تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 241 از 287 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

نه ، ساعتهاش تغییر کرده:
    IFM TV : 21:15
    ادامش همون شب در شبکه ی:
    IMN TV : 22:50
    (که این پسره ی گیج (گزارشگره) هی میگه 23:50 یه شب سر کار بودم به خاطر این حرفش)
    شبکه
    IPN : 22:35
    اون دوتا شبکه بالا هر شب میذاره. شبکه IPN فقط دوشنبه ها و چهار شنبه ها
    اون دوتا شبکه الان داره مسابقات بین رسلمنیا و اکستریم رولز رو نشون میده ، ولی شبکه IPN مسابقات همون هفته رو نشون میده. البته کیفیت IPN پایینه و گزارش فارسی نداره ولی اون دوتا شبکه گزارش فارسی داره. البته IPN توضیحات فارسی رو قبل و بعد از مسابقه میده و حرفهای کشتی گیر ها رو ترجمه میکنه.
    در ضمن اگه خواستی دوشنبه و چهار شنبه IPN ببینی دیگه اون IMN رو نمیتونی ببینی که مشکلی نیست ، فردا صبحش ساعت 10 صبح تکرارش رو میذاره (IMN)

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

البته من به دوستان توصیه میکنم شبکه ی MBC Action رو نگاه کنن پنجشنبه ها بعد از ساعت 9 من میزنم نشون میده جمعه ها هم دیروقت نشون میده فکر کنم یکشنبه شب ها هم نشون بده
    Last edited by The Rock 2; 15-07-2011 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

امشب شبکه IFM اون قسمت که ادج خداحافظی کرد رو نشون داد ، خیلی غمناک بود

کسی میدونه سینکارا تا حالا با ری میستریو مسابقه داده یا نه؟ اگه داده کی بوده (زمانشو بگید میخوام دانلود کنم)

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

مصاحبه جان سینا در سه روز مانده به مانی این د بنک:
    جان سینا، استار کنونی کمپانی WWE و برند راء در فاصله چند روز مانده به پی پی وی مهم و سرنوشت ساز مانی این د بنک مصاحبه ای را با یکی از خبرگزاری های شیکاگو انجام داده است و در آن صحبت هایی درباره بازی با سی ام پانک، تماشاگران شیکاگو، د راک و بازی در رسلمنیا انجام داده است و صحبت هایی را نیز در پاسخ به د راک انجام داده است که هم اکنون شما را به مشروح این مصاحبه دعوت می نماییم:
    من میدانم که پانک میخواهد WWE را ترک کند ولی رسلینگ را که کنار نمی گذارد! پانک فکر میکند که به خوبی در دابلیو دابلیو ای با وی رفتار نکرده است. ما این مشکل را قبلا هم داشتیم مثل MVP که وی هم این احساس را داشت و به لیگ حرفه ای ژاپن رفت یا استارهای دیگری مثل ای ترین و باتیستا. من برای کسانی که کمپانی ما را ترک می کنند و به جاهای دیگری می روند، احترام بیشتری نسبت به آن کسانی که کلا رسلینگ را ترک می کنند، قائل هستم. اما همه این راه ها به یک جا ختم می شود و اگر تو موفق باشی، خودت آن را پیدا میکنی!

پانک یک کشتی گیر واقعی است و با عشق ورزیدن به این بیزینس، این را اثبات می کند که می تواند رقابت کند! من می توانم ناراحتی او از اینکه بازی من و د راک در مین اونت رسلمنیا 28 است را درک کنم اما کسی نمی تواند جاذبه و کششی که د راک دارد، را ندید بگیرید و به راحتی از کنار آن بگذرید.

من ویدئو راک را دیدم! واقعا ناراحت کننده بود! تعجب میکنم که سازمان گلد می تواند به نظر راک حمله کند و آن را جرم محسوب کند. این ویدئو شبیه به یکی از قسمت های مد مانی بود و نظرم این است که راک از دست من دارد، دیوانه می شود! اما حتما به آن اندازه ای که در حال کار و تلاش است، دیوانه نیست! شاید او این توانایی را دارد که شیرین کاری کند. دوین، من یک کارمند WWE هستم و به این افتخار میکنم و تفاوت ما در این است که تو به مراتع سرسبز رفتی که منم این را دوست دارم! من هیچ وقت به کسی التماس نمیکنم یا تقاضا نمیکنم که من را تحسین کنند ولی تو من را باور نداری، پس بشین و مانی این د بنک را نگاه کن! من ترجیح میدهم که با صدها پانک کشتی بگیرم تا با یک راک! این به خاطر این است که شور و عشق را تو وجود آنها می بینم و امیدوارم که این موضوع را نیز در مسابقه با تو در 1 آپریل ببینم! این میل را به وجود بیار، تو میتوانی آن را انجام دهی. دوست تو، جان سینا ...

تماشاگران شیکاگو، با شعارهای مختلفی با من برخورد می کنند! هواداران شیکاگو بووو یا تشویق می کنند تا از این راه بگویند که چه چیزی می خواهند. آنها هواداران فوق العاده و غیر قابل وصفی هستند، چه از من خوششان بیاید و چه بدشان! آنها چیزی را که احساس میکنند، به تو نشان میدند و من از این حرکت خوشم می آید اما تماشاگرانی که می نشینند و فقط دست میزنند، ازشان متنفرم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

کسی میدونه سینکارا تا حالا با ری میستریو مسابقه داده یا نه؟ اگه داده کی بوده (زمانشو بگید میخوام دانلود کنم)
    تا اونجا که من شنیدم گفت سینکارا اولین مسابقه رسمیشو میخواد انجام بده پس هنوز با ری میستریو مسابقه نداده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تا اونجا که من شنیدم گفت سینکارا اولین مسابقه رسمیشو میخواد انجام بده پس هنوز با ری میستریو مسابقه نداده
    نه بابا کی همچین حرفی زده؟ تو شبکه IFM شنیدی؟ اونجا مسابقات چند ماه قبل رو داره پخش میکنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

نه بابا کی همچین حرفی زده؟ تو شبکه IFM شنیدی؟ اونجا مسابقات چند ماه قبل رو داره پخش میکنه.
    آره مثل اینکه حق با شماس.شرمنده

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به میبینم چند وقت نبودیم دوستان فعال تر شدن.دمتون گرم

iMPACT Wrestling - 14th July 2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    WWE Superstars - 14th July 2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام سین کارا تا حالا با ری میستریو هیچ مسابقه ای نداده تا حالا با یک آدم قدرتمند مسابقه داده که اونم باخته.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام سین کارا تا حالا با ری میستریو هیچ مسابقه ای نداده تا حالا با یک آدم قدرتمند مسابقه داده که اونم باخته.
    میشه بگین با کی مسابقه داده؟کلیپی چیزی ازش ندارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •