Ep630 الان حدود 50 تومانه و میتونید از هر جا تو پایتخت یا جمهوری ولی فقط با گارانتی شاب تهیش کنید
Ep630 الان حدود 50 تومانه و میتونید از هر جا تو پایتخت یا جمهوری ولی فقط با گارانتی شاب تهیش کنید
معرفی 10 هدفون برتر زیر 500$ به انتخاب معتبر ترین سایت صدا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ملاحظه میفرمایید که از بین همه ایرفون های پر ادعا و گران قیمت تنها دو ایرفون در کناز فول سایز های محشری همچون M-50 در لیست 10 هدفون برتر زیر 500$ خود نمایی میکنن که وجود CX-300 II همه نگاه هارو به خودش جلب خودش میکنه
اگر ميشه آدرس اين معتبرترين سايت صدا رو بفرمايين تا هم باهاش آشنا بشيم و هم بفهميم منظورش از هدفون برتر چيه
دوست عزیز شما که باید بهتر بدونی منظورم سایت Headroom بود !!
اگر هم من اشتباه میکنم شما به بزرگی خودت ببخش !!!!
صرفا نقل قول کردم .نظر شخصیم نبود .یه نگاهی هم به Review های ثبت شده تو سایت بندازید بد نیست
یه هدفن یا هدست بیسیم که تا برد حدودا 30 متر جواب بده هست ؟؟
قضيه اين بود كه شما كامل نقل قول نكردين، شما چيزي رو از جانب اون سايت نقل قول كردين، كه اون سايت مدعي اون نيست.
اون سايت يك سايت فروشندست و يك سايت تست صدا و بررسي صدا نيست، پس مياد صرفا هدفون هايي كه خودش داره براي فروش رو مقايسه مي كنه
يعني مثلا اگر من بيام بگم vsonic gr06 از سنهايزر cx300 خيلي بهتره، اون سايت نمي تونه نظري بده،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته واقعا بايد بگم كه تا حالا هيچ سايت فروشي نديدم كه كه افرادش اينقدر متخصص باشن
همونطور كه صد بار تا حالا اينجا گفتم، تنها معيار توي توصيف صدا، فقط مقايسست، هر موقع يكي گفت اين هدفون بهترين هدفون توي دنياست، يا بايد خيلي آماتور باشه و يا بايد همه هدفون هاي توي دنيا رو باهاش مقايسه كرده باشه و اين نتيجه رو گرفته باشه
اينكه مي گم شما كامل نقل قول نكردين هم به همين علته، توي خود سايت هم منظورش رو از اين رتبه بندي و معيار رتبه بندي، اينطوري بيان كرده:
HeadRoom ratings are NOT absolute measures but rather how well the product performs in the particular intended application and relative to other headphones at that price.
Our Top Picks are chosen according to the overall value rating of headphone, and how well they apply to a particular activity or headphone
type. How well they perform for a specific activity is determined by rigorous in-house tests, industry research, and customer feedback.
پس قضيه اين نيست كه مثلا صداي سنهايزر ٥٠ دلاري با مدلهاي ٤٠٠ دلاري قابل رقابت باشه، بلكه ارزش در مقابل بهاي پرداختيش، قابل رقابته
نكته ديگه اينكه، همونطور كه ميشه توي اين صفحه ديد
هدفونهايي هستن كه نمره بالاتري از سنهايزر cx300 گرفتن، مثل
ولي توي ليست نيستن، علتش هم اينه كه يك معيار توي ليست بودنشون، ميزان استقبال مشتري هاي قبلي هستن كه بنابر دلايلي شخصي، مثل برند و ... سنهايزر رو بر برندهاي گمنام كه بعضا بهتر هم بودن، ترجيح دادن.
در مورد خوندن ريويو يك توصيه ايي رو هميشه براي خودم مد نظر داشتم،
من ريويوي هركسي رو نمي خونم، چونكه حس و وقتش رو ندارم، به جاش ريويوي افراد معتبر رو سعي مي كنم بخونم
به طور مثال اينيكي ريويو كه توسط يكي از افراد هدروم نوشته شده مي تونه ريووي خوبي براي ارجاع دادن باشه كه اونوقت ميتوني خيلي از هدفون هاي فول سايز و داخل گوشي رو كنار هم ببيني البته حيف سوني ex1000 اونجا نيست.
و يا اينجا
و
كه ميشه مكان cx300 رو نسبت به رقبا توش ديد
Last edited by rave-87; 16-04-2013 at 19:03.
50 تومن زیاد نیست واسه این هدفون !پارسال یکی از دوستام 16 تومن خرید اینو!!!
دوستان بین ie80 و ie8 و cx300II البته sameoriginal کدومشو پیشنهاد میدین؟
کدوم یکی صدای شفاف و با تفکیک بالا و هم چنین بیس خوب داره؟
قیمت حدودیشون چنده؟
ضمنا EP630 در مقایسه با cx300II در چه جایگاهیه؟
Last edited by yoosefshaskol; 16-04-2013 at 19:36.
تایییییییییییییییید
Last edited by CYRUS-72; 16-04-2013 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)