تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 416 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Lisandro Lopez مهاجم لیـون به دليل مصدوميت بازي با رئال از دست داد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

لوپز مهاجم ---- به دليل مصدوميت بازي فرداشب تيمش مقابل رئال را از دست داده است

كلود پوئل سرمربي ---- در بازي فردا شب از دور رفت 1/16 ليگ قهمانان ليسناندرو لوپز مهاجم خود را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت .لوپز آرژانتيني هفته گذشته در تمرينات دچار آسيب ديدگي شد و بازي با نانسي كه جمعه شب با برد 4-0 تميش همراه بود نيز از دست داده بود

كلود پوئل سرمربي لیـون امروز تاييد كرد كه لوپز در ليست 20 نفره براي رويارويي با رئال مادريد دعوت نشده است .لوپز در حال حاضر در 8 بازي توانسته 16 گل براي لیـون به ثمر برساند و بازيكن كليدي تيمش محسوب ميشود وي در تابستان سال 2009 از پورتو به لیـون پيوست

اسامي بازيكنان دعوت شده لیـون براي رويارويي با رئال به شرح زيز است:

Lloris, Vercoutre, Reveillere, Gassama, Cissokho, Diakhate, Lovren, Cris, Toulalan, Gonalons, Kallstrom, Gourcuff, Bastos, Delgado, Grenier, Pied, Pjanic, Lacazette, Briand and Gomis

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ركورد خوب رئال مادريد مقابل تيمهاي فرانسوي در ليگ قهرمانان

رئال مادريد در 20 مسابقه مقابله تيمهاي فرانسوي در ليگ قهرمانان توانسته 12 پيروزي بدست بياورد

رئال مادريد عملكرد بسيار خوبي مقابل تيمهاي فرانسوي در ليگ قهرمانان اروپا داشته است و توانستند در سالهاي گذشته تيمهاي موناكو - مارسي - نيس - و Stade Reims را شكست دهند .

رئال مادريد 20 بار مقابل تيمهاي فرانسوي در ليگ قهرمانان قرار گرفته است كه حاصل آن 12 پيروزي - 3 تساوي و تنها 5 شكست را براي رئال بوده است . .اولين پيروزي سفيدها در اولين دوره ليگ قهرمانان در تاريخ (13-06-1956 )مقابل Stade Reims بوده است كه با برد 4-3 رئال همراه بود .و در اين فصل نيز در برنابئو با نتيجه 4-0 سفيدها مقابل اوسر بدست آمد كه بنزما در آن بازي موفق به هتريك شده بود .

عملكرد رئال مادريد در ليگ قهرمانان مقابل تيمهاي فرانسوي

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

Kurdistan2008 جان، بخدا خیلی حوصله داری نشستی بحث(البته بحث که چه عرض کنم!)میکنی باهاشون!
    خودت رو خسته نکن که فایده نداره!
    +

Mourinho: "We are the champions of all European champions, and we must play with that conviction
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بحث رو تموم کنین.......مهم نتیجه بود که بارسا برد...با خطا بی خطا درست غلط برد...تموم شد....تا پایان فصل راه زیادی مونده!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زيدان: "من فقط قسمتي از باشگاه هستم و كمك ميكنم"

زيدان در خصوص بازي فرداشب رئال مادريد با ---- با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"من امسال بيشتر بازيهاي ---- را تماشا كرده ام و نوشتن يگ گزارش از عملكرد آنها ميتواند سودمند باشد "

"رئال مادريد بسيار حرفه اي است و ميداند چطور بازي كند اما من ميخواهم تا پايان به تيم كمك كنم .من فقط بخشي از باشگاه هستم و حرفه اي هستم و معمولا كمك زيادي به رئال ميكنم و كار كردن با رئال مادريد برايم بسيار مهم است"

"---- تيم بزرگي است و بازيكنان و سرمربي خوبي در اختيار دارد ولي رئال مادريد امسال قدرت بيشتري نسبت به فصل گذشته دارد و شاگردان مورينيو ميتوانند امسال به موفقيتها بسياري دست يابند"

کد:
    كارواليو: "ما ميدانيم چطور بايد پيروز شويم"

كارواليو مدافع پرتغالي رئال مادريد در خصوص بازي فرداشب با ---- با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"من با پيراهن پورتو مقابل ---- بازي كرده ام و در پرتغال توانستيم 2-0 آنها را شكست دهيم و در فرانسه بدون مشكل بوديم .ما به تاكتيك سرمربي خودمان احترام ميگذاريم و ميدانيم از ما در زمين چه ميخواهد و اگر او بگويد ما دفاع كنيم پس ما دفاع خواهيم كرد "

"گل زدن در زمين ---- بسيار مهم است و در بازي برگشت شانس بيشتري داريم تا در خانه خودمان بتوانيم نتيجه بهتري كسب كنيم "

"ما در لاليگا نيز بازي خوبي به نمايش ميگذاريم خصوصا در خانه ولي در ليگ قهرمانان هر چيزي تفاوت دارد و ما ميدانيم كه بايد چطور مقابل ---- پيروز شويم"

"من احساس خوبي دارم .من تجربه خوبي در ليگ قهرمانان دارم و با رئال نيز ميتوانم در اين رقابت به موفقيت برسم..من بازي خوبي انجام ميدهم و در دوران بازي گري خودم بسيار راضي و خوشحال هستم "

کد:

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بنده گفتم از پا حساب می‌شه افساید؟ تو کل این عکسها هم هیچ نیم متری دیده نمی‌شه که بدن دنی جلوتر باشه در نتیجه این صحنه نمیتونه افساید باشه ولی‌ چون تصویر طوری هست که دنی به بیننده نزدیکتر هست احتمالا همچین احساسی‌ می‌کنید (جالبیش اینه فقط روزنامه اس و خبرگزاری فارس و دوستان رئال میگن این صحنه 100% افساید هست احیانا بقیه فوتبال نمی‌فهمن فقط این معدود دوستان که اصلا هم تعصب و طرفداری از تیمشون رو تو این قضیه دخالت نمیدن کاملا متوجه میشن.)
    حالا یه سوال گل سویا از خط دروازه رئال عبور کرد یا نه؟

من که گفتم. بیخود نیست این بحث ادامه داره.
    من کلی گفتم. از بین اون همه کسایی که گفتن آفساید نیست، نوشتۀ شما رو انخاب کردم. خوب؟ بعدم یه توضیح دادم. ok؟
    شما میگی آفساید نست؟ خوب فکر کن نبوده! اهمیتش چیه؟ این همه ادم دارن میگن بوده.

شما اون خط سیاهی که به عکس اضافه شده رو ول کن. آخرین جای بازیکن بیلبائو که میتونه باهاش بازی کنه سرش هست که نسبت به سر آلوز خیلی به خط خود چمن نزدیکتر هست. به زاویه بدنشون دقت کن. دفاع بالاتنش تقریباً عمود هست در حالی که آلوز کاملاً مایل به جلو هست.
    در ضمن این به خاطر زاویه دوربین هست که به اینصورت دیده میشه. FYI بنده ماکت درست میکنم و تا حدودی دید فیزیکی سه بعدی قوی ای دارم. و من معتقدم که این صحنه آفساید هست.

در مورد اون توپ بازی سویا هم احساسم مثل خطای پنالتی که میگین روی مسی شده هست. به همون نسبت که فکر میکنم اون توپ ممکنه از روی خط به طور کامل رد شده باشه، فکر میکنم اون صحنه هم خطا بود. ولی روی هیچ کدومش نمیشه مطمئن بود. در هر حال، ضعف ذاتی یک انسان نمیتونه باعث شماتتش بشه. کمک داور باید با آخرین مدافع حرکت کنه. در همون زمان ضربه ای زده میشه، و قانون انتظار داره کمک داور یهو بپره روی خط کرنر تا بتونه تشخیص بده توپ از خط رد شده یا نه، که امکانش نیست. برای همین که معتقدم باید از یه چیپ استفاده بشه. در ضمن اون صحنه هم نسبتاً سریع اتفاق افتاد. من بحثی در اون مورد ندارم.

علت اینکه بحث های بیهوده ای مثل این شکل میگیره اینه که شما و افرادی مثل شما هی مثل بچه های کوچیک پای مسائل دیگه رو میکشین وسط: " اِ راست میگی؟ پس فلان جا چی؟ ها؟ ها؟ اگه راست میگی پس بسار جا چی؟؟"

در کل هم هیچ اهمیتی نداره که من و شما چه فکر میکنیم. نتیجۀ اون بازی مشخصه، اونچیزی هم که اتفاق افتاده کاملاً واضح هست. مطمئن باش اگه قرار باشه من هم در برابر هر اشتباهی که شما مثال میزنی در داوری به نفع رئال شده نمونه های مشابه بیارم، تعداد اونها خیلی بیشتر خواهد بود.
    Last edited by powerslave; 22-02-2011 at 02:52.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاندیانی: اگر درگیری من و کریس در کشورم بود، باید برایش وقت دندانپزشکی می گرفتید!

ستاره اوساسونا در صحبتهایی از رویارویی و درگیری لفظی اش با کریس رونالدو می گوید

سایت گل- در جریان دیدار دو تیم اوساسونا و رئال مادرید، والتر پاندیانی و کریس رونالدو با هم درگیر شدند. اکنون و با گذشت چند هفته از آن دیدار، پاندیانی از درگیری لفظی ای که با کریس رونالدو دراشته صحبت کرده است.

پاندیانی به کام رادیو گفت: «اگر این اتفاق در کشور من رخ می داد، شاید بهتر بود، وقت دندانپزشکی برای کریس می گرفتیم.»

او ادامه داد: «ناراحت می شوم که کسی به من بگوید که انگار با پای برهنه به سنگها لگد می زنم، به ویژه اینکه آن فرد از جزیره کوچک و فقیری مثل جزیره ای که او از آن آمده است، باشد. من با تمام لحظات بد مبارزه کرده ام و الان در لحظات خوب هستم و این چیزها مرا ناراحت می کند. من ناراحت شدم و به همین خاطر هم آنچه باید می گفتم را گفتم. شاید اگر این برخورد در کشور من رخ می داد، واکنش به نحو دیگری بود. ولی از آنجا که فوتبال را دوست دارم، این برخورد به رد و بدل کردن کلماتی ختم شد. اگر در کشور من بود، شاید لازم بود که در چنین شرایطی برای طرف وقت دکتر دندانپزشکی بگیرید.»

در پایان دیدار رئال-اوساسونا، پاندیانی گفت: «کریس خل است و باید اندکی فروتن تر باشد.او باید از مسی درس بیاموزد و اخلاقهایش را کنار بگذارد. رونالدو بازیکنی است که در دیدارهای هرهفته تیمش، ریشه تمام مشکلات تیمش است و باید او را محروم کرد.»

پس از آن بود که ژوزه مورینیو در صحبتهایی در پاسخ به صحبتهای ستاره اروگوئه ای اوساسونا گفت که پاندیانی برای آنکه مشهور شود این حرفها را برزبان آورده. ولی خود پاندیانی در پاسخ به مربی پرتغالی رئال گفت: «الان پدرش به دفاع از او برخاسته؟ تبلیغات برای شهرت؟ من یازده سال است که در اسپانیا هستم که این دو نفر مرا به شهرت برسانند.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/22

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من که گفتم. بیخود نیست این بحث ادامه داره.
    خوب تا کسائی امثال شما شب رو بخوان روز جلوه بدن و روز رو شب این مدل بحثها کش پیدا می‌کنه."کلی‌ گفتم"

از بین اون همه کسایی که گفتن آفساید نیست، نوشتۀ شما رو انخاب کردم. خوب؟ بعدم یه توضیح دادم. ok؟
    توضیح شما رو هم بنده تا جایی‌ که تونستم با دلیل رد کردم تا اینجا حّله؟ اوکی؟

شما میگی آفساید نست؟ خوب فکر کن نبوده! اهمیتش چیه؟ این همه ادم دارن میگن بوده.
    شما فکر میکنی‌ افساید بوده؟فکر کن افساید بوده، خوب اهمیتش چیه؟ افساید گرفته نشده و هیچ منبع معتبری هم به این افساید معترض نشده جز چند نفر ضد بارسایی؟ ( منظور همون "همهٔ" شما ) مگه امتیازی از ما کم شده؟ دیدم بعضی‌ دوستان ممکن فشار خونشون بره بالا اومدم یه ثوابی کنم بلکه روشن بشن خوب متاسفانه نشدن حالا اشکالی نداره.

شما اون خط سیاهی که به عکس اضافه شده رو ول کن. آخرین جای بازیکن بیلبائو که میتونه باهاش بازی کنه سرش هست که نسبت به سر آلوز خیلی به خط خود چمن نزدیکتر هست. به زاویه بدنشون دقت کن. دفاع بالاتنش تقریباً عمود هست در حالی که آلوز کاملاً مایل به جلو هست.
    در ضمن این به خاطر زاویه دوربین هست که به اینصورت دیده میشه. FYI بنده ماکت درست میکنم و تا حدودی دید فیزیکی سه بعدی قوی ای دارم. و من معتقدم که این صحنه آفساید هست.
    می‌خوای این تصویر رو تبدیل به تصویر ۳ بعدی کنی‌؟ میگم حالا که اینکارو میکنی‌ یکی‌ دو متر هم جای بازیکنا رو عوض کن که کاملا قانع بشیم
    رفیق تو کل این عکسها بازیکنا مساوی هستن هیچ جوری هم نمیتونی‌ اثبات کنی‌ که کدومشون جلوتر هست، تصویر اینو میگن متوجه منظورم که میشین؟

نظر گواردیولا:

گوارديولا درباره گل داويد ويا با پاس دانيل آلوس گفت: اگر نظر شما آفسايد است بحثي ندارم اما به عقيده من کمک داور درست تصميم گرفت و آلوس در موقعيت آفسايد نبود. در هر حال اطمينان دارم که مربي خوش فکر و مؤدب بيلبائو نيز هيچ اعتراضي به داور نخواهد داشت.

نکته: بعد کاپارس مربیشون هیچی‌ این وسط نمیگه دوستان شدن دایه مهربان تر از مادر.

در مورد اون توپ بازی سویا هم احساسم مثل خطای پنالتی که میگین روی مسی شده هست. به همون نسبت که فکر میکنم اون توپ ممکنه از روی خط به طور کامل رد شده باشه، فکر میکنم اون صحنه هم خطا بود. ولی روی هیچ کدومش نمیشه مطمئن بود. در هر حال، ضعف ذاتی یک انسان نمیتونه باعث شماتتش بشه. کمک داور باید با آخرین مدافع حرکت کنه. در همون زمان ضربه ای زده میشه، و قانون انتظار داره کمک داور یهو بپره روی خط کرنر تا بتونه تشخیص بده توپ از خط رد شده یا نه، که امکانش نیست. برای همین که معتقدم باید از یه چیپ استفاده بشه. در ضمن اون صحنه هم نسبتاً سریع اتفاق افتاد. من بحثی در اون مورد ندارم.
    این مثالی بود برای اون دوستانی که هنوز بازی رو ندیدن می‌پرن میان تو فروم میگن دیدین ۴ متر طرف تو افساید بود
    همین دوستان مگه سر اون گل قانع شدن؟ حالا میخوان ما رو به راه چپ هدایت کنن.

علت اینکه بحث های بیهوده ای مثل این شکل میگیره اینه که شما و افرادی مثل شما هی مثل بچه های کوچیک پای مسائل دیگه رو میکشین وسط: " اِ راست میگی؟ پس فلان جا چی؟ ها؟ ها؟ اگه راست میگی پس بسار جا چی؟؟"

خوب تا آدمایی‌ امثال شما بحث رو کش ندن بنده هم به خودم این اجازه رو نمیدم که به کسی‌ بی‌ احترامی کنم.
    الان شما میای اینجوری توهین میکنی‌ انتظار داری من بیام بگم به به چه انسان شریفی هستین و بلا بلا بلا؟
    طرف میاد میگه من میگم ۱۰۰% این گل افساید بود، لطف میکنی‌ بگی‌ این ۱۰۰% رو که هنوز هیشکی مطمئن نیست چطوری استفاده میکنی‌؟
    اصلا به شما که طرفدار این تیم نیستی‌ چه ارتباطی‌ داره که این بحث رو ادامه میدی (بطور کلی‌ میگم) هدفی‌ غیر از تنش یا بردن بحث به بیراهه دارین؟
    تا تیم بارسا میبره میدوین میگین دیدی ها؟ دیدی گل افساید یا ضدّ فوتبال و ...یک خطا رو تیم رئال نمیگیرن میگین: دیدی کمیته داوران و فدراسیون با بارسا هست.
    تو اروپا بازی داریم میگن پلاتینی با اینست.
    شما این بحث‌ها رو نکشین وسط کسی‌ اعتراض نمی‌کنه.
    بعد از ناکامیهاتون دیگه رو آوردین به "تئوری توطئه"

شما احترام بذار بنده هم احترام میزارم شما آیکون خنده بذار بنده هم این کارو می‌کنم همون قانون نیوتن.

در کل هم هیچ اهمیتی نداره که من و شما چه فکر میکنیم. نتیجۀ اون بازی مشخصه، اونچیزی هم که اتفاق افتاده کاملاً واضح هست.

دقیقا.
    نتیجه مشخص هست و شما هم میتونستی بیای‌ تبریک بگی‌ جای اینکه بخوای برد بارسا رو لوث کنی‌.

مطمئن باش اگه قرار باشه من هم در برابر هر اشتباهی که شما مثال میزنی در داوری به نفع رئال شده نمونه های مشابه بیارم، تعداد اونها خیلی بیشتر خواهد بود.

شما اینقدر با اطمینان صحبت نکن اون از اون ۱۰۰% اینم از این، شما یک مثال بزن من ۲ تا مثال میارم.

موفق باشی‌
    Last edited by fr0st; 22-02-2011 at 04:07.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتره تصحیح کنیم رکورد خوب رئال مقابل تیمهای فرانسوی به استثنای لیون

کلا رئال در چند سال اخیر در زمین لیون خوب باخته و هیچ گلی هم نتونسته بزنه ( که امیدواریم مورینیو این ریکورد منفی رو از بین ببره )

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گواردیولا 23 فوریه امضا می کند

سایت گل- پیش از این قرار بود که گواردیولا روز 22 فوریه ( سه شنبه) قراردادش را با بارسا تمدید کند ولی طبق گزارش منتشره در مارکا این اتفاق یک روز به تعویق خواهد افتاد.بدین ترتیب گواردیولا ساعت 13 به وقت اروپای مرکزی و پس از جلسه تمرینی تیمش قرارداد جدید را به امضا خواهد رساند

تمدید قرارداد گواردیولا تنها برای یک فصل دیگر خواهد بود.چرا که گواردیولا حس می کند که این هم برای خود او و هم برای باشگاه بهتر است که سال به سال قراردادش را تمدید کند و بدین ترتیب طرفین آزادی عمل بیشتری خواهند داشت.

گواردیولا از زمان در دست گرفتن هدایت بارسلونا موفقیتهای زیادی را با این تیم کسب کرد.

در صورتی که گواردیولا تا پایان قرارداد جدیدش در رختکن نوکمپ بماند، او چهارمین مربی بادوام تاریخ بارسلونا لقب خواهد گرفت.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهتره تصحیح کنیم رکورد خوب رئال مقابل تیمهای فرانسوی به استثنای لیون

کلا رئال در چند سال اخیر در زمین لیون خوب باخته و هیچ گلی هم نتونسته بزنه ( که امیدواریم مورینیو این ریکورد منفی رو از بین ببره )
    کلا لیون گربه سیاه رئال بوده! و از اونجایی که من تو فوتبال خرافاتی هست، میگم رئال بازم نمیتونه گلی بزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •