دوستان ببخشید واسه جستجوی شبکه های دیجیتال باید چیکار کنم؟
tv هم 65000
دوستان ببخشید واسه جستجوی شبکه های دیجیتال باید چیکار کنم؟
tv هم 65000
پست تکراری
حذف شه
Last edited by 5ajad; 04-05-2012 at 23:02.
اصل حالگیری همونه .
البته من lw98000 رو میگما !
شما داخل غرفه ها رفتی خودت از نزدیک ببین ...
نکات منفی دیگه اینکه مثلا اینا مجهز به ماشین زمان هستن ولی فقط میشه از کانالهای دیجیتال ایران ضبط کنی اونم با فرمت خاصی که فقط با خود تلویزیون اجرا میشه و فکر اجراشو از PC نکن.
متاسفانه زمان خرید و حتی زمان نصب به من گفتن از ماهواره هم ضبط میکنه
یه مساله دیگه هم هست منتها نمیدونم همه LED ها این مشکل رو دارن یا خیر.
تو روز قشنگ تصویر خونه میفته رو قسمتهای تاریک و سیاه صفحه نمایش TV .
قبلا که LCD BRAVIA SONY داشتم این مساله اصلا به چشم نمیومد.
ولی بغیر از اینا همش مزیت و نکات مثبته ...
سلام...
من چند تا فیلم بلوری3d دانلود کردم ولی متاسفانه تلوزیون(lw57000) صداشون رو ساپورت نمیکنه!!راهی وجود داره که بشه رو تلوزیون کدک ریخت؟؟یا بتونم کدک صدای فیلمام رو عوض کنم؟؟
کلا این مدل از چه فرمت های صدایی پشتیبانی میکنه؟
ممنون
نخیر این راهی که شما میگید امکانش نیست. فعلا تنها راهی که هست اینه که با نرم افزارهایی مثل XMedia Recode ترک صوتیشو به MP3 یا AAC یا AC3 تبدیل کنید. شما اگر می خواید به این مشکل برنخورید قبل از دانلود دقت کنید ترک صوتی فیلمتون DTS نباشه. بقیه فرمت ها مشکلی ندارند.
آخه دوست عزیز اکثرشون همین DTS هستش. مخصوصا ISO ها که تقریبا همشون DTS ئه .
این تبدیل فرمت صوتی چقدر طول میکشه ؟
با اون نرم افزاری که معرفی کردم اگر مشخص کنید که فقط صدا Recode بشه و تصویر دست نخوره زیاد طول نمی کشه.
سلام دوست عزیز از کجا با فرمت ایمیج می گیرید میشه لطفا آدرس سایت بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال : بچه ها خدا خیرتون بده یه سوال من جواب بدید تو 57000 وقتی فلش وصل میکنی پسوند فیلم نشون نمیده ؟ آقا تنظیمات خاصی داره چه پسوند هایی ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
ما دیروز LED TV LG 42 LW57000 خریدیم
میخوام ازتون بپرسم چطور میتونم با مودم وایرلسی که دارم ، تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم...؟؟؟
(البته شاید توی این 100صفحه مطرح شده باشه ، اما چون چشمم درد میکنه نمیتونم همشو بخونم و بگردم)
تشکر...
Last edited by ALi11ir; 07-05-2012 at 00:34.
راستی این قطعه همون دانگل هست که واسه وایرلس هست یا فقط واسه کنترله؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)