سلام دوستان، سوال؟ واسه صبانت vpi=0 و vci=35 هستش؟ بعد macfiltering چطوریاست؟ با همون اتصال اول mac میره توی سیستم؟
سلام دوستان، سوال؟ واسه صبانت vpi=0 و vci=35 هستش؟ بعد macfiltering چطوریاست؟ با همون اتصال اول mac میره توی سیستم؟
با سلام
بله و بله!
البته در مورد Mac Address تا جایی که من اطلاع دارم چندین گزینه پیش روی شماست:
- کلاً باز بذارید.
- Mac Adrress های تجهیزات خودتون رو برای ثبت دستی به ISP بدید.
- و یا ینکه درخواست کنید برای مدتی Mac Address تون رو باز بذارید (فرضاً 24 ساعت) و تو این مدت مشخص با هر دستگاهی که به شبکه متصل بشید به صورت خودکار آدرسش تو سیستم ثبت میشه و بعد از این مشخص مدت تنها این دستگاها میتونند از اکانتتون استفاده کنند.
موفق باشید
سلام
من یه چیزی تو کامپیوترم به ام svchost.exe کل پهنا باند رو گرفته اصلا نمیذاره کاری کنم مشکل چیه؟ همش در حال دانلود یه چیزی هست.
شارژ رزرو یعنی چی؟
اگه مثلا سه تا شارژ رزرو داشته باشم یک ماه سه گیگ داشته باشم
این یک ماه سه گیگه رو مصرف کنم از تاریخی که تموم میشه اون جایگزین میشه و از روزه جایگزینی زمان میزنه واسم یا نه باید 3 تا 3 گیگ رو همین یه ماه مصرف کنم
1- ویندوز آپدیت رو چک کنید
2- یک آنتیویروس و آنتیسپایویر قوی روی سیستم نصب، آپدیت و سیستم رو فول اسکن کنید.
اگه ویندوزتون اوریجناله توصیه میکنم Microsoft Security Essential نصب کرده و با اون چک کنین.
در نهایت اگه مشکل کماکان پابرجا بود دسترسی اینترنت این فایل رو توی فایروال بلاک کنید.
ping صبانت هنوز هم بین 100تا 200؟ هستش؟ اگه باشه خوبه، چون من بیشتر وبگردی میکنم
دوستان الان سرعت 1 مگ با 128 چه فرقی داره.....؟؟؟؟؟
من همیشه 1 مگ می گرفتم الان می خوام 128 بگیرم به نظرتون خوبه ... ؟؟؟
یک نفر که 128 تو مشهد داره یک تست از Baku بگیره اینجا بزاره
ممنون
Last edited by virus2009; 18-03-2011 at 11:49.
شبانشون فرق داره؟من همیشه 1 مگ می گرفتم الان می خوام 128 بگیرم به نظرتون خوبه ... ؟؟؟
با SpywareDoctor سیستم رو اسکن کن
به محض تموم شدن شارژ ماه اول ، شارژ رزرو جایگزین میشه و زمان میزنه نیازی به استفاده شارژها در یک ماه نیست، اگه از 3 گیگ ماه اول 2 گیگش مونده باشه و زمان تموم بشه این 2 گیگ از بین میره و به ماه بعد اضافه نمیشه
هیچ فرقی نداره
فرقی نداره
Last edited by DrXoX; 18-03-2011 at 14:48.
دوست عزیز من 128 صبا دارم در مشهد ولی شرکت پهنای باند 1 مگا بایت میده برای اینکه زود شارژمون تموم
بشهشبانه هم فرقی نداره
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by mahdibozorg; 18-03-2011 at 23:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)