
با هدفونش که گفتند 30 ساعت تو حالت music only......تو حالت پخش از اسپیکر هم فکر نکنم بیشتر از 6 ساعت دوام بیاره (البته 1 take)
اونهایی که هنگام کار با phone xs گوشیشون روشن میشه بیان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...این مشکل حل شده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دستت طلا!![]()
بزرگترین مشکل گوشیم بر طرف شد!!!![]()
بلههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههه![]()
من خودم مشهد هستم . سریال چنچ اینجا 165 هست .
میشه بگی از کجا خریدی ؟
اگه راست بگر میرم دوتا میخرم . یدک![]()
اما امکان نداره . مگه شهره حرته .![]()
احتمالا برچسب زیره جعبه رو عوضکردن وسریال گوشی رو بهش دادن . ( سرت کلاه رفته )![]()
اگه ممکنه بگو از کجا خریدی .
قابل توجه دوستان.
اگه فروشنده ای ادعا کرد که گوشی که داره میفروشه (میندازه) رجیستر شده هست کاری نداره. بالاخره یا رجیستر شده یا نه. مرده و حرفش. تو فاکتورش همینو بنویسه+شماره سریال. که بعد از آپدیت کردن گوشی رجیستر نپرونه. اونموقع وقتی که گوشی رو خریدین برین یه آپدیت حسابی هم بکنین. حالشو ببرین.
بالاخره بنده هم بعد کلی بالا پایین کردن از ام پی پلیر رسیدم به دبلیو 810
آقا همه چیزش به دلم چسبید اما اینکه محافظ لنز نداره فالت بزرگیه مگه نه>؟؟
آخه به هر حال احتمال اسیب لنز کثیفی و...خیلی بیشتره همین منو دو به شک کرده البته اینکه رنگ دگمه هاشم میره آدمو دل چرکین میکنه دوستان برای این مشکلات را حلی وجود داره؟؟؟؟؟
اگه راه حلی باشد تصمیمم را برای خرید قطعی میکنم وگرنه مجبورم به گروه دشمن یعنی ان 90
بپیوندم
ضمنا بنده فیلم برداری کا750 رو دیدم با بالاترین کیفیت هم روی کامپیوتر افتضاحه؟ایا w810هم همینطوره یعنی فیلم برداریش فقط کاچی به از هیچیه؟
Last edited by مهدی58; 13-04-2007 at 05:53.
بابا دمتون گرم چقدر تحویلم گرفتین!![]()
"سلام خدمت دوستان گل گلاب!
اولاً از همتون به خاطر فعالیت قابل تحسینتون تشکر میکنم!
اما اساتید من برام یه سؤالی پیش اومده
اگر دقت کنین در تمام گوشی های w810i موقع پخش اولین آهنگ یا هنگام pause کردن اگر از handsfree به آهنگ گوش بدین یک صدای
"تق" میشنوین که گوش رو اذیت میکنه! میشه این صدا رو کاریش کرد؟
و همچنین میخواستم بدونم چجوری میشه صدای زنگ sms رو کم یا زیاد کرد؟
با تشکر از همتووووووووون
امیر"
بچه ها این مشکل من هم هست ... هیچ راهی نیست ؟! ممکنه با عوض کردن درایور صدا این رفع بشه ؟!![]()
سلام ببین اصلا به دضمن فکر نکنما بیشتر از دشمن دوستت دارم .
اره محافظ لنزش یه کم حال گیریه قبول دارم اما رفتن رنگ دگمه هاش همینجوری یه روزه که نیشت مثلا بعد از یک سال کم رنگ میشه . من دوستم روزی 3000 تا تماس داشت و اصلا در نگهداری گوشیش احتیاط نمیکرد بعد حدود سال شروع شد به رفتن رنگش
به نظرم یه ذره از 750 فیلمبرداریش بهتره ما عکسش خیلی فوقالعده است . و همینطور کیفیت ال سی دیش....
فقط موقع وصل و جدا کردن هد ست تق میده!
وقتی صدای رینگتون رو کم و زیاد کنی صدای اس ام اس هم کم و زیاد میشه . با همه جدا نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)