تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 396 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینم نمیشه. البته اکثر اوقات خودشون جاهاشونو بهم میزنن. واقعا رو مخه، یدفعه داری حمله میکنی، از کنار زمین پاس در عمق واسه بال چپت میفرستی، یدفعه میبینی جاشو با مهاجم نوک عوض کرده و مهاجم نوکه هم سرعت عبور از دفاع راست حریفو نداره. یا برعکس، میای سانتر میکنی تو محوطه میبینی بال چپ قد کوتاهت تو محوطس و نمیتونه رو سر دفاع وسط اونا هد بزنه.

2. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا . مثلا موقعی که کرنر میشه مدافعانم میان توی محوطه و نزدیک به دروازه هستن ولی دو تا از مهاجمای من میرن پشت محوطه می ایستن . اون یکی هم روی خط محوطه جریمه می ایسته!!!
    من با سه مهاجم بازی میکنم ولی هیچ کدوم از اونا موقع کرنر توی محوطه حریف نیستن !!!

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کلا" حالم گرفته شد امروز :

بلاخره به آخر فصل اول رسیدم دو تا اتفاق برام افتاد :

1- قهرمان تو بازی آخر مشخص می شد من اگه مساوی می گرفتم قهرمان می شدم و مساوی رو هم گرفتم ولی آخر سوتی این بود که آخر بازی به جای اینکه جشن قهرمانی بازیکنای منو نشون بده بازیکن من مغموم سرشون و پایین انداختن رفتن بیرون و تیم حریف جشن گرفت و جام گرفت تازه تیم حریف سقوط هم کرد نمی دونم شاید می خواستن با جام عکس داشته باشن

2- بعد تموم شدن فصل به خاطر کرش دیگه نمی تونم ادامه بدم اینو شنیده بودم که فصل اول که تموم بشه بازی کرش داره . راه حلی براش پیدا نشده ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امروز اومدم کریر رو با تیم UDC AFC ایرلند شروع کردم . به نظرتون احتمال موفقیت این تیم چقدره . چون فکر میکنم یه سری بچه محل اومدن یه تیم درست کردن که برن توی لیگ توپ بازی کنن . فقط همین که بودجه اش 120.000 تاست . چه کارها که نمیشه با این بودجه کرد .

اینم نمیشه. البته اکثر اوقات خودشون جاهاشونو بهم میزنن. واقعا رو مخه، یدفعه داری حمله میکنی، از کنار زمین پاس در عمق واسه بال چپت میفرستی، یدفعه میبینی جاشو با مهاجم نوک عوض کرده و مهاجم نوکه هم سرعت عبور از دفاع راست حریفو نداره. یا برعکس، میای سانتر میکنی تو محوطه میبینی بال چپ قد کوتاهت تو محوطس و نمیتونه رو سر دفاع وسط اونا هد بزنه.
    این مشکل رو من دیگه از فیفا 12 به بعد ندیدم . حس میکنم یه جوری به شیوه بازیت هم مربوط میشه . پیشنهاد میکنم توی تاکتیک هات قسمت بازی سازی رو بزاری رو organized . در ضمن اگه دفاع 4 تایی دارین حتما بازی رو روی balanced یا defensive بازی کنین که مدافعان کناری زمین جای هافبک های کناری رو زیاد نگیرن .

دقیقا . مثلا موقعی که کرنر میشه مدافعانم میان توی محوطه و نزدیک به دروازه هستن ولی دو تا از مهاجمای من میرن پشت محوطه می ایستن . اون یکی هم روی خط محوطه جریمه می ایسته!!!
    من با سه مهاجم بازی میکنم ولی هیچ کدوم از اونا موقع کرنر توی محوطه حریف نیستن !!!
    خوب اینکه بهتره . معمولا مهاجم ها تریت power header رو ندارن و مدافعان بیشتر این تریت رو دارن . در ضمن هم پرش و هم head acc شون بالاست . البته بعضی مدافعا . ولی مشکل اینجاست که اگه مدافعات سرزن نباشن به ضررته .

کلا" حالم گرفته شد امروز :

بلاخره به آخر فصل اول رسیدم دو تا اتفاق برام افتاد :

1- قهرمان تو بازی آخر مشخص می شد من اگه مساوی می گرفتم قهرمان می شدم و مساوی رو هم گرفتم ولی آخر سوتی این بود که آخر بازی به جای اینکه جشن قهرمانی بازیکنای منو نشون بده بازیکن من مغموم سرشون و پایین انداختن رفتن بیرون و تیم حریف جشن گرفت و جام گرفت تازه تیم حریف سقوط هم کرد نمی دونم شاید می خواستن با جام عکس داشته باشن

2- بعد تموم شدن فصل به خاطر کرش دیگه نمی تونم ادامه بدم اینو شنیده بودم که فصل اول که تموم بشه بازی کرش داره . راه حلی براش پیدا نشده ؟
    اتفاق اولی واسه منم افتاده و فکر کنم باگه . جام انگلیس رو با چلسی باختم همینطوری شد و جشن اخر بازی رو من گرفتم . تازه توی قسمت جدول حذفی هم زده بود من بردم و قهرمان شدم .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اینکه بهتره . معمولا مهاجم ها تریت power header رو ندارن و مدافعان بیشتر این تریت رو دارن . در ضمن هم پرش و هم head acc شون بالاست . البته بعضی مدافعا . ولی مشکل اینجاست که اگه مدافعات سرزن نباشن به ضررته .
    کجاش بهتره ؟!
    من سه تا مدافع و هر سه تا میان برای زدن ضربه سر و دفاع خالی میشه . در ضمن من بازیکنی مثل پاتزینی رو دارم که فوق العاده سر زنه و هدینگ اون 90 هست.
    همیشه مجبورم قبل از این که توپ به کرنر بره حالت تیم رو هجومی کنم تا مهاجمها هم بیان توی محوطه !
    سرعت بازی هم خیلی اذیت کننده است و بازی خیلی سریعه . CPU هم یک پاسکاری هایی میکنه که آدم کف میکنه و خیلی تخیلیه !!!

