تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 280 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

معرفي 10 بازيکن فصل آينده پرسپوليس
    به گزارش خبرگزاري مهر، باشگاه پرسپوليس اسامي 10 بازيکن از فهرست فصل گذشته را که از سوي مصطفي دنيزلي براي حضور در تيم سال آينده پرسپوليس انتخاب شده‌‍اند، را اعلام کرد.
    بنابر اعلام مصطفي دنيزلي به باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي‌کيا، علي کريمي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميدرضا علي عسگري، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، هادي نوروزي، مهرداد پولادي و ايمون زايد، 10 بازيکني هستند که براي سال آينده مورد تائيد کادر فني تيم قرار گرفته اند.
    براساس اعلام سايت باشگاه پرسپوليس اسامي بازيکنان جديد پرسپوليس نيز در روزهاي آينده از سوي باشگاه اعلام خواهد شد.

در فهرستي که از سوي باشگاه اعلام شده است نام بازيکناني چون وحيد هاشميان، جواد کاظميان، مهرداد اولادي، شيث رضايي ، محمدي نصرتي، حسين بادامکي، مازيار زارع، آسيمرو آودوکيچ ، سامان آقازماني، ميثاق معمارزاده و ... ديده نمي شود تا سونامي بزرگ در پرسپوليس رخ دهد.

البته اين فهرست هنوز قطعي نيست و اين احتمال را بايد داد که از جمع بازيکنان فصل گذشته برخي به فهرست فصل آينده اضافه شوند.

آودوکيچ در آستانه امضاي قرارداد با مس کرمان
    مسئولان باشگاه مس کرمان با آسمير آودوکيچ دروازه بان بوسنيايي تيم فوتبال پرسپوليس براي امضاي قرارداد به توافق رسيده اند.

يکي از مسئولان باشگاه مس کرمان ضمن تاييد اين خبر گفت: طي دو روز گذشته مذاکرات خوبي را با آودوکيچ انجام داديم و بزودي با اين دروازه بان خارجي قراردادي يکساله امضا خواهيم کرد.
    با این حساب اگر آودوکیچ هم بره، دروازه فقط گردان رو داریم.. تازه اگر قطعی شده باشه قراردادش!

2. 3 کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بالاخره اومد اون روزی که منتظرش بودیم
    دنیزلی لیست بازیکنای مازادش رو اعلام کرد و اسامی خوشحال کننده ای مثل

مهرداد اولادي، شيث رضايي ، محمدي نصرتي، مازيار زارع، سامان آقازماني توشون دیده میشه که نشون میده دنیزلی واقعا از نظر احساسی به تماشاگرای پرسپولیس نزدیکه و میدونه اونا چی میخوان
    چقدر از دیدن اسم زارع خوشحال شدم بازیکنی که واقعا این اواخر آزاردهنده بازی میکرد

اما بودن اسمهایی مثل بادامکی در لیست خروجی کمی ناراحت کننده بود درسته که حسین نتونست به دوران اوجش برگرده و یکی از بازیکنای ضعیف ما در این مدت بود اما با این وجود سالهای زیادی رو در تیم بود و پذیرفتن رفتنش به سادگی رفتن دیگر بازیکنا نیست

اما چیزی که برای من شگفت آور بود اینه که دنیزلی گفته آودوکیچ رو هم نمیخواد

اولش واقعا به نظرم رسید تصمیم اشتباهی گرفته اما بعد گفتم شاید دنیزلی میخواد از سهمیه بازیکنای خارجیش در پستهای دیگه استفاده کنه که خوبیها و نکات مثبت خودش رو داره
    اما اگر میموند من بیشتر خوشحال میشدم چون آودوکیچ واقعا آرامش رو به دروازه پرسپولیس برگردونده بود
    باید دید دنیزلی چی تو ذهنشه که در آینده با دیدن لیست بازیکنای مورد نظرش مشخص میشه

