[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشی از سخت افزار به آی تی چی ؟
یعنی کارشناسی رو سخت افزار بخونی برای ارشد بری سراغ ای تی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشی از سخت افزار به آی تی چی ؟
یعنی کارشناسی رو سخت افزار بخونی برای ارشد بری سراغ ای تی ؟
ممنون دوست عزیز.
پس یعنی به این که من انتخاب دومم رو قبول شدم ربطی نداره و می تونم توی تکمیل ظرفیت باشم...؟؟؟
تو این توضیحات که اصلا از سخت افزار حرفی زده نشد.درمورد دو رشته نرم افزار و فناوری اطلاعات بود.من خودم مونده بودم بین فناوری اطلاعات و نرم افزار کدوم رو بخونم رفتم یکم اطلاعات جمع کردم.نه همونی it رو ادامه میدم.من خیلی به نرم افزار علاقه دارم بخاطر همین یکم سرچ کردم.هیچ علاقه ای به سخت افزار ندارم
آهان الان منظورتو فهمیدم.اونو دیگه واقعا نمیدونم.باید بپرسی
خب بالاخره مدارکِ لازم رو تو سایت گذاشتن ///
واسه اونایی که هنوز مدارکِ ثبتنام نمیدونن دقیقا چیه کپی میکنم :
- مدارک مورد نياز جهت نامنویسی:
الف)اصل شناسنامه و یک نسخه کپي از تمام صفحات آن و صفحه توضیحات
ب) یک نسخه پرینت از کارنامه کنکور سراسري
ج) اصل و کپي مدرک پيشدانشگاهي و دوره تحصيلات متوسطه و ریزنمرات آنها
د) رسيد ارزش تحصيلي از باجه پست (پذيرفتهشدگان بايد با در دست داشتن گواهي موقت پيشدانشگاهي به باجه پست مراجعه و درخواست تأييديه مدرک پيشدانشگاهي کرده و رسيد آن را در زمان ثبتنام به همراه داشته باشند)
ه) اصل و کپي کارت ملي
و) چهار قطعه عکس (4*3)
ز) در صورت مشخص بودن وضعيت نظام وظيفه آقايان، اصل و کپي مدرک مربوطه (دفترچه آماده به خدمت، کارت معافيت یا کارت پايان خدمت)
================================================== ===================
حالا چندتا سوال :
این ""اصل و کپي مدرک پيشدانشگاهي و دوره تحصيلات متوسطه و ریزنمرات آنها"" همون کارنامه ی پیش و سه سال دبیرستانه ؟ پس این گواهی موقت ها که گرفتیم واسه چیه ؟
واسه بند"ز" باید چی کار کنم ؟
مرسی بابت وقتی که برای ج دادن میذارید![]()
توبیرجند عمران خیلی شلوغ شده..اما من اگه بودم همین شهره خودمو میرفتم راحتتره رشتشم بهتره
سلام.
در واقغ اصل مدرکو که به هیچ کسی نمیدن. مگر کارت پایان خدمت داشته باشی یا کارت دانشجویی. خود من امروز رفتم مدرسمون پرسیدم. از همه دوستامم که سال پیش رفتن دانشگاه پرسیدم. البته یکی که دانشگاه آزاد بود گفتش که ازش حدود 1 تومن سفته گرفتن(دیگه دولتی و غیر انتفاعی رو نمی دونم). کلا گفته میشه مدرکا تازه سال دوم دانشگاه دستتون میرسه!!
در مورد بند ز هم : اگر سال دومی باشی که حتما دفترچه فرستادی و کارت سبز داری. خب اصل اون و کپیش لازمه.(اگر کسی نفرستاده باشه ، غیبت میخوره و نمی تونه بره دانشگاه دولتی)- اگر هم سال اولته و هنوز از معافیت تحصیلی استفاده میکنی فکر کنم خود دانشگاه مدارک لازم رو بهتون میده.(تا دو سال پیش خود دانشگاه ها معافیت رو تمدید میکردن ولی امسال به عهده دانشجو هست که بره پلیس +10.)
سلام منم پيام نور it قبول شدم من اطلاعاتم در مورد it كمه لطفا كمي درباره رشته it توضيح بدين؟درساش سخته؟
اقا دمت گرم))
کلا تو بازی های تیمی انقدر خوب شرکت میکنی ؟
بابا من که واست نوشتم این جو علم و صنعتِ که همه مینالن ، مدلشه! چرا انقدر شاکی؟؟
یارو نوشته به شلوار لی گیر میدن :| اخه خو اینارو که باور نکن عمو جون
مطالب اون پیچ که خوندی همش فانه. با این حال به طور مثال بهت توصیه میکنم پیچ فقط یه پلی تکنیکی رو هم بخونی دست بیاد !
Last edited by r&min; 13-09-2012 at 19:10.
مدرک پیش دانشگاهی رو باید بری از دبیرستانتون بگیری
وضعیت نظام وظیفه هم اگه کارت معافی یا پایان خدمت داری میدی اگر نداری که لازم نیست کاری بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)