مثلا امروز روز جهانی مخابرات است! اینم از اینترنت و سامانه اش. واقعا آدم به حال خودش تاسف می خوره![]()
مثلا امروز روز جهانی مخابرات است! اینم از اینترنت و سامانه اش. واقعا آدم به حال خودش تاسف می خوره![]()
فردا روز ارتباطات هست 2/28
پارسال 2 گیگ دادن بهمون حالا ببینیم فردا چیکار میکنن
خیلی جالبه موقعیکه حجمم تموم شد همش این سامانه میومد که برم شارژ بخرم خیلی ام راحت بالا میومد از هر پیجی ک فک کنین سریعتر میومد چون حجممو دزدیدن منم شارژ نکردم تا این که تونستم این مقدار دزدیو پس بگیرم بعد از گرفتن حجم این سامانه هم بگیر نگیر پیدا کرد نتیجه این که این کار عمدیه!
[QUOTE=erfangame;7641572]از منم 4.4 گیگ کم شده هفته پیش 4.9 گیگ کم شده بود 4 گیگشو پس دادن ( 3 بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از 5 روز پس دادن )
هر روز باید زنگ بزنیم دانلود شبانمونو پس بگیریم![/QUOTE
lمنم پشتیبانی هیچ گو*** نتونست بخوره شماره امور مشترکینو داد اونجا تونستن ی غلطی بکننن برگردونن طبق گفته اونا این مخابرات نیست که میدزده بلکه گلد نته که به یکی از بچه ها بالا وصله و هرکاریم میکنن و اعتراض میکنن و.... افاقه نمکنه ماله یکی از رده بالا های مدیرکل مخابرات مشهد هست واسه همینم همش دزدی میشه و.....گفتن از این موردا اینقدر داریم !
باز خوبیه من اینهکه همین 4.9 گیگو رو مدرک داشتم دقیقت 1 روزو 17 ساععت زده بود منصل بودم و 4.9 گیگ دانلود کردم دانلودامم از 6 عصر شروع شده تا 12 ظهر دو روز بعد میگفتنن ما از کجا بدونیم شما تو شب دانلود کردین منم گفتم با این کیفیتد آشغالتون تو روز میشه این همه دانلود کرد جوابی ندادن از شنبه تا اون رو ی که اعلام کردم 4 شنبه رو میگم همش درحال سروکله زدن بودم 2-3 روز ا.ل که لفقط پاس کاری میکردن آخر سر امور مشترکین ی کاری کرد جالبه تو سیستم خودشون قشنگ به ریز نوشته ! اون وقت اینیکه دست ماست ...........!!!!!!!!!
نتیجخ گرفتم فعلا دانلود نکنم تا این بعثت به سلامتی مدت اعتبارش تموم شه !!!!!!!!!!!!بدش ی خاکی بریزم
l
اینا از حجم ندزدن هدیه پیشکش شون !![]()
Last edited by amin1374; 17-05-2013 at 13:40.
الان برای من مجدد سایت باز شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان جمعه ساعت 3.25 بعد از ظهر هنوز سایت باز نمیشه و دیشب از طرح بعثت من 320 مگ نوش جان کرد مخابرات استان خراسان پس : روز مخابرات مبارک باد
Last edited by rtmreza; 17-05-2013 at 14:35.
نه عزیز دل نظر شما محترمه دمت گرم داداش جواب دادی . من اول فکر میکردم اوضاع بعثت من و همسایمون خوب شده واسه همین اومدم اینجا نظرخواهی زدم دیدم بعضی دوستان دیگه هم بهتر شده.....
اینم که گفتم دوستان بعثت بمونن نه تنها به نفع من نیس بلکه بدتره.....هرچی خلوت تر بهتر سرعت که از 128 بالاتر نمیره پینگ بهتر میشه......اینو تجربه کردم که میگم بعدشم بعثتو 1 ماهه تمدید میشه کرد اگه اوضاع خراب شد میزنیم بیرون....
نه مثله این طرحا جدید که 6 ماهه میکنن تو پاچت میبینی 2 ماه خوبه بعدش....
خوبیش اینه تمام چم وخم بعثت دستمونه از لحاظ سرعت و ....
Last edited by ehsannnn00004; 17-05-2013 at 15:56.
دوستانی که فیبر نیستن دوره مخابراتو خط بکشن به نفعه خودشونه قبول دارم مخابرات ارزونه و آدمو وسوسه میکنه ولی یه چند ماه که گذشت همچین میکنن تو پاچت که.....این شگردشونه ....خلاصه این تچربه 3 ساله هست که میگم این تاپیکم از صفحه 35 دنبال کردم تمام یوزرای قدیمی مینالن.....به نظر من این همه دردسر به دو سه تومن ارزونی نمیارزه....
دوستان بعثتی مثله خودم که فیبرن و چاره ای ندارن اگه وضع بعثتتون خوبه 1 ماهه تمدید کنید که نره تو پاچتون اگه هم وضعتون خرابه حتی المقدور یه طرح 3 ماهه بگیرین ببینین وضعیت بهتر میشه یا نه.....3 قبلش بپرسین شبانه میدن یا نه....
درکل مخابرات به 2 پول نمی ارزه ولی چیکار کنیم دیگه باید بسوزیم و بسازیم...متاسفانه اکثر یوزرای اینترنت هم اهل اعتراض حضوری و درست حسابی نیستن ......
این سامانه گلدنت مزخرف همین الان برای من باز شده میبینم 5 گیگ از حسابم کم شده تازه تاریخ قطع و اتصال هم نشون نمیده! شما بگین با این دزدها چکار باید کرد؟ حسابی اعصابم بهم ریخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)