بچه های یونایتدی...خبر خوش....داشتم گاردین رو میخوندم...به گفته سر الکس والنسیا تا اخر این ماه برمیگرده و الان هر روز تمرین میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه های یونایتدی...خبر خوش....داشتم گاردین رو میخوندم...به گفته سر الکس والنسیا تا اخر این ماه برمیگرده و الان هر روز تمرین میکنه
Last edited by shutdown; 10-02-2011 at 11:07.
گری نویل که هفته ی پیش بازنشستگی خود را پس از دو دهه حضور در یونایتد اعلام کرد از بازی رافال در دفاع سمت راست حمایت میکند .
او به ManUtd.com میگوید : رافائل آنقدر توانا هست که بتواند سالهای زیادی رو در یونایتد موفق باشد ، عملکرد او در 6 ماه اخیر فوق العاده بوده است . او توانایی های خودش رو دارد مثل گرفت سریع توپ ، شرکت در حملات تیم و شجاعت ، در واقع اهمیت اونها در این است که در این 6ماه بخوبی اونها رو گسترش داده است . او همچنین رفتار و برخورد خوبی با دیگران دارد !
نویل اضافه میکند : یونایتد در چند سال اخیر در سمت راست دفاعی با مشکل همراه بوده است با اینکه من ، براون ، اوشی و رافائل برای بازی در اون منطقه حضور داشتیم اما هیچ وقت ثباتی در اون منطقه بوجود نیومد اما در 4 5 ماه اخیر با بازی خوب رافا در اون منطقه ما سرانجام میتونیم بگیم ثبات خط دفاعی با حضور رافائل ، ویدا ، ریو و اورا بدست اومده است
اینم 1ویدئو از دیدار برگشت کارلینک کاپ که هیچی نمیگم ببینید گویای قضیه است
در استانه دربی.....منچستر یونایتد & منچستر سیتی
لذت بردم سامان تا بی نهایت!مرسی!
بازی برگشت کارلینگ کاپ فصل پیش مقابل سیتی واقعا معرکه بود...![]()
در ایشالا داربی رو می بریم.
راستی یه نکته سامان جون: کلیپ های و ویدئوهای فوتبالی تماما تو این تاپیک قرار میگیره:
قربونتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی![]()
با تشکر از سامان جان واسه اون کلیپ به یاد ماندنی ... چقدر دلم واسه اون رونی آماده تنگ شده :(
دمت گرم داش سامان کلی حالیدیم
فقط حیف که من سیتی نیست کلی حالش رو بگیریم
مرتضی میلاد حسین...دم شما گرم...قابلی نداشت....![]()
خب چند دقیقه ای میشه که یونایتد پرطرفدارترین باشگاه جهان در فیس بوک(و صد البته کل جهان ) شده .....![]()
Last edited by *M!L4D*; 11-02-2011 at 12:55.
بین میلا آقا
یه ویرایش بزن
تو پرانتز بزار تو کل جهان
عشقست
منچستر یونایتد
به امید قهرمانی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)