سلام دوستان ، من یه Xps M1530 دارم ، الان حدود 1 ماه میشه وقتی روشنش میکنم ( گاهی اوقات ، همیشه نه ) پیغام زیر که عکسشو گزاشتم میده .
من که سر در نیوردم چی میگه ، لطفا راهنماییم کنید .
![]()
سلام دوستان ، من یه Xps M1530 دارم ، الان حدود 1 ماه میشه وقتی روشنش میکنم ( گاهی اوقات ، همیشه نه ) پیغام زیر که عکسشو گزاشتم میده .
من که سر در نیوردم چی میگه ، لطفا راهنماییم کنید .
![]()
سلام
من لب تاب کامپک دارم. 2 روزی هست که صدا از اسپیکر ندارم. ولئ وقتی از هد فون استفاده می کنم صدا میاد. از کنترل پنل هم چک کردم همه چیز به نظر درست میاد. نمیدونم چی کار کنم؟
مرسی
ممکنه فیش خروجی صداتون خراب شده باشه. یعنی حالتی پیش اومده که سیستم فکر می کنه در همه حال هدفون داخل فیش هستش و بنابراین صدای خروجی روی اسپیکرها رو قطع می کنه. اگه این مورد باشه باید ببرید تعمیرگاه براتون فیش رو عوض کنن.
دوست عزیز با عرض تاسف باسد بگم که به اصطلاح کپسول اسپیکرای شما سوخته و این مشکل سخت افزاریه
توصیه میشه به گارانتی مراجعه کنید
عمر شارژر شما تموم شده و نميتونه ولتاژ و جريان مورد نياز رو تامين كنه
متن پيام ميگه كه نميتونه ميزان قدرت تامين كننده رو تشخيص بده
يكي جديد بخريد دور و بر 50 هزار تومن
به نظرم زياد از اين شارژر استفاده نكنيد تا آسيب جدي به باتري و لپ تاپ نرسونده
مسلما اینتل چون اینتل چیپست های بهتری میسازه و گرافیک و سرعت بهتری را ارائه میده
مزیت AMD اینه که هزینه کمتری می دهید ولی میتونید از قدرت مشابه (نه یکسان) برخوردار شوید
در کل پروسسورهای اینتل برق کمتری مصرف می کنند ، خنک تر راه اندازی می شوند ، بازده بالاتری دارند و قابلیت های optimize و تطابق پذیری بیشتری دارند و بیشتر پایدارترند
هرجند من مثلا Crysis رو روی اینتل خوب اجرا کردم اما farcry و need for speed روی AMD Dual X2 بهتر اجرا شد یعنی اون تیک زدن رو گاها نداشت
مرسي يه سوال ديگه بهترين كيفيت lcd ماله كدوم برنده؟بعد كدوم؟سوم كيه؟
بهترین همیشه متعلق به سونی هست ... شفاف ترین LCD ها را تولید میکند ... بهش میگن : XBRITE-FullHD 1080p
سلام دوستان
من 2هفته هستش hp dv3 2025ee خریدم تا چند روز صرفا وقتی که روشنش میکردم یا وقتی dvd مینداختم فنش چند لحظه با صدای بلند کار میکرد و بعد ساکت میشد و گاها هم در حین کار کمی با صدای کم روشن میشد. تا اینکه از چند روز قبل, بعد از update کردن ویندوز فنش به طور دائم کار میکنه البته نه در حالت loud ولی خوب یک لحظه هم خاموش نمیشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)