مرسی از راهنماییاتون. آخه تو برگه سفید نوشته با نمره 4 اصلاح کنید اونوقت با 8 مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی از راهنماییاتون. آخه تو برگه سفید نوشته با نمره 4 اصلاح کنید اونوقت با 8 مشکلی پیش نمیاد؟
پادگان پاهنر کرمان 7 روز دیگه کسی نبود راهنمایی کنه ؟
بالاخره اینارو باید بخریم یا اینارم میدن خودشون؟6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .
سلام اعزام من 1/4 کدم مازاد خورده فوق دیپلم هستم کجا هاامکان داره بیفتم؟
اینارو خودشون میدن دوست عزیز !
کسی در این مورد خبر نداره؟
من هم اعزامم 1/4 هست و مازاد
مازاد یعنی رو هوایی
تا دقیقه 90 معلوم نیست کجا میوفتی
سلام.من هم میخواستم معافیت پزشکی بگیرم امروز که نشد.یکی راجع به معاف از رزم توضیح میده؟چون معاف از رزم شدم اگه نخوام معاف از رزم بشم چیکار باید بکنم؟در ضمن من فوق دیپلم هستم.راستی میتونم پذیرش بگیرم واسه سپاه اونجا خدمت کنم؟
میدونم مینویسه با 4 ولی اصلا به شماره کاری ندارن میگن مو نباید تو دست بیاد ولی با چهار هم تو دست میاد ولی من واسه روز اول میگم که یعنی بزنید بهتره ضرر نداره اگه با 4 بزنید که بهتره (البته من برا بچه هایی که مازاد خوردن یا اعزامشون تهران نیست میگم منتها تهران افتاده باشی حتما میفرستنتون خونه)
معاف از رزم دو جوره یکی دایم یکی موقت مثلا رفیق من در حین خدمت رفت واریکسل عمل کرد دو ماه معاف از رزم بود ولی وقتی نیرو میخواستن از اونهم مثل ما استفاده میکردن.دائم هم ارزش نداره رو کنی چون درجه ات کم میشه تو یگان هم مثل بقیه ازت کار میکشن
تو برگ سفید من نوشتن :
نیرو : مازاد
مرکز آموزش : مازاد
این که حالت خاصی از مازاد بودن نیست؟
من شنیدم بعضیا رو می فرستن می گن برو چند وقت دیگه بیا
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)