امیدوارم اصولی خرید کنیم و فکر میکنم با وجود دنیزلی همین جورم بشه

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باشگاه پرسپولیس اسامی 10 بازیکن از فهرست فصل گذشته را که از سوی مصطفی دنیزلی برای حضور در تیم سال آینده پرسپولیس انتخاب شده اند را اعلام کرد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بنابر اعلام مصطفی دنیزلی به باشگاه پرسپولیس، مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، حمیدرضا علی عسگری، امیر حسین فشنگچی، رضا نورمحمدی، هادی نوروزی، مهرداد پولادی و ایمون زاید، 10 بازیکنی هستند که برای سال آینده مورد تائید کادر فنی تیم قرار گرفته اند.
    گفتنی است؛ اسامی بازیکنان جدید پرسپولیس نیز در روزهای آینده از سوی باشگاه اعلام خواهد شد.
    fc-perspolis.com
    Last edited by clau; 29-05-2012 at 16:02.

6. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

واقعا نبود اسم آودوکیچ تو لیست خیلی تعجب آوره. تو این مدتی که دروازه بانی کرد برای پرسپولیس ، بعد مدت ها خیالمون از بابت دروازه راحت بود و احساس آرامش می کردیم. هر چند که تو بازی آخر می تونست واکنش های بهتری نشون بده.

8. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نوري: پرسپوليس بايد فصل آينده قوي بسته شود
    ''محمد نوري'' گفت: از فهرست اعلام شده و معيارهاي سرمربي بي خبر هستم اما به هر حال اميدوارم بازيکناني که در تيم مي مانند به پرسپوليس کمک کنند.

وي ادامه داد: اميدوارم تيم پرسپوليس در فصل آينده يک تيم رويايي باشد و بتواند انتظارات هواداران را برآورده کند. تنها راه براي داشتن تيمي قدرتمند، جذب بازيکنان قوي است.

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از اينکه در فهرست ''مصطفي دنيزلي'' هستم، خوشحالم و اميدوارم براي تيم محبوبم مفيد باشم.

وي تصريح کرد: با باشگاه، توافقات اوليه را انجام داده ام و به هيچ عنوان بحث ما مالي نبوده و از اينکه مديران تصميم دارند تيم قدرتمندي را ببندند، خوشحال هستم.

وي اظهار داشت: ديگر نبايد به فصل گذشته فکر کنيم و از حالا بايد خود را براي قهرماني در فصل آينده آماده کنيم.

نوري با تمجيد از ''محمد رويانيان'' مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از زمان حضور او شرايط تيم بسيار بهتر شده و اکثر بازيکنان بيشتر مبلغ قرارداد خود را گرفته اند.

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص ''مصطفي دنيزلي'' تصريح کرد: او نيازي به تعريف من ندارد و کارنامه بسيار درخشاني دارد که به طور حتم امسال توانايي هاي خود را بار ديگر نشان مي دهد.

وي خاطرنشان کرد: بايد بدانيم دنيزلي در فصل گذشته، تيم را نبسته بود و نبايد از او توقع بيشتري داشته باشيم.

نوري در خصوص دعوت نشدنش به تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: در نيم فصل دوم، عملکرد بسيار خوبي داشتم و يکي از بازيکنان تاثيرگذار تيم بودم و اين انتظار را داشتم که به تيم ملي دعوت شوم.

وي خاطرنشان کرد: با وجود اينکه حقم دعوت به تيم ملي بود اما براي اين تيم آرزوي موفقيت مي کنم و معتقدم مربيان سليقه هاي مختلفي دارند.
    ورزش 3

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امیدوارم تو تغییراتی که قراره تو لیست داده بشه، اسم آودوکیچ به لیست آینده برگرده ...
    از کجا معلوم که گردان هم مثل میثاق نشه ؟! مگه میثاق تو فولاد بهترین نبود ؟!‌

ظاهراً هوشیار رو هم نمی‌خواد نگه داره ...
    داستانی رو از جوانان می‌خوان بیارن واسه ذخیره ؟!‌

یکیشون رو باید نگه داره حداقل ...

مس کرمان هم چه پولی داره خرج می‌کنه امسال !

12. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مس کرمان هم چه پولی داره خرج می‌کنه امسال !
    میگن تیمهای پرسپولیس استقلال پول بیت المال رو خرج میکنن
    اما حرف اینه که این کارخونه ها و شرکتهایی مثل فولاد و مس و... اصلا نمیزارن پول به بیت المال برسه
    لیست مس که فعلا چیز عجیب غریبیه
    نکونام جباری کانوته

من هر جوری فکر میکنم میبینم آودوکیچ بمونه بهتره

14. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظرم آماده‌ترین دروازه‌بان الان لیگ همین آسمیر خودمونه
    این همه مازاد چرا آودوکیچ آخه؟
    از اون روزی که وایستاد دروازه خیالم راحت بود که حداقل گل مفت نمیخوریم
    ضمنا دروازه‌بان ایرانی به درد ما نمیخوره!
    جلال حسینی هم گفته: محسن بنگر اگه میخواد بره پرسپولیس بره، من سپاهانی‌ام!
    Last edited by Alinho; 29-05-2012 at 20:50.

16. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آسمیر اودوکیچ که عملکردش تو بازیهای آسیایی پرسپولیس خوب بود نمیدونم دنیزلی برای چی از لیست بیرونش گذاشت خدا کنه یک زمینه ای فراهم بشه حفظش کنن میتونستیم آودوکیچ نگه داریم یک دروازه بان جوان هم در کنارش قرار بدیم اینجوری خیلی بهتر میشد با این حساب اگه شهاب گردان جذب کنه تیم یک سهمیه لیگ برتریمون به سادگی از دست میره مهرداد پولادی رو هم که سازمان لیگ گفته اگه قرارداد ببنده اونم جزء سهمیه لیگ برتری حساب میشه فقط برامون میمونه 4سهمیه خرید از لیگ برتراگه هم نمیخوان حفظش کنن دوست دارم دیگه تو لیگ ایران بازی نکنه که سال بعد شاهد درخشش تو یک تیم لیگ برتری دیگه باشیم و حسرت از دست دادنش بخوریم

18. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

در مورد دلیل رفتن آودوکیچ، این جور که تو اخبار خوندم، دنیزلی می‌خواسته حفظش کنه، اما ظاهراً توافقش با مس خیلی جدی بوده و مجبور شدن از لیست کنار بذارنش ...

هر چند که در این زمینه من رویانیان رو مقصر می‌دونم که زودتر برای حفظ آسمیر اقدام نکرد ...

یه خبری هم خوندم در مورد اینکه دنیزلی می‌خواسته نصرتی رو حفظ کنه، اما فشار از بالا (خارج از باشگاه) وارد شده و گفتن که حق ندارید با شیث و نصرتی تمدید کنید ... (احتمالاً سازمان منشور اخلاقی یا حتی بالاتر)

من ترجیح می‌دادم نصرتی به جای نورمحمدی بمونه ...

حالا حفظ نورمحمدی توجیه پیدا می‌کنه ... خودش هم از موندنش غافلگیر شده بود (تو مصاحبه‌اش)

احتمالاً دنیزلی دیده این جوری همه‌ی دفاعاش رو از دست میده، گفته نصرتی که نشد، حداقل نورمحمدی بمونه واسه ذخیره ...

+

یه نکته‌ی جالب توجه، مصاحبه‌های بازیکنای اخراجیه ...
    یه حرفای عجیب غریبی می‌زنن آدم شاخ در میاره !!

اولادی برگشته گفته سر من بین تیمای دیگه دعواست ! اوساسونا قرارداد شجاعی مصدوم رو تمدید می‌کنه تا بهش روحیه بده، اون وقت پرسپولیس این جوری ...

یا شیث، که برگشته گفته خط خوردن من از پرسپولیس برام یه معمای بزرگه !!

کاظمیان هم دو صفحه مصاحبه کرده و آمار و ارقام مختلف آورده که عملکرد خودش رو خوب جلوه بده ... مصاحبه‌اش خنده داره !!‌ عین این بچه‌ها می‌مونه، به هر وسیله‌ای که شده می‌خواد خودش رو توجیه کنه ...

20. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •