من خودم کومودو استفاده می کنم مشکلی ندارم!
شما از نود 6 استفاده کن برا ایرانی ها فرقی با رایگان نداره!
اگه مشکلتا پسورده بگو تا بگم.
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
من خودم کومودو استفاده می کنم مشکلی ندارم!
شما از نود 6 استفاده کن برا ایرانی ها فرقی با رایگان نداره!
اگه مشکلتا پسورده بگو تا بگم.
من وقتي كمودو رو نصب ميكنم بعد چند روز وقتي سيستم روشن ميكنم 15 دقيقه طول ميكشه تا لود بشه شما اين مشكل چطوري حل كردي ويندوز من 7 هستش ممنون ميشم كمكم كني .
اول از نسخه اخر استفاده کن.
اپدیت کن.
ویندوزت هم اگر تونستی اپدیت کن.
بزن یک با کل کامپیوترت رو ویروس یابی کنه و پاک کنه.
ویندوزت رو ریجستر کن.
راستی استارت اپت هم چک کن.
سیستمت که خیلی پایین نیست؟
دوستان نظرتون بین bullguard و f-secure در اینترنت سکیوریتی کدام است با دلیل ؟؟؟؟
بولگارد آنتی ویروس مطرحی نیست و در نوآوری و تکنولوژی هم چیز جدیدی ندارد. از موتور بیت و فایروال آنتیگوم استفاده می کند.
اف سکیور از موتور بیت به همراه موتور خودش استفاده می کنه. در فایروال هم در رده خوب قرار داره و در تست های چند سال اخیر جزو آنتی ویروس های مدعی بوده.
هر دو محصول در ایران نماینده رسمی ندارد!
پیشنهاد: امسی سافت هم از موتور خودش + بیت استفاده می کنه، نوآوری های خوبی داشته و در تست AV-C جزو مدعی ها بوده، زبان فارسی و پشتیبانی ایران هم مزیت های برترش هست.
اف سکیور چه نوآوری داره که بولگارد نداره ؟
فکر نکنم بولگارد ناتوان از نوشتن یک فایروال باشه
ضمن اینکه بولگارد گارد مخصوص خودش رو در مقابل ویروس های جدید داره که فکر کنم یک نوآوری باشه
Last edited by jolan57; 19-08-2013 at 01:31.
اگر اونطوری حساب کنیم، شید هم نوآوری های خودشو داره! ( به قول خودش: آرتا، سامتا و...)
Last edited by arfnpm; 19-08-2013 at 12:41.
آنتی ویروس Avira یا Avast
فایروال privatefirewall
malwarebytes رو هم با گارد غیر فعال داشته باشی خوبه (حداقل ماهی یکبار سیستم رو باهاش اسکن کن)
Last edited by satansilent; 19-08-2013 at 14:44.
دیگه شنونده باید عاقل باشه !
من پیشنهاد میکنم دوست بالاییمون هم یه مدتی اف سیکور نصب کنه و هم بولگارد , ببینه با کدوم بیشتر حال میکنه از نظر قدرت هر دو در سطح بالایی هستند
دوستان عزیز ممنونم که پاسخگو بودید سپــــــــــاس
الان بولگارد روی لپ تاپم نصب هستش فوق العاده سبک هستش فوق العاده کار باهاش راحته و آپدیتاشم در حد زیر 10 مگ هست شاید زیر 5 مگ
اما می خوام حدود 8 لایسنس اورجینال بگیرم موندم بین بولگارد و اف سیکیور
من قبلا تراستپورت - کاسپر - نود - بیت ..... شاید 90% تست کردم اما کمی نظرم روی این 2 مورد جلب شده متاسفانه همه دستگاهام پاکه پاکن که قدرتشونو بسنجم
ممنون می شم اگر کسی این 2 رو تست کرده نتیجه رو بگه
سپـــــــــاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)