تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 339 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

حافظیه کدومه؟
    همون که زمین شخم زده جلوی اون آینه هست؟
    خودشهنمی دونم چه طور باید بازی کنیم.

2. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

حیدری: استقلال توان فوتبال ایران را نشان داد

به گزارش ایرنا، 'خسرو حیدری' شنبه شب در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: نمایش مناسبی در دیدار امروز داشتیم و به خوبی توپ را در میانه میدان به حركت در آوردیم.

وی افزود: خوشبختانه هافبك های تیم استقلال، توپ و میدان را در اختیار داشتند و با ارایه یك نمایش زیبا به خوبی نشان دادند كه فوتبال ایران بسیار قوی تر از عربستان سعودی است.

حیدری ادامه داد: دو بازی بسیار سخت برابر ذوب آهن اصفهان و الاتفاق عربستان در مرحله پلی آف داشتیم اما تازه كار ما در لیگ قهرمانان آسیا آغاز شده است و باید این روند را همچنان ادامه بدهیم.

وی با قدردانی از هواداران و مسوولان باشگاه پرسپولیس تهران گفت: از علی پروین و تماشاگران تیم پرسپولیس كه در بازی امروز حامی استقلال بودند، تشكر می كنم و این مساله نشان داد ما ایرانی ها باید در مسابقات بین المللی به خوبی از هم حمایت كنیم.

بازیكن ملی پوش استقلال گفت: امیدوارم تیم های فوتبال ایران در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا به نتایج مناسبی دست یابند.

مجتبی جباری : پروین روحیه تیم ما را بالا برد

تهران - هافبك تیم فوتبال استقلال تهران عنوان كرد،‌ حضور 'علی پروین' در ورزشگاه آزادی تهران، روحیه تیم استقلال را بالا برد.

به گزارش ایرنا، 'مجتبی جباری' شنبه شب پس از پیروزی مقابل تیم 'الاتفاق' عربستان سعودی گفت: خوشحالم كه با این پیروزی توانستیم به مرحله بعد صعود كنیم و باید از هواداران خوب خود تشكر كنم.

وی ادامه داد: به طور حتم تیم ما با بازگشت بازیكنانی چون 'آندرانیك تیموریان' بسیار بهتر خواهد شد و امیدوارم آنها هرچه سریعتر به تیم ما بازگردند.

بازیكن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: باید از پزشكان تیم به خاطر تلاش هایشان برای من تشكر كنم اما فكر می كنم بازهم باید پای خود را به تیغ جراحان بسپارم.

وی تصریح كرد: باید از علی پروین به خاطر حضورش در ورزشگاه آزادی تهران و حمایت از تیم ما تشكر كنم، زیرا او كمك زیادی به تیم استقلال كرد.

رحمتي: با كار پروين افتخار كردم كه يك ايراني‌ام /خوشحالم كه هواداران را راضي به خانه فرستاديم

سيد مهدي رحمتي مي‌گويد: كار علي پروين در آمدن به ورزشگاه آزادي باعث قوت قلب و دلگرمي بازيكنان اين تيم شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي سه بر يك تيمش برابر الاتفاق و صعود به مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان آسيا، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشحالم كه توانستيم هواداران را راضي به خانه بفرستيم. الاتفاق تيم خوبي بود و معلوم بود كه براي اين بازي برنامه دارند. كارهاي تركيبي خوبي انجام مي‌دادند اما ما واقعا خوب بازي كرديم و توانستيم اين بازي را ببريم.

رحمتي ادامه داد: من بايد از عزيزمحمدي تشكر كنم كه تا هشت روز پيش از اين بازي كه ما آخرين بازي‌مان را در ليگ انجام داديم ديگر ديداري براي ما نگذاشت. اين هشت روز به ما خيلي كمك كرد تا استراحت كنيم و زمان مناسبي براي شناخت الاتفاق داشتيم. از عزيزمحمدي تشكر مي‌كنم كه با اين كارش به فوتبال ايران كمك كرد.

وي درباره‌ي حضور علي پروين در اين بازي گفت: من مي‌خواهم واقعا از پروين تشكر كنم. از حضور او خيلي خوشحال شدم. وقتي نام ايران به ميان مي‌آيد ديگر منافع شخصي و رنگ‌ها اهميتي ندارند و ما بايد براي اعتبار فوتبالمان تلاش كنيم. اميدوارم بقيه افراد هم مثل پروين از اين كارها بكنند. با كار پروين من افتخار كردم كه يك ايراني‌ام. اميدوارم پرسپوليس و سپاهان هم در ليگ قهرمانان از اعتبار فوتبال ايران دفاع كنند.