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چه جوری میشه فرکانس تصویر رو 85 هرتز کرد؟ الان 60 . کور شدیم با این crt لعنتی!
    کسی نمیدونه؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

از کجا میشه فهمید cd key که خریدیم نسخه استاندارد هست یا اولتیمیت ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بالاخره تونستم یه چند تا بازی رو ببرم . بعد از کلی کلنجار رفتن با فیفا دیدم به هیچ وجه با بازی معمولی نمیتونم جلوی cpu وایستم . مجبور شدم به جای کارهای تکنیکی به کارهای تاکتیکی رو بیارم که فعلا داره خوب جواب میده . نصیحتی که میکنم اینه که بچه ها حتما از تاکتیک های بازی استفاده کنین . چون نقطه ضعف cpu کاملا توی این تاکتیک هست .
    فکر کنم اکثرا دیدین که cpu بعد از گل زدن شما چقدر فشار میاره روی دروازه تون . اگه میخواین بازی اروم بشه سریع تاکتیک رو بزارین روی possesion و اگه میخواین از فشار های cpu سواستفاده کنین بزارین روی ضدحمله . خفن جواب میده ها .
    الان با این تیمهای ضعیف که میدونین نمیشه تکنیک انچنانی زد . پاس کاری هاشون هم که ر...ده . کلا همه چی شون مضخرف . تنها کاری که میشه کرد همین استفاده از تاکتیک های موثره .
    به هر قیمتی که شده به cpu رحم نکنین . شده وقت کشی هم بکنین ولی نزارین دقیقه های اخر گل مفتی مفتی بخورین . اکثرا تا دقیقه 90 حمله میکنن . که باعث میشه cpu گل های راحت بزنه . دیگه من باالشخصه تنها راهی که میشه جلوی cpu رو گرفت همین میدونم . البته بیشتر واسه تیمهای ضعیف .

کجاش بهتره ؟!
    من سه تا مدافع و هر سه تا میان برای زدن ضربه سر و دفاع خالی میشه . در ضمن من بازیکنی مثل پاتزینی رو دارم که فوق العاده سر زنه و هدینگ اون 90 هست.
    همیشه مجبورم قبل از این که توپ به کرنر بره حالت تیم رو هجومی کنم تا مهاجمها هم بیان توی محوطه !
    سرعت بازی هم خیلی اذیت کننده است و بازی خیلی سریعه . CPU هم یک پاسکاری هایی میکنه که آدم کف میکنه و خیلی تخیلیه !!!
    دفاع خالی نمیشه . جای مدافعان و مهاجمان عوض میشه . توی فوتبال واقعی هم همینطوره . اکثر گلهای از روی کرنر رو مدافعان میزنن . مشکل فیفا اینجاست که قدرت دفاعی مهاجما خیلی پایینه . مثلا به راحتی دریبل میخورن یا قدرت بدنیشون پایینه که توی فوتبال واقعی اینطوری نیست .
    به نظر من اگه مدافعان سر زن که پاور هدر دارن بیان توی محوطه و مهاجمها و هافبک های تند و تیز عقب وایستن خیلی بهتره . چون همونطور که گفتم احتمال گل زدن بیشتره و از اون طرف اگه حریف با مهاجم های سرعتیش سریع ضد حمله بزنه اونوقت اون عقب بازیکنهای سرعتی هستن که جلوشون رو بگیرن . توی ضد حمله سرعت مدافع از همه چی مهمتره .
    چون اکثر مدافعان سرعتشون پایینه (غیر از مدافعان چپ و راست) واسه همین اگه بیان توی منطقه جریمه موقع کرنر بهتره و مهاجمهایی مثل مسی بهتره همون عقب بایستن که حریف رو کند کنن .
    ولی کلا اگه مهاجمهات سر زن باشن و برعکس مدافعات سر زن نباشن (که خیلی کم پیش میاد) این یه مشکل به حساب میاد .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

چه جوری میشه فرکانس تصویر رو 85 هرتز کرد؟ الان 60 . کور شدیم با این crt لعنتی!
    با crt مشکل داره کلا فیفا!! اگه ویندوزت xp هس برو تو اینجا C:\WINDOWS\system32
    بعد dxdiag رو پیدا کن بازش کن. از اون بالا تب آخر که more help هست رو انتخاب کن بعدش برو تو override بعدشم override value رو انتخاب کنو هرتز مورد نظرتو بنویس مثلآ 85
    هرتزی رو که رزولیشنت میکشه بذار.ok رو بزن. با اینکار تمام بازیا با این هرتز اجرا میشن.
    تو ویندوز seven راهی نداره. چنتا برنامه وجود دارن که درست کار نمیکنن!

13. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با crt مشکل داره کلا فیفا!! اگه ویندوزت xp هس برو تو اینجا C:\WINDOWS\system32
    بعد dxdiag رو پیدا کن بازش کن. از اون بالا تب آخر که more help هست رو انتخاب کن بعدش برو تو override بعدشم override value رو انتخاب کنو هرتز مورد نظرتو بنویس مثلآ 85
    هرتزی رو که رزولیشنت میکشه بذار.ok رو بزن. با اینکار تمام بازیا با این هرتز اجرا میشن.
    تو ویندوز seven راهی نداره. چنتا برنامه وجود دارن که درست کار نمیکنن!
    اه. من سون دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •