ممنونم ایمان جان . اگه یه لطفی بکنی پینگ هم بگیری ممنونت میشم . پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و tehran.ir و google.com ببخشید زیاد شد![]()
ممنونم ایمان جان . اگه یه لطفی بکنی پینگ هم بگیری ممنونت میشم . پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و tehran.ir و google.com ببخشید زیاد شد![]()
مخابراته دیگه حالتیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ باز رفته بالا.بعد از کار میخوای یه دست COD : BO2 بزنی میبینی با xbox نمیتونی به سرور وصل بشی.آخه چی بگی؟تایم اوت هم که قربونش برم یک در میون میاد
در طول روز اندازه کافی اعصابمون خورد میشه اونوقت بیایم خونه اینترنت هم بره رو اعصابمون![]()
Last edited by gamekhor2007; 20-01-2013 at 20:30.
اطاعت امر عزیزم.اینم خدمت شما:
خیلی اوضاعش خرابه؟؟
اوه اوه چرا انقدر پینگ بالاست ؟!!! پینگ من از مخابرات کمترپینگ مخابرات با 4.2.2.4 معمولا روی 150 یا پایین تر ! ایمان جان قبلا پینگ گرفتی ؟ میدونی چند بوده ؟ چون فکر کنم الان پینگ رفته بالا !!
کدوم منطقه ای؟من که بیشتر از 60 نمیره
قبلاً هم تقریباً همین مقدار بود.حالا یه کم کمتر.
من ساکن بندر امام هستم.
دیروز پینگ مشکل داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام تو این سایت قشنگ منو ببرید قسمت انواع هدفون ها برای کامپیوتر میخوام خوبشو بخرم نمیدونم همچین پستی دارید یا نه ولی اگه دارید بهم لینکشو بدید میخوام مشورت بکنم برای بهترین هدفون صحبت من اینه:
با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
2/دارای میکروفن صدا ضبط کن برای چت صوتی
3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
4/سبک و راحت و سنگین نباشه گوشمو اذیت کنه
5/به کامپیوتر و ال سی دی و..... بخوره
مرسی منتظر جوابتونم لطفا هر چه سریعتر بهتر
Last edited by aminrm; 21-01-2013 at 15:03. دليل: تصحیح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)