دروازه‌بان استقلال در پاسخ به اين سوال كه گروه استقلال را در ليگ قهرمانان آسيا چطور مي‌بيند؟ گفت: درباره‌ي آن بعدا مي‌توانيم حرف بزنيم. بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي مي‌افتد. خوشحالم كه اين بازي را برده‌ايم. اميدوارم در ادامه راه هم موفق باشيم.

مهدي رحمتي هم‌چنين درباره حضور خود در اردوي تيم ملي در امارات گفت: پس‌فردا به جمع ملي‌پوشان اضافه مي‌شوم و اميدوارم بتوانم براي كشورم مفيد واقع شوم.

مدیر تیم الاتفاق:سعی می‌کنیم سهمیه عربستان را افزایش دهیم/ به استقلالی‌ها تبریک می‌گویم

خبرگزاری فارس: یکی از مدیران تیم‌ فوتبال الاتفاق عربستان گفت: سعی می‌کنیم سهمیه عربستان در لیگ قهرمانان آسیا را افزایش دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، خالد الحوا پس از شکست 3 بر یک الاتفاق عربستان برابر استقلال گفت: به استقلالی ها و هواداران این تیم این پیروزی را تبریک می گویم. ما برای شکست به آزادی نیامده بودیم اما متاسفانه شکست خوردیم.

وی در خصوص کاهش سهمیه ایران و عربستان در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: سهمیه را امسال کم کردند درحالی که باید این سهمیه سال بعد کم می شد. هدف ما این بود که موفق شویم و به مرحله بالاتر برویم اما در این مرحله به استقلال خوردیم و بازنده باید به کشور خود بازگردیم. می توانیم با برطرف کردن نواقص سهمیه خود را بازگردانیم.

وی در پاسخ به این سؤال که نبود بن همام رئیس پیشین کنفدراسیون فوتبال آسیا در کم شدن سهمیه موثر بوده یا خیر گفت: فکر نمی کنم این مسئله تاثیری داشته باشد. او هم سعی کرد سهمیه کم نشود. شانس غرب آسیایی ها از شرقی ها برای سهمیه بیشتر است.

حنیف عمران‌زاده : هواداران یار دوازدهم استقلال بودند

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: در دیدار مقابل الاتفاق هوادارانی که به ورزشگاه آمده بودند یار دوازدهم ما بودند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حنیف عمران‌زاده پس از برتری ۳ بر یک استقلال بر تیم فوتبال الاتفاق عربستان با بیان مطلب فوق اظهارداشت: بازی خوبی را مقابل الاتفاق به نمایش گذاشتیم و خوشحالم که با برتری خوبی خود را به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا رساندیم.

وی در ادامه افزود: ما در این دیدار روند خوبی را داشتیم و امیدوارم در بازی‌های آینده در لیگ قهرمانان نیز این روند را ادامه بدهیم و بتوانیم به نمایندگی از ایران تیمی مدعی در این مسابقات باشیم.

این مدافع استقلال در پایان خاطرنشان کرد: از اینکه در این دیدار هواداران ما را تنها نگذاشتند خوشحال هستم و آنها یار دوازدهم ما در این مسابقه بودند که امیدوارم در بازی‌های آینده نیز شاهد حضور ان‌ها در ورزشگاه آزادی باشیم.

کیانوش رحمتی: با حمایت تماشاگران خیلی زود گل خورده را جبران کردیم

به گزارش خبرگزاری فارس، کیانوش رحمتی پس از برتری تیم استقلال مقابل الاتفاق عربستان اظهار داشت: بازی بسیار خوبی را انجام دادیم و همانطور که هوادارنمان انتظار داشتند به پیروزی رسیدیم.

وی افزود: حالا که به مرحله گروهی رسیدیم، تلاش می‌کنیم تا بازی‌های منطقی را به نمایش بگذاریم و به نتیجه دلخواه برسیم.

هافبک تیم استقلال ضمن خوشحالی از حضور پرشور تماشاگران گفت: هنگامی که گل تساوی را دریافت کردیم، تماشاگران آنقدر تشویق کردند تا توانستیم گل برتری را خیلی زود به ثمر برسانیم، حتی یکی دو موقعیت دیگر نیز نصیبمان شد که با بدشانسی به بیرون رفت.

رحمتی در پایان صحبت‌هایش مثل تمامی بازیکنان تیم استقلال از علی پروین تشکر کرد که با حضور در ورزشگاه روحیه آنها را بالا برد.

برنامه بازي هاي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا /شروع در قطر ،پايان در ازبكستان

برنامه بازي هاي استقلال در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.

به گزارش اوج نيوز،آبی‌پوشان ایران با برد 3 بر یک مقابل الاتفاق عربستان به گروه اول رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند.

استقلال با صعود به آسیا در تاریخ‌های زیر رویاروی حریفان خود قرار می‌گیرد.

*90/12/16

الریان قطر–استقلال

* 91/1/1

استقلال–نسف کارسی ازبکستان

*91/1/15

استقلال–الجزیره امارات

* 91/1/30

الجزیره امارات–استقلال

* 91/2/15

استقلال–الریان قطر

* 91/2/30

نسف کارسی-استقلال

حمودی: امیدوارم پرسپولیس در آسیا موفق باشد/ پروین ما را شرمنده کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، علی حمودی پس از برتری 3 بر یک استقلال مقابل الاتفاق عربستان گفت: در حالی که در نیمه اول می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم تنها یک بار موفق به باز کردن دروازه حریف شدیم.

وی در خصوص اینکه آیا برای این بازی استرس داشتید یا خیر، گفت: بازی‌های تک حذفی باعث ایجاد استرس می‌شود ولی ما برای این بازی به حمایت هوادارانمان دلگرم بودیم. دست آنها درد نکند که اینگونه به ورزشگاه آمدند و جا دارد از پیشکسوت پرسپولیس علی پروین تشکر کنم که ما و هوادارانمان را شرمنده کرد. امیدواریم آنها هم در لیگ قهرمانان آسیا روزهای خوبی را پشت سر بگذارند.

اظهارنظر استقلالی‌ها پس ازبرد/ عمران‌زاده: فکر نمی‌کردیم با این نتیجه ببریم/ رحمتی: گروه آسانی داریم

بازیکنان تیم فوتبال استقلال تیم خود را مستحق پیروزی در دیدار برابر الاتفاق عربستان در مرحله پلی اف لیگ قهرمانان آسیا دانستند.
    به گزارش خبرنگار مهر، حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی این تیم مقابل الاتفاق عربستان در مرحله پلی اف لیگ قهرمانان آسیا در جمع خبرنگاران گفت: ‌فکر نمی‌کردیم با چنین نتیجه‌ای به پیروزی دست یابیم اما خوشحالم هواداران به ورزشگاه آمدند و بازی زیبایی را شاهد بودند.

وی با اشاره به اینکه بازی‌های قبلی تیم الاتفاق را به طور کامل آنالیز کرده بودند افزود: با اضافه شدند مصدومان، استقلال کاملتر خواهد شد و در مسابقات مرحله گروهی این جام با قدرت بیشتری به میدان می رویم.

مدافع تیم فوتبال استقلال همچنین در مورد حضور علی پروین در ورزشگاه گفت: ایشان بزرگ پرسپولیس هستند. من تشکر می‌کنم که افتخار دادند و به ورزشگاه آمدند. خوشبختانه در حضور ایشان به پیروزی رسیدیم.

کیانوش رحمتی هافبک میانی تیم فوتبال استقلال هم پس از پایان این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: الاتفاق در هر دو نیمه خوب بود اما استقلال عملکرد بهتری داشت و مستحق پیروزی بود.

هافبک تیم استقلال همچنین گفت: ‌همه بازی‌های ما در لیگ قهرمانان سخت است اما تیم استقلال نسبت به دو تیم دیگر ایرانی در گروه راحت‌تری قرار گرفته است.

بازیكن تیم الاتفاق عربستان: مغلوب تیم بزرگی شدیم

به گزارش ایرنا،‌ 'یوسف سالم' شنبه شب و پس از شكست 3 بر یك تیمش برابر استقلال ایران در رقابت های حذفی جام باشگاه های آسیا اضافه كرد:‌ به رغم این كه تیم استقلال ایران، تیم بزرگی است اما ما نیز مقابل این تیم بد بازی نكردیم.

وی اضافه كرد:‌ بازیكنان تیم ما تلاش زیادی برای كسب نتیجه و حذف نشدن از رقابت های جام باشگاه های آسیا انجام دادند اما به واقع باید گفت زورمان به تیم استقلال ایران نرسید.

بازیكن تیم فوتبال الاتفاق عربستان در خصوص حضور بیش از 61 هزار هوادار در ورزشگاه آزادی تهران و تاثیر آن در بازی تیم الاتفاق نیز گفت: تجربه بازی مقابل تیم های بزرگ با هواداران زیاد را داریم و به همین خاطر حضور این تعداد هوادار، تاثیر منفی بر بازی ما نداشت.

4. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام دوستان
    به عنوان يه پرسپوليسي بردتون رو تبريك ميگم جدا خوشحال شدم كه يه تيم از اين منطقه اسيا رو شكست داديد دمتون گرم خوشحالم هر دو تيم بزرگ ايران يعني استقلال و پرسپوليس در جام اسيا شركت دارن اين باعث جذابيت بيشتر برامون ميشه حتي خود كنفدراسيون اسيا هم خوشحاله كه اين دو تيم پرطرفدار تو مسابقات حضور دارند

6. 11 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درود بر تمامی ابی دلان و تمام پرسپولیسی های عزیز که واقعا جا داره تشکر ویژه ازشون کرد!

به دلیلی نتونستم این بازی رو ببینم اگه دوستی میتونه گل های بازی رو اینجا بزاره که بتونم منم ببینم!

یه تشکر ویژه هم از روزنامه پرسپولیس.همچنین تشکر ویژه از اقایان رویانیان و پروین...

==================
    مظلومي: با غيرت، تعصب و جانانه برديم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با غيرت، تعصب و بازي جانانه الاتفاق عربستان را شکست داديم.

پرویز مظلومی پس از برتری ۳ بر یک برابر الاتفاق عربستان گفت: ابتدا باید از علی پروین و سردار رویانیان تشکر ویژه‌ای داشته باشم. همچنین از کانون هواداران پرسپولیس و استقلال که در روز شنبه و در این هوای سرد حمایت پرشوری از استقلال انجام دادند تشکر می‌کنم. این برد را به همه ایرانی‌ها تبریک می‌گویم.
    وی ادامه داد: بازی بزرگ و نفسگیری بود. می‌دانستیم تیم برنده به لیگ قهرمانان آسیا می‌رود و تیم بازنده یک تیم درجه دو آسیایی محسوب می‌شود. ما دوست نداشتیم تیم درجه دو آسیا باشیم و مستحق حضور در لیگ قهرمانان آسیا بودیم. حریف هم تیم خوبی بود و در لحظاتی ما را اذیت کرد. کمی استرس داشتیم اما پیروزی بزرگی به دست آوردیم.
    مظلومی تاکید کرد: این برد را به هواداران و بازیکنان که با غیرت بازی کردند و همچنین اعضای هیئت مدیره باشگاه تبریک می‌گویم. از فتح‌الله‌زاده هم تشکر می‌کنم که همیشه پشتیبان ما بود.
    سرمربی استقلال با اشاره به شرایط فنی بازی گفت: در ۱۰ دقیقه اول بازی بد بودیم اما کنترل بازی را در دست گرفتیم. قبل از گل زدن تغییر سیستم دادیم و نفوذ حریف را از چپ و راست بستیم.

مظلومی اضافه کرد: اگر روی ضد حملات دقت بیشتری می‌کردیم می‌توانستیم گل‌های بیشتری به حریف بزنیم. روی یک غافلگیری گل خوردیم در حالی که به بازیکنان تذکر داده بودم شماره ۱۶ حریف از عمق دفاع می‌تواند به ما ضربه بزند.
    مظلومی تصریح کرد: بازیکنانم جانانه، با غیرت و تعصب خاصی بازی کردند و این بازی را بردیم. از پزشک تیم هم تشکر می‌کنم که مجتبی جباری را به این بازی رساند. روی ضدحملات برنامه داشتیم به همین دلیل اسماعیل شریفات که یک بازیکن سرعتی است را به میدان آوردم. برهانی، یرکوویچ و شریفات موقعیت‌های گلزنی به دست آوردند اما در زدن ضربات آخر بی‌دقت بودند. آنها بی‌محابا حمله می‌کردند و ما هم برنامه‌ریزی شده حمله می‌کردیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که چرا پس از زدن یک گل دستور عقب‌نشینی به تیمش داد، گفت: به هیچ وجه به تیمم نمی‌گویم عقب بیاید. این مسئله در فوتبال احساسی ایران است که وقتی یک گل از حریف پیش می‌افتیم تیم ناخودآگاه به عقب می‌آید. همیشه روی حمله تأکید دارم.

مظلومی اظهار داشت: حریف را خوب آنالیز کرده بودیم می‌دانستیم آنها یک باکس دفاعی دارند و در ضد حملات حریفان را اسیر خودشان می‌کنند اما بازی را بستم. الاتفاق در خارج از خانه فقط یک شکست و یک تساوی در لیگ عربستان داشت و بقیه بازی‌ها را برده بود. می‌دانستیم الاتفاق در خارج از خانه تیم خطرناکی است اما با ضد حملات میانه زمین را از حریف گرفتیم این برد شروع خوبی بود هرچند نسبت به دیگر رقبا ۲ بازی بیشتر انجام داده‌ایم و با انجام دو مسابقه بین‌المللی به دیدار نماینده قطر می‌رویم.
    سرمربی استقلال با اشاره به اخطاری که برهانی گرفت، گفت: برهانی را به دلیل دو اخطاره شدن از دست دادیم. دیدید که او چقدر عصبانی بود نمی‌دانم در مرحله بعد اخطارهای بازیکنان پاک می‌شود یا نه و این مسئله را باید بپرسیم.

ورزش 3

8. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم به همه تبریک میگم و تشکر از همه کسایی که رفتن ورزشگاه متاسفانه من خودم نتونستم برم و بازی رو از یه کانال عربی دیدم وای که صدای گزارشگرشون موقع گل خوردن شنیدنی میشد
    ولی برا بازی پرسپولیس حتما میرم شمام بیاید تا حرصمونو روی این عربا خالی کنیم
    به امید پیروزی همه نماینده های ایران تو همه بازی ها

10. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

منم دیشب خوای دیدم استقلال 2- 0 میبره.اصلا به بازی فکر نمیکردم نمی دونم چرا خواب دیدم
    جورکویچ هم گل میزنه.
    تبریک میگم به همه‌ی ایرانیای عزیز، به خصوص بروبچه‌های استقلالی ...

خواب علیرضا (aluminium) تعبیر شد و یرکوویچ هم گل زد : دی
    منم اول تبریک میگم
    الاتفاق اومده بود که گل اول رو بزنه و بعد بره روی اعصاب تماشاچی ها.از سبک بازیشون مشخص بود.
    ولی خدا را شکر که گل اول را ما زدیم
    حال کردی کوروش جان.هم زننده گل و هم تفاضل گل.2-0 با 3-1 فرق نداره

نمیدونم چرا خواب نمیبینم توی بانک برنده شدم

12. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم این برد ارزشمند رو به همه بچه های ابی ایران تبریک می گم ...
    برجک این عربها رو خوب زدیم با اون اف 16هشون!

بازی امروز از نظر فنی یکی از بهترین بازی های استقلال این فصل بود ... 4-4-2 و حفظ توپ ، بازی تک ضرب و حمله از جناح راست اصلی ترین تاکتیک های استقلال بودند ... با نبود این همه بازیکن مظلومی خوب تیم رو چیده بود .

بازیکنان هم تقریبا همه خیلی خوب بودند ولی خسرو و ارش و ساموئل از بقیه بهتر بازی کردند . جباری معلوم بود که با مصدومیت و ترس بازی می کرد . البته نقاط ضعفی هم داشتیم از جمله تک به تک و عکس العمل روی تعویض ارش خان! و ضعف و کمبود سرعت توی عمق خط دفاعی که باعث شد بعد از گل اتفاق لاین دفاعی تیم عقب تر بره .

حرف و صحبت که زیاده ؛از گزارش جواد که مثلا می خواست کم لطفی رسانه ملی!! رو جبران کنه ؛ بدتر جو بیخود می داد تا این زاویه دوربین ازادی ! کلا چند وقتی که روی اعصابه ! خیلی کلوز هست!
    +
    تیتر اون روزنامه رو هم فعلا بیخیالش بشیم . ارشیوش می کنم در مقابل دوستان قرمزمون وقتش شد استفاده کنیم!: دی ... اینجاست که "تفاوت تفکر " معلوم می شه! یکی از دوستان تیتر چند سال پیش استقلال جوان رو گذاشته بود " پرچم قرمزت را به من قرض بده"
    +
    صحبت هایی هم که در رابطه با دوپینگ و اینا هست اولا هنوز معلوم نیست دوما به فرض دوپینگ کردن امیرابادی و حسینی باز هم نتیجه هیچ بازی تغییر نمی کنه چون باید 3 بازیکن یک تیم دوپینگ کنن که خب فقط از دوتا تست گرفته شده! پس بعضی از دوستان شکم خودشون رو الکی صابون نزند! در صورت اثبات قضیه احتمالا چند ماهی این دو تا محروم می شن و البته چیزی که برای اس اسی ها روشن می شه نظرشون رو دکتر تیمه!

پ ن : بعضی جاهای بازی هر وقت از دست این جواد خان کلافه می شدم بازی رو از شبکه الجزیره می دیدم ... عربی که بلد نیستیم درست؛ ولی این گزارش گر معلوم بود از سوابق استقلال و اینا صحبت می کرد ... استقلال ایرانی و الهلال و اتحادو ... یادش بخیر!

به امید ستاره سوم * * *

14. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوشم اومد روی همشون کم شد مخصوصاً اون F16 !!!!فکر کنم کارش سیاسی بود.نه؟آخه فکر کنم عربستان از این نوع هواپیماها زیاد داره و به اونها می نازه.کاشکی بچه ها هم زیر پیراهنشون یه چیزی تو مایه های سجیل داشتن تا بعد گل نشون عربا میدادن

16. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    تشکر از همه بچه ها که ازجون و دل مایه گذاشتند
    اگر دستم به اون شریفات برسه میکشمش
    کوتوله توانایی حمل توپ رو هم نداشت دیروز ، این به کلکسیون ناتوانیهاش اضافه شد
    اخه کسی نیست به پرویز خان بگه این بازی بلده میذاریش تو زمین
    خیابانی هم انگار جنگ جهانی سوم بود که همش میگفت باید عربستان رو ببریم ، ما نباید به عربستان ببازیم ، عربستان هیچه و ....
    اخه مومن ، مسلمان !!
    تو اومدی گزارش کنی یا عقده خالی کنی ، یک جمله در میان در مورد عربستان صحبت کردن چه چیز رو ثابت میکنه ؟ والا من همیشه فوتبال های روز اروپا رو با گزارش انگلیسی میبینم ، تا حالا نشده کسی در مورد کشور حریف صحبت کنه ، عیبه به خدا
    میشه بفرمایید بازی فینال جام حذفی کی هستش ؟؟

18. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

بچه ها متشکریم
    پرسپولیسی ها متشکریم
    تیم تیم ایرانه .. یاعلی مدد

90/12/16 الریان قطر–استقلال
    91/01/01 استقلال–نسف کارسی ازبکستان
    91/01/15 استقلال–الجزیره امارات
    91/01/30 الجزیره امارات–استقلال
    91/02/15 استقلال–الریان قطر
    91/02/30 نسف کارسی-استقلال

90/12/25 استقلال - شاهین (فینال جام حذفی)

90/12/20 راه آهن - استقلال
    91/01/15 استقلال– ذوب آهن
    91/01/20 مس سرچشمه- استقلال
    91/01/25 استقلال – صباي قم
    91/02/03 شاهین - استقلال
    91/02/08استقلال – شهرداری تبریز
    91/02/17 نفت آبادان - استقلال
    91/02/22 استقلال - نفت تهران

بیچاره شدیم رفت پی کارش ، برنامه بازی ها رو ببنید البته بعضی هاش تغییر می کنه ولی خدا بهمون رحم کنه با این همه بازیکن مصدوم چطوری می تونیم تو سه جام مدعی بمونیم.

90/12/16 الریان قطر–استقلال
    90/12/20 راه آهن - استقلال
    90/12/25 استقلال - شاهین (فینال جام حذفی)
    91/01/01 استقلال–نسف کارسی ازبکستان
    91/01/15 استقلال–الجزیره امارات
    91/01/15 استقلال– ذوب آهن
    91/01/20 مس سرچشمه- استقلال
    91/01/25 استقلال – صباي قم
    91/01/30 الجزیره امارات–استقلال
    91/02/03 شاهین - استقلال
    91/02/08استقلال – شهرداری تبریز
    91/02/15 استقلال–الریان قطر
    91/02/17 نفت آبادان - استقلال
    91/02/22 استقلال - نفت تهران
    91/02/30 نسف کارسی-استقلال

راستی جای فرهاد (هفت مقدس) خیلی خالی بود.

البته 9 فروردین هم با ملوان داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •