دوباره چک کنید کار می کنه
دوباره چک کنید کار می کنه
ممنون درست شد.
دوستان من اومدم توی یه سایت عضو VIP بشم.همه چی تکمیل شد تا قسمت اخر که باید " تکمیل فرایند خرید " رو میزدم که یهو بروزر کرش کرد.اکانت VIP فعال نشد ولی از حساب کم شد.
به مدیریت پیام دادم گفت پولت بر میگرده.دوباره پرداخت کن.
راست میگه ؟
و یه چیزی : من الان حساب ملی دارم.کارت پرداخت اینترنتی هم دارم.میشه با همین پرداخت قبض هم انجام بدم ؟ مانده حساب و گردش ها و .. هم میشه از همین اینترنت فهمید ؟؟
چه طوری ؟!
ممنون.
دوستان من الان يه پرداخت داشتم براي آموزشگاه از درگاه بانك پاسارگاد . پول از حسابم كم شد .
پيغامش هم اومد و تو صفحه همه چي اوكي بود ، ولي خيلي طول كشيد به صفحه آموزشگاه بره . بالاخره رفت اما نوشته بود خطاي پرداخت.
تماس هم گرفتم گفتن پولي واريز نشده . اما پول كم شده .
چكار كنم الان ؟
معمولا مغایرتها تا 24 ساعت برطرف میشه و پول به حساب برمی گرده و بهترین کار تماس با شماره مشتریان بانک پاسارگاده
مغایرت پرداخت و عدم درافت پول یا محصول به این صورته که معمولا باید همون ساعات اول برگرده و در صورتی که بعد 72 ساعت برنگشت باید پرینت حسابتون رو بگیرید و تشریف ببرید همون بانکی که عملیات خرید اینترنتی رو رو درگاهش انجام دادید و مشکل را بازگو نمایید تا پیگیری کنند ( فروشگاه مورد نظر نزد بانک حساب دارد)...
امروز جلوي يكي از شعب بانك ملت يك بنر بزرگ زده بودن كه سپرده ويژه روزشما با سود 18درصد.از شعبه خودمون پرسيدم ولي خبري نداشتن.كسي ميدونه قضيش چيه و يك شعبه ميتونه به مشترياش سود بيشتري بده؟
اره تراکنش های ناموفق رو خود بانک برگشت میزنه به حساب .
قبضتون رو اینترنی میتونید پرداخت کنید فقط رمز دوم که از عابر بانک ATM خود بانک صاحب حساب دریافت کردین و cvv2 رو میخواین .
مانده کارت و کارت به کارت و پرداخت قبض بانک ملی از این لینک هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روز شمار 18 درصد ؟ اصلا فکر نکنم وجود داشته باشه چون اصلا نمیصرفه برای بانک چنین کاری کنه ! برشکست میشه .
چرا صرف نميكنه.الان دارن 20 درصد هم ميدن
توي ايران زمين حساب دارم و داره 18درصد ميده.ولي شرط حداقل موجودي داره
ورشكست هم نشده![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)