تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 1805 اولاول ... 1411912312372382392402412422432442452512913417411241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مثلا امروز روز جهانی مخابرات است! اینم از اینترنت و سامانه اش. واقعا آدم به حال خودش تاسف می خوره

2. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

فردا روز ارتباطات هست 2/28
    پارسال 2 گیگ دادن بهمون حالا ببینیم فردا چیکار میکنن

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی جالبه موقعیکه حجمم تموم شد همش این سامانه میومد که برم شارژ بخرم خیلی ام راحت بالا میومد از هر پیجی ک فک کنین سریعتر میومد چون حجممو دزدیدن منم شارژ نکردم تا این که تونستم این مقدار دزدیو پس بگیرم بعد از گرفتن حجم این سامانه هم بگیر نگیر پیدا کرد نتیجه این که این کار عمدیه!

5. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=erfangame;7641572]از منم 4.4 گیگ کم شده هفته پیش 4.9 گیگ کم شده بود 4 گیگشو پس دادن ( 3 بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از 5 روز پس دادن )
    هر روز باید زنگ بزنیم دانلود شبانمونو پس بگیریم![/QUOTE
    lمنم پشتیبانی هیچ گو*** نتونست بخوره شماره امور مشترکینو داد اونجا تونستن ی غلطی بکننن برگردونن طبق گفته اونا این مخابرات نیست که میدزده بلکه گلد نته که به یکی از بچه ها بالا وصله و هرکاریم میکنن و اعتراض میکنن و.... افاقه نمکنه ماله یکی از رده بالا های مدیرکل مخابرات مشهد هست واسه همینم همش دزدی میشه و.....گفتن از این موردا اینقدر داریم !
    باز خوبیه من اینهکه همین 4.9 گیگو رو مدرک داشتم دقیقت 1 روزو 17 ساععت زده بود منصل بودم و 4.9 گیگ دانلود کردم دانلودامم از 6 عصر شروع شده تا 12 ظهر دو روز بعد میگفتنن ما از کجا بدونیم شما تو شب دانلود کردین منم گفتم با این کیفیتد آشغالتون تو روز میشه این همه دانلود کرد جوابی ندادن از شنبه تا اون رو ی که اعلام کردم 4 شنبه رو میگم همش درحال سروکله زدن بودم 2-3 روز ا.ل که لفقط پاس کاری میکردن آخر سر امور مشترکین ی کاری کرد جالبه تو سیستم خودشون قشنگ به ریز نوشته ! اون وقت اینیکه دست ماست ...........!!!!!!!!!
    نتیجخ گرفتم فعلا دانلود نکنم تا این بعثت به سلامتی مدت اعتبارش تموم شه !!!!!!!!!!!!بدش ی خاکی بریزم
    l

7. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فردا روز ارتباطات هست 2/28
    پارسال 2 گیگ دادن بهمون حالا ببینیم فردا چیکار میکنن
    اینا از حجم ندزدن هدیه پیشکش شون !
    Last edited by amin1374; 17-05-2013 at 13:40.

9. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

الان جمعه ساعت 3.25 بعد از ظهر هنوز سایت باز نمیشه و دیشب از طرح بعثت من 320 مگ نوش جان کرد مخابرات استان خراسان پس : روز مخابرات مبارک باد
    Last edited by rtmreza; 17-05-2013 at 14:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سرعت یک نفر اصلا ملاک نیست اقا احسان. و هر شرکتی مرکز به مرکز و شهر به شهر خیلی خیلی تفاوت داره.

مثلا همین طرح خانواده که دوستمون مثال زدن . ببینید این هم طرح خانواده ایه که من دارم

خوب الان من باید بگم خانواده خوبه و دوستمون باید هم معترض باشند.

ضمنا اینجا انجمنه و شما خودت خواستی تا در مورد موندنت تو بعثت نظر بدیم . حالا شما که تصمیمت رو گرفتی از قبل داری نظرات موافق خودت رو بولد میبینی. و تازه میگی قابل توجه ما!

همون خواننده صرف باشیم بهتره انگار!
    نه عزیز دل نظر شما محترمه دمت گرم داداش جواب دادی . من اول فکر میکردم اوضاع بعثت من و همسایمون خوب شده واسه همین اومدم اینجا نظرخواهی زدم دیدم بعضی دوستان دیگه هم بهتر شده.....

اینم که گفتم دوستان بعثت بمونن نه تنها به نفع من نیس بلکه بدتره.....هرچی خلوت تر بهتر سرعت که از 128 بالاتر نمیره پینگ بهتر میشه......اینو تجربه کردم که میگم بعدشم بعثتو 1 ماهه تمدید میشه کرد اگه اوضاع خراب شد میزنیم بیرون....
    نه مثله این طرحا جدید که 6 ماهه میکنن تو پاچت میبینی 2 ماه خوبه بعدش....
    خوبیش اینه تمام چم وخم بعثت دستمونه از لحاظ سرعت و ....

Last edited by ehsannnn00004; 17-05-2013 at 15:56.

13. این کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستانی که فیبر نیستن دوره مخابراتو خط بکشن به نفعه خودشونه قبول دارم مخابرات ارزونه و آدمو وسوسه میکنه ولی یه چند ماه که گذشت همچین میکنن تو پاچت که.....این شگردشونه ....خلاصه این تچربه 3 ساله هست که میگم این تاپیکم از صفحه 35 دنبال کردم تمام یوزرای قدیمی مینالن.....به نظر من این همه دردسر به دو سه تومن ارزونی نمیارزه....
    دوستان بعثتی مثله خودم که فیبرن و چاره ای ندارن اگه وضع بعثتتون خوبه 1 ماهه تمدید کنید که نره تو پاچتون اگه هم وضعتون خرابه حتی المقدور یه طرح 3 ماهه بگیرین ببینین وضعیت بهتر میشه یا نه.....3 قبلش بپرسین شبانه میدن یا نه....

درکل مخابرات به 2 پول نمی ارزه ولی چیکار کنیم دیگه باید بسوزیم و بسازیم...متاسفانه اکثر یوزرای اینترنت هم اهل اعتراض حضوری و درست حسابی نیستن ......

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این سامانه گلدنت مزخرف همین الان برای من باز شده میبینم 5 گیگ از حسابم کم شده تازه تاریخ قطع و اتصال هم نشون نمیده! شما بگین با این دزدها چکار باید کرد؟ حسابی اعصابم بهم ریخته

16. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •