موقع نصب ورژن جدید وایبر یک پیغام میاد new رو بزنی چیزی پاک نمیشه
نه پیامات پاک میشه نه استیکرایی که دانلود کردی
موقع نصب ورژن جدید وایبر یک پیغام میاد new رو بزنی چیزی پاک نمیشه
نه پیامات پاک میشه نه استیکرایی که دانلود کردی
دیشب یه سونی z2 خریدم ، یخورده باهاش کار کردم تا شارژش شد 17 درصد بعدش واسه اولین بار خواستم بزنم تو شارژ تبدیل نداشتم شارژر برادرم که گوشیش sozy z بوده رو گرفتم زدم به شارژ، صبح که پاشدم دیدم اصلا شارژ نشده و رو 24 درصد ثابت مونده ولی علامت در حال شارژ میاد، تبدیل گرفتم شارژر خود گوشیمو زدم داره خوب و تند داره شارژ میشه، خواستم بپرسم مشکلی واسه باتری پیش نمیاد که اون شارژر زدم تا صبح شارژ نشد چون اولین بار بود واسه شارژ میزدم دارم میپرسم
نه 1بار موردی نداره
سعی کن از شارژر استاندارد خود گوشی برای شارژ گوشیت استفاده کنی
3 ساعت گذاشتم رو شارژ 11.30 صبح برداشتم رو 99 درصد بود چون عجله داشتم برم، حس میکنم زود باتری خالی میکنه برخلاف تعریفی که از باتری z2 میکردن، یعنی از ساعت 11.30 صبح تا الان که 1.15 نیمه شبه رو روشنایی صفحه حداکثر از 99 به 26 درصد رسید شارژ، جایی هم بودم که آنتن کم داشت هی آنتن میرفت اینترنت هم مصرف نداشتم، در حالی که دختر خالم s5 داشت اصلا شارژش کم نمیشد واسه من کم میشد زود، مشکل از چیه؟ کالیبره کنم باتریو خوب میشه؟؟ بهتر میشه یعنی، کالیبره ضرر نداره همین اول کاری؟؟![]()
عحب سوالی پرسیدی
منم تازه ز2 خریدم
با اجازه دوست عزیز clau
در مورد شارژر فقط یه نکته بگم
شارژر هر گوشی واسه همون گوشی طراحی میشه
مثلا گوشی sony sp آمپراژ 800 داره
و مثلا شارژر تبلت 7 سامسونگ آمپراژ 2000
آمپراژ گوشی z2 من رو شارژر خوندم 1500 زده
وقتی شما از شارژری استفاده میکنی که آمپر کمتری داره صد در صد دیرتر شارژ میشه
تا اونجا که میشه سعی کن از شارژر خود گوشی استفاده کنی
و یا حداقل یه شارژر قویتر !
سلام دوستان . وقتی gprs رو روشن میکنم گوشی بد آنتن میده مدلش note 3 neo هست
ممنون از جواباتون.
با سلام
دوستان میخاستم بدونم چرا مود hdr تو دوربین گوشی z1 فعال نیست؟؟؟؟/
گوشی زد 2 که باتریش قابل جابجایی نیست، اولین بار ک باید بزاریم تو شارژ؟ چند ساعت؟
گوشی که تازه خریداری میشه قبل از روشن کردن 30دقیقه باید توی شارژ باشه... در دفترچه راهنمای گوشی هم زده شده.
اون که میگن 6 ساعت باید
تو شارژ باشه اشتباهه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)