تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 332 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

14

فک میکنم به خاطر اینه که سازنده این پچ 2.3 گروه پس ادیت هست و اون 1.02 سازندش کونامی هست احتمالا به همین خاطر دیگه اول بازی نمینویسه 2.3
    حالا این یعنی چی؟عدد مهم نیست کلاً از کجا میشه فهمید که پچ نصب شده یا نه.
    درضمن اول بازی میزنه دیتا پک 1 و ورژن هم میزنه 1.02

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قبلاً پچی نداشتی و الان پچ pesedit نصب کردی و اول بازی می زنه 1 و 1.02 یعنی درست و کامل نصب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiwas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو تازه دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده:

ممنون میشم یکی بگه مشکل چیه؟

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خب دوست عزیز با توجه به ویژگیهای پچی که نصبیدی برو ببین این ویژگیها اعمال شده یا نه مثه همون لباس تیما و اسمشون و....

داره خودمونی میشه blackstare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا برای خودم متاسفم که حدود 8-9 گیگ دانلود کردم تا بلاخره با مذخرفترین ورژن از سری PES رو به رو بشم!!
    من از PES 1 تا 11 رو بازی کردم. ولی این یکی واقعا فوقِ فوقِ مذخرف از آب در آمده. ورژن قبلی هم در ابتدا مشکلاتی داشت ولی روز به روز با ارائه DLC های کونامی مشکلاتش رفع شد و به سطح قابل قبولی رسید ولی الان من هر سه تا پچ1و 1.1 و 1.2 رو هم نصب کردم ولی باز هم هیچ تغییری در کیفیت بازی ندیدم. از نکات قوت کونامی همیشه این بود که در ورژن های جدید از نظر گرافیکی حداقل پیشرفت میکرد ولی این ورژن به نظر من از نظر گرافیک هم حتی از ورژن قبلی ضعیفتره! مثل اینکه باید قبول کنیم که بحران اقتصادی حاکم بر اقتصاد دنیا واقعا بر روی همه چیز تاثیر گذاشته از جمله کیفیت بازی ها!!
    در هر صورت باز هم من امیدوارم که با ارائه DLC های جدیدتر این بازی بهتر بشه. به هر حال یکی از اصلی ترین سرگرمی های من PES زدن هست که دوست ندارم از دستش بدم.

6. 2 کاربر از blackstare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

سلام
    دوستان چرا توی مستر لیگ اینجوریه اصلا نمیشه بازی کزد. الکی کار میکنن واسه خودشون . دروازه بان میاد بیرون الکی - همش توپ میخوره به اینو اون . ولی توی بازی های دوستانه یا لیگ یا کاپ خارج از مستر لیگ راحت میشه بازی کرد روی تاپ پلیر ولی توی مستر لیگ رگولار بازی میکنم اصلا نمیشه . همش جا میمونن بازیکنا
    ماله شما هم اینجوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی نسبت به 2011 پیشرفت داشته ولی جدا یک چیزیش بد رو اعصابه. با کامپیوتر که بازی میکنی شوت هات یا وسطه یا میخوره به تیرک.
    این رو خدایی راست میگم امکان نداره تو یک بازی به تیرک نزنم. مگر اینکه تو 4-5 بازی یکبار این اتفاق نمیفته
    به این روش خواستن گل زدن رو سخت کنن ولی یک جورایی خیلی مصنوعی شده. آخه تو فوتبال واقعی چند بار به تیرک میخوره!!!!؟؟؟؟

9. این کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازی نسبت به 2011 پیشرفت داشته ولی جدا یک چیزیش بد رو اعصابه. با کامپیوتر که بازی میکنی شوت هات یا وسطه یا میخوره به تیرک.
    این رو خدایی راست میگم امکان نداره تو یک بازی به تیرک نزنم. مگر اینکه تو 4-5 بازی یکبار این اتفاق نمیفته
    به این روش خواستن گل زدن رو سخت کنن ولی یک جورایی خیلی مصنوعی شده. آخه تو فوتبال واقعی چند بار به تیرک میخوره!!!!؟؟؟؟
    آی گفتی، همینارو من گفتم اونوقت بعضیا اومدن نصیحتم کردن که اینجوری بازی کن، اونجوری نگاه کن و ...

پیش اومده من تو یه بازی 5 بار توپ رو به تیرک زدم، اونوقت تیم حریف که بهترین بازیکنش اورالش 75 ـه از 3 تا ضربه آزاد 2تاش رو صاف میزنه تو گل
    اون یه دونه هم 3 تا صلوات میفرستم توپ میخوره به زیر تیر افقی و گل نمیشه !
    Last edited by urumchi; 01-12-2011 at 14:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

11

اگه قبلاً پچی نداشتی و الان پچ pesedit نصب کردی و اول بازی می زنه 1 و 1.02 یعنی درست و کامل نصب شده
    قبلا پچ 2 و 2.0.1 رو داشتم برای اینکه این جدیدرو نصب کنم کیت سرور رو پاک کردم pesedit هم تو استارت پاک کردم و اینو نصب کردم.
    اگر این سوال را دارم میپرسم چون تو 2011 هر پچی نصب میکردی ورژن اش رو اول بازی میزد الان احساس میکنم نصب نشده.
    البته اینم بگم من فقط میروم صاف تو become legend و البته لوگو ها و پیرهن ها هم خوبه ولی ترکیب ایران مثلاً رحمتی تو دروازه نیست.
    کلاً می خواهم ببینم ماله شما هم اول بازی ورژن تغییر نکرده یا فقط ماله منه که اینجوریه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا پچ 2 و 2.0.1 رو داشتم برای اینکه این جدیدرو نصب کنم کیت سرور رو پاک کردم pesedit هم تو استارت پاک کردم و اینو نصب کردم.
    اگر این سوال را دارم میپرسم چون تو 2011 هر پچی نصب میکردی ورژن اش رو اول بازی میزد الان احساس میکنم نصب نشده.
    البته اینم بگم من فقط میروم صاف تو become legend و البته لوگو ها و پیرهن ها هم خوبه ولی ترکیب ایران مثلاً رحمتی تو دروازه نیست.
    کلاً می خواهم ببینم ماله شما هم اول بازی ورژن تغییر نکرده یا فقط ماله منه که اینجوریه
    توی 11 هم اول بازی ورژن بازی رو نمی زد . مثلاً آخرین پچ 11 پچ 4.1 بود اینطوری نبود که اول بازی بزنه 4.1 . اونیکه اول بازی میزنه dlc و data pack هست که با توجه به اونی که گفتی درسته و مشکلی نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •