پاندیانی: اگر درگیری من و کریس در کشورم بود، باید برایش وقت دندانپزشکی می گرفتید!
ستاره اوساسونا در صحبتهایی از رویارویی و درگیری لفظی اش با کریس رونالدو می گوید
سایت گل- در جریان دیدار دو تیم اوساسونا و رئال مادرید، والتر پاندیانی و کریس رونالدو با هم درگیر شدند. اکنون و با گذشت چند هفته از آن دیدار، پاندیانی از درگیری لفظی ای که با کریس رونالدو دراشته صحبت کرده است.
پاندیانی به کام رادیو گفت: «اگر این اتفاق در کشور من رخ می داد، شاید بهتر بود، وقت دندانپزشکی برای کریس می گرفتیم.»
او ادامه داد: «ناراحت می شوم که کسی به من بگوید که انگار با پای برهنه به سنگها لگد می زنم، به ویژه اینکه آن فرد از جزیره کوچک و فقیری مثل جزیره ای که او از آن آمده است، باشد. من با تمام لحظات بد مبارزه کرده ام و الان در لحظات خوب هستم و این چیزها مرا ناراحت می کند. من ناراحت شدم و به همین خاطر هم آنچه باید می گفتم را گفتم. شاید اگر این برخورد در کشور من رخ می داد، واکنش به نحو دیگری بود. ولی از آنجا که فوتبال را دوست دارم، این برخورد به رد و بدل کردن کلماتی ختم شد. اگر در کشور من بود، شاید لازم بود که در چنین شرایطی برای طرف وقت دکتر دندانپزشکی بگیرید.»
در پایان دیدار رئال-اوساسونا، پاندیانی گفت: «کریس خل است و باید اندکی فروتن تر باشد.او باید از مسی درس بیاموزد و اخلاقهایش را کنار بگذارد. رونالدو بازیکنی است که در دیدارهای هرهفته تیمش، ریشه تمام مشکلات تیمش است و باید او را محروم کرد.»
پس از آن بود که ژوزه مورینیو در صحبتهایی در پاسخ به صحبتهای ستاره اروگوئه ای اوساسونا گفت که پاندیانی برای آنکه مشهور شود این حرفها را برزبان آورده. ولی خود پاندیانی در پاسخ به مربی پرتغالی رئال گفت: «الان پدرش به دفاع از او برخاسته؟ تبلیغات برای شهرت؟ من یازده سال است که در اسپانیا هستم که این دو نفر مرا به شهرت برسانند.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/2/22