حالا این یعنی چی؟عدد مهم نیست کلاً از کجا میشه فهمید که پچ نصب شده یا نه.
درضمن اول بازی میزنه دیتا پک 1 و ورژن هم میزنه 1.02
حالا این یعنی چی؟عدد مهم نیست کلاً از کجا میشه فهمید که پچ نصب شده یا نه.
درضمن اول بازی میزنه دیتا پک 1 و ورژن هم میزنه 1.02
اگه قبلاً پچی نداشتی و الان پچ pesedit نصب کردی و اول بازی می زنه 1 و 1.02 یعنی درست و کامل نصب شده
سلام دوستان
من بازی رو تازه دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده:
ممنون میشم یکی بگه مشکل چیه؟
خب دوست عزیز با توجه به ویژگیهای پچی که نصبیدی برو ببین این ویژگیها اعمال شده یا نه مثه همون لباس تیما و اسمشون و....
واقعا برای خودم متاسفم که حدود 8-9 گیگ دانلود کردم تا بلاخره با مذخرفترین ورژن از سری PES رو به رو بشم!!
من از PES 1 تا 11 رو بازی کردم. ولی این یکی واقعا فوقِ فوقِ مذخرف از آب در آمده. ورژن قبلی هم در ابتدا مشکلاتی داشت ولی روز به روز با ارائه DLC های کونامی مشکلاتش رفع شد و به سطح قابل قبولی رسید ولی الان من هر سه تا پچ1و 1.1 و 1.2 رو هم نصب کردم ولی باز هم هیچ تغییری در کیفیت بازی ندیدم. از نکات قوت کونامی همیشه این بود که در ورژن های جدید از نظر گرافیکی حداقل پیشرفت میکرد ولی این ورژن به نظر من از نظر گرافیک هم حتی از ورژن قبلی ضعیفتره! مثل اینکه باید قبول کنیم که بحران اقتصادی حاکم بر اقتصاد دنیا واقعا بر روی همه چیز تاثیر گذاشته از جمله کیفیت بازی ها!!
در هر صورت باز هم من امیدوارم که با ارائه DLC های جدیدتر این بازی بهتر بشه. به هر حال یکی از اصلی ترین سرگرمی های من PES زدن هست که دوست ندارم از دستش بدم.
سلام
دوستان چرا توی مستر لیگ اینجوریه اصلا نمیشه بازی کزد. الکی کار میکنن واسه خودشون . دروازه بان میاد بیرون الکی - همش توپ میخوره به اینو اون . ولی توی بازی های دوستانه یا لیگ یا کاپ خارج از مستر لیگ راحت میشه بازی کرد روی تاپ پلیر ولی توی مستر لیگ رگولار بازی میکنم اصلا نمیشه . همش جا میمونن بازیکنا
ماله شما هم اینجوریه ؟
بازی نسبت به 2011 پیشرفت داشته ولی جدا یک چیزیش بد رو اعصابه. با کامپیوتر که بازی میکنی شوت هات یا وسطه یا میخوره به تیرک.
این رو خدایی راست میگم امکان نداره تو یک بازی به تیرک نزنم. مگر اینکه تو 4-5 بازی یکبار این اتفاق نمیفته
به این روش خواستن گل زدن رو سخت کنن ولی یک جورایی خیلی مصنوعی شده. آخه تو فوتبال واقعی چند بار به تیرک میخوره!!!!؟؟؟؟
آی گفتی، همینارو من گفتم اونوقت بعضیا اومدن نصیحتم کردن که اینجوری بازی کن، اونجوری نگاه کن و ...
پیش اومده من تو یه بازی 5 بار توپ رو به تیرک زدم، اونوقت تیم حریف که بهترین بازیکنش اورالش 75 ـه از 3 تا ضربه آزاد 2تاش رو صاف میزنه تو گل
اون یه دونه هم 3 تا صلوات میفرستم توپ میخوره به زیر تیر افقی و گل نمیشه !![]()
Last edited by urumchi; 01-12-2011 at 14:40.
قبلا پچ 2 و 2.0.1 رو داشتم برای اینکه این جدیدرو نصب کنم کیت سرور رو پاک کردم pesedit هم تو استارت پاک کردم و اینو نصب کردم.
اگر این سوال را دارم میپرسم چون تو 2011 هر پچی نصب میکردی ورژن اش رو اول بازی میزد الان احساس میکنم نصب نشده.
البته اینم بگم من فقط میروم صاف تو become legend و البته لوگو ها و پیرهن ها هم خوبه ولی ترکیب ایران مثلاً رحمتی تو دروازه نیست.
کلاً می خواهم ببینم ماله شما هم اول بازی ورژن تغییر نکرده یا فقط ماله منه که اینجوریه
توی 11 هم اول بازی ورژن بازی رو نمی زد . مثلاً آخرین پچ 11 پچ 4.1 بود اینطوری نبود که اول بازی بزنه 4.1 . اونیکه اول بازی میزنه dlc و data pack هست که با توجه به اونی که گفتی درسته و مشکلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)