چرا دوست عزیز؟
لطفا شهرتون و شرایطتونو واسم پ.خ کنید تا امکان داشت باهم درس بخونیم
روحیتم حفظ کن داداش،هنوزم میتونی موفق باشی![]()
چرا دوست عزیز؟
لطفا شهرتون و شرایطتونو واسم پ.خ کنید تا امکان داشت باهم درس بخونیم
روحیتم حفظ کن داداش،هنوزم میتونی موفق باشی![]()
سلام
میگم شما نظریه اعداد رو میخونین؟؟؟؟؟؟؟
اخه خیلی مشکله
از گراف و نظریه خیلی بدم میاد
اتفاقا گراف و نظریه اعداد به خاطر فکری بودنشون از معدود بخشهایی هست که تو دوره دبیرستان واقعا ریاضیه و خیلی خیلی قشنگه. اینکه شما بدتون میاد شاید دلیلش اینه که خوب این بخشها رو بلد نیستید. وقتی یاد بگیرید و بتونید با خلاقیت سوالهاشو حل کنید از زیباترین بخشهای ریاضیه. شما اگه به حرف من شک دارین اول فصل نظریه اعداد کتاب رو بخونید نوشته همه معلم ها و دانش آموزها وقتی این بخش رو خوب کار میکنن عاشقش میشن. در ضمن دقیق یادم نیست ولی حدود 4 تا سوال از این بخشهایی که گفتین تو کنکور سوال میاد و 4تا سوال با ضریب 4 اختصاصی شوخی نیست!
هندسه یک و دو و گسسته واقعا ریاضی هستن و سوالهای قشنگشون نیاز به خلاقیت و ابتکار داره ولی سر جلسه کنکور شاید با زمان محدود کمی سخت باشه حلشون. ولی به هر حال از لذت سوال حل کردن تو این درسها غافل نشین! وقتی این درسها رو خوب یاد بگیرین اصلا دیگه دوست دارین فقط اینارو بخونید و بی خیال خوندن برا کنکور بشین! چون واقعا قشنگن! همه ی درسها قشنگن وقتی که خوب یادشون بگیرین و خیلی مزخرفن وقتی درست بلد نباشید و بخواید تست بزنید ازشون. من که زمان کنکور با این درسها خیلی حال میکردم!
موفق باشین.![]()
بخون خواهر من
بخون
اولش سخته
طرف 100% مطالبو میخونه به 50% نمیتونه جواب بده بعد شما ....
شوخی کردم
ولی وقت بذاری پشیمون نمیشی
سلام
دوستان سراسری این ویرایش چه زمانی بود؟ سنجش که از بین رفت وبجاش اون یکی سایتش میاد ... لینک ویرایشو دارین بذارین لطفا... سپاس
توی اسفند میاد وقت ویرایش اون موقع هستش !
دوستان من کنکور91 ثبت نام نکردم.آخرین مهلت ثبت نام از چندم تا چندم بهمنه؟
Last edited by hp722; 22-01-2012 at 11:15.
ثبتنام و ویرایش و همه چی از اخرای بهمنه
کنکور آزاد تجربی غیر پزشکی با پزشکی از نظر سوالات و منابع چه فرقی باهم دارند ؟
یه سوال . قبول شدن آزاد پزشکی تنکابن یا شهرستانا راحتتر از تهران هست ؟ چرا ؟ بعضا میگن راحتتره اخه من اخرین نفر هر دوتا رو که نگاه میکنم ترازشون رو 7000 هست . خوب چه فرقی میکنه که راحتتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)