تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 252 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاهان بدون باخت در خانه قهرمان شد

سپاهانی ها از 51 امتیاز بازی های خانگی شان 39 امتیاز گرفتند: 76 درصد امتیازات بازی های خانگی.

سایت گل- تیم سپاهان لیگ دهم برتر را بدون شکست در بازیهای خانگی به پایان برد. سپاهانی ها در بازی مقابل پرسپولیس که آخرین بازی خانگی شان در این فصل بود، با تساوی بدون گل متوقف شدند تا فصل را بدون باخت خانگی پشت سر بگذارند. این تیم در 17 بازی خانگی 11 برد و 6 تساوی بدست آورد و با کسب 39 امتیاز بهترین عملکرد را در این زمینه در میان تیمهای لیگ برتری داشته است. این تیم در خانه 30 گل زده و فقط 10 گل دریافت کرده است. سپاهانی ها با 17 بازی این فصل بعلاوه 3 بازی آخر فصل قبل، در مجموع 20 بازی خانگی بدون باخت را در لیگ برتر پشت سر گذاشته اند.
    سپاهان در این فصل طی مسابقات لیگ برتر، لیگ قهرمانان و جام حذفی در مجموع 21 بازی خانگی را بدون باخت بوده است و حداقل یک بازی خانگی دیگر تا پایان فصل( مقابل بنیادکار) پیش روی دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: جدیدا هر پستی اینجا زده بشه به دلیل ایجاد بحث و جنجال پاک میشه
    فقط مجازید از اینور و اونور خبر کپی پیست کنید!!!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

نگران نباش..افشین تو لیسته قلعه نویی هست....با یه پیشنهاد 1/5 میلیاردی میارنش سپاهان
    بتونه؟؟؟

مگر اینکه خود بازیکن نخواد

کلا "نتوانستن" در مورد تیم های دیگه صدق می کنه

چقدرم کم توقع ، بازیکن دیگه هم خواستی ، تعارف نکن
    شما پولا رو شمارش میکردی ؟

==============

هوم ؟ بازیکن دیگه ؟
    این ادینیو هم بد نیستا !

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاش سپاهان بتونه نوروزی یا افشین رو جذب کنه
    نگران نباش..افشین تو لیسته قلعه نویی هست....با یه پیشنهاد 1/5 میلیاردی میارنش سپاهان
    به عنوان يه خوزستاني اميدوارم اين دو تا بازيكن خوزستاني به اين زوديها دل فوتبال دوستهاي اين استان رو نشكونن
    و حداقل يه سال ديگه توي فولاد بمونن
    خيلي بده كه تا دو تا بازيكن توي خوزستان ستاره ميشن پرسپوليس و استقلال و سپاهان جذبشون ميكنن
    جالبه كه بيش از 70 درصد اين بازيكنا بعد از رفتن به اين تيمها افت ميكنن
    اين جور ميشه كه فوتبال ما روز به روز داره بيشتر افت ميكنه
    واقعا اميدوارم فولاد كه اگر امسال كمتر چوب جوونيشو ميخورد ميتونست بالاتر از پرسپوليس و تراكتور باشه بتونه تركيبش رو حفظ كنه
    متاسفانه نقل و انتقالات توي ايران اصلا تعريف درستي نداره
    تعريف نقل و انتقالات يعني جذب بازيكناي مورد نياز براي تاكتيكهاي مورد نظر مربي
    اما توي ايران با يه طمع خاصي بدون توجه به داشته هاي تيم و تاكتيكهاش تقريبا سعي ميشه هر چي بازيكن ستاره هست جذب بشه تا مبادا به تيمهاي ديگه برن و تيمهاي ديگه هم قوي بشن
    اميدوارم تيمهاي پايتخت و اصفهان يه امسال رو سراغ خوزستانيا نيان اميدوارم مديران فولاد خوزستان هم كمي تعصب اين استان رو داشته باشن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شرکت تجهیز و صندوق پیشکسوتان مالكان تازه پرسپوليس

سايت گل- باشگاه پرسپوليس كه سال هاست زير نظر سازمان تربيت بدني قرار دارد، به زودي در مالكيت آن تغييراتي ايجاد مي شود.

گفته مي شود 50 درصد باشگاه كه به شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي كه به «شركت توسعه تجهيز» مشهور است واگذار مي شود و مالكيت 50 درصد ديگر نيز در اختيار صندوق حمايت از پيشكسوتان و قهرمانان قرار مي گيرد. بدين ترتيب دو عضو جديد هيات مديره پرسپوليس از اين دو مجموعه انتخاب مي شوند و گفته مي شود حبيب كاشاني و كريم باقري، ديگر اعضاي هيات مديره جديد اين باشگاه هستند. نفر پنجم هم احتمالاً يكي از چهره هاي اقتصادي خواهد بود.

شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي، در اوايل دهه هفتاد با هدف حفظ و نگهداري استاديوم هاي ورزشي تاسيس شد اما يك دهه بعد، با تغيير اساسنامه، وارد حوزه هاي جديدي شد. صندوق حمايت از پيشكسوتان هم يكي از زيرمجموعه هاي سازمان تربيت بدني است كه در سال 82 تاسيس شد.
    «توسعه و حمایت از موقعیت ورزش ایران از طریق افزایش درآمدحاصله از برگزاری مسابقات و فعالیتهای ورزشی و همچنین جذب کمک های مالی به منظور حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش ایران» از جمله اهداف تاسيس اين صندوق عنوان شده بود.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به عنوان يه خوزستاني اميدوارم اين دو تا بازيكن خوزستاني به اين زوديها دل فوتبال دوستهاي اين استان رو نشكونن
    و حداقل يه سال ديگه توي فولاد بمونن
    خيلي بده كه تا دو تا بازيكن توي خوزستان ستاره ميشن پرسپوليس و استقلال و سپاهان جذبشون ميكنن
    جالبه كه بيش از 70 درصد اين بازيكنا بعد از رفتن به اين تيمها افت ميكنن
    اين جور ميشه كه فوتبال ما روز به روز داره بيشتر افت ميكنه
    واقعا اميدوارم فولاد كه اگر امسال كمتر چوب جوونيشو ميخورد ميتونست بالاتر از پرسپوليس و تراكتور باشه بتونه تركيبش رو حفظ كنه
    متاسفانه نقل و انتقالات توي ايران اصلا تعريف درستي نداره
    تعريف نقل و انتقالات يعني جذب بازيكناي مورد نياز براي تاكتيكهاي مورد نظر مربي
    اما توي ايران با يه طمع خاصي بدون توجه به داشته هاي تيم و تاكتيكهاش تقريبا سعي ميشه هر چي بازيكن ستاره هست جذب بشه تا مبادا به تيمهاي ديگه برن و تيمهاي ديگه هم قوي بشن
    اميدوارم تيمهاي پايتخت و اصفهان يه امسال رو سراغ خوزستانيا نيان اميدوارم مديران فولاد خوزستان هم كمي تعصب اين استان رو داشته باشن
    متاسفانه کمبود امکانات و پول همیشه برای تیم های شهرستانی دردسر ساز بوده.
    نمونش هم تیم های شیرازی و خوزستانی
    جالب اینکه یکی از بی تعصب ترین و بد مدیر ترین استان ها هم همین دو هستند تو فوتبال امروز ما نمونش هم همین استقلال اهواز که شندیم باز سقوط کرده.
    البته جدیدا هم اقای ساکت بدجوری طمع پول رو تو بازیکنا انداخته.متاسفانه در مورد بازیکنان استقلال هم اینجوری بود البته یه فرق داره و اون هم اینه که از این بازیکنا استفاده می برند دیدید که دو فصل با شایستگی قهرمان شدند.
    ذوب اهن یکی از تیم هایی است که خوشبختانه کمتر وارد این جریانات شده و روی تیم خودش داره سرمایه گذاری میکنه.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته جدیدا هم اقای ساکت بدجوری طمع پول رو تو بازیکنا انداخته.متاسفانه در مورد بازیکنان استقلال هم اینجوری بود البته یه فرق داره و اون هم اینه که از این بازیکنا استفاده می برند دیدید که دو فصل با شایستگی قهرمان شدند.
    ذوب اهن یکی از تیم هایی است که خوشبختانه کمتر وارد این جریانات شده و روی تیم خودش داره سرمایه گذاری میکنه.
    من یه حرفی از یه طرفداره فوتبالی که خودش اصفهانی بود شنیدم که گفتم گفتنش اینجا خالی از لطف نیست
    اون بنده خدا گفت:تو اصفهان فقط ذوب اهن.سپاهان با منتخب اسیا قهرمان لیگ ایران میشه که کار بزرگی نکرده بازیکنایه خوبه لیگو با پیشنهادایه میلیاردی جمع میکنه که تیمهایه دیگه قوی نشن ولی ذوب اهن اینطوری نیستو واقعا خودش بالا رفته بدونه اینکه کارهایی که سپاهان میکنرو انجام بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ايران نامزد ميزباني مسابقات فوتبال جام‌جهاني باشگاه‌ها شد
    رقابت ايران با امارات، آفريقاي جنوبي و مراكش

فيفا اعلام كرد، ايران پيشنهاد ميزباني جام جهاني باشگاه‌ها در سال 2013 و 2014را ارائه كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري آسوشيتد پرس به نقل از فيفا اعلام كرد كه ايران به همراه 3 كشور ديگر درخواست ميزباني جام جهاني باشگاه‌ها در سال‌هاي 2013 و 2014 را ارائه كرده است. غير از ايران، مراكش، آفريقاي جنوبي و امارات كشورهايي هستند كه براي ميزباني اين رقابت‌ها اعلام آمادگي كرده‌اند.

اين كشورها بايد تا سي‌ام سپتامبر سال جاري مدارك خود را به فيفا ارائه داده و به طور رسمي اعلام آمادگي كنند.

كميته‌ي اجرايي فيفا اكتبر درباره‌ي ميزبان اين رقابت‌ها تصميم گيري خواهد كرد.

جام جهاني باشگاه‌ها با حضور قهرمان شش قاره‌ برگزار مي‌شود. در دو دوره‌ي گذشته ابوظبي ميزبان اين رقابت‌ها بود و ژاپن در سالهاي 2011 و 2012 اين رقابت‌ها را ميزباني خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درخواست 8 روزه قلعه‌نويي براي تمديد قرارداد با سپاهان

رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان از فرصت 8 روزه سرمربي اين تيم براي تمديد قرارداد خبر داد.

هيات مديره باشگاه سپاهان شب گذشته پس از جشني که شهردار اصفهان برگزار کرد جلسه خصوصي با امير قلعه نويي با محوريت تمديد قرارداد اين مربي برگزار کرد.
    حسيني رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان در اين باره گفت: باشگاه سپاهان به ادامه همکاري با قلعه نويي تمايل دارد. او دو سال به بهترين شکل براي سپاهان قهرماني آورده است. توافقات اوليه با قلعه نويي پيش از اين شده بود و ديشب هم از او براي تکميل توافقات اوليه خواستيم اگر پيشنهاد و نقطه نظري دارد بگويد که گفت با توجه به حساسيت بازي با بنيادکار فرصت 8 روزه اي به او بدهيم تا حرف هايش را بزند.
    وي افