مصاحبه جان سینا در سه روز مانده به مانی این د بنک:
جان سینا، استار کنونی کمپانی WWE و برند راء در فاصله چند روز مانده به پی پی وی مهم و سرنوشت ساز مانی این د بنک مصاحبه ای را با یکی از خبرگزاری های شیکاگو انجام داده است و در آن صحبت هایی درباره بازی با سی ام پانک، تماشاگران شیکاگو، د راک و بازی در رسلمنیا انجام داده است و صحبت هایی را نیز در پاسخ به د راک انجام داده است که هم اکنون شما را به مشروح این مصاحبه دعوت می نماییم:
من میدانم که پانک میخواهد WWE را ترک کند ولی رسلینگ را که کنار نمی گذارد! پانک فکر میکند که به خوبی در دابلیو دابلیو ای با وی رفتار نکرده است. ما این مشکل را قبلا هم داشتیم مثل MVP که وی هم این احساس را داشت و به لیگ حرفه ای ژاپن رفت یا استارهای دیگری مثل ای ترین و باتیستا. من برای کسانی که کمپانی ما را ترک می کنند و به جاهای دیگری می روند، احترام بیشتری نسبت به آن کسانی که کلا رسلینگ را ترک می کنند، قائل هستم. اما همه این راه ها به یک جا ختم می شود و اگر تو موفق باشی، خودت آن را پیدا میکنی!
پانک یک کشتی گیر واقعی است و با عشق ورزیدن به این بیزینس، این را اثبات می کند که می تواند رقابت کند! من می توانم ناراحتی او از اینکه بازی من و د راک در مین اونت رسلمنیا 28 است را درک کنم اما کسی نمی تواند جاذبه و کششی که د راک دارد، را ندید بگیرید و به راحتی از کنار آن بگذرید.
من ویدئو راک را دیدم! واقعا ناراحت کننده بود! تعجب میکنم که سازمان گلد می تواند به نظر راک حمله کند و آن را جرم محسوب کند. این ویدئو شبیه به یکی از قسمت های مد مانی بود و نظرم این است که راک از دست من دارد، دیوانه می شود! اما حتما به آن اندازه ای که در حال کار و تلاش است، دیوانه نیست! شاید او این توانایی را دارد که شیرین کاری کند. دوین، من یک کارمند WWE هستم و به این افتخار میکنم و تفاوت ما در این است که تو به مراتع سرسبز رفتی که منم این را دوست دارم! من هیچ وقت به کسی التماس نمیکنم یا تقاضا نمیکنم که من را تحسین کنند ولی تو من را باور نداری، پس بشین و مانی این د بنک را نگاه کن! من ترجیح میدهم که با صدها پانک کشتی بگیرم تا با یک راک! این به خاطر این است که شور و عشق را تو وجود آنها می بینم و امیدوارم که این موضوع را نیز در مسابقه با تو در 1 آپریل ببینم! این میل را به وجود بیار، تو میتوانی آن را انجام دهی. دوست تو، جان سینا ...
تماشاگران شیکاگو، با شعارهای مختلفی با من برخورد می کنند! هواداران شیکاگو بووو یا تشویق می کنند تا از این راه بگویند که چه چیزی می خواهند. آنها هواداران فوق العاده و غیر قابل وصفی هستند، چه از من خوششان بیاید و چه بدشان! آنها چیزی را که احساس میکنند، به تو نشان میدند و من از این حرکت خوشم می آید اما تماشاگرانی که می نشینند و فقط دست میزنند، ازشان متنفرم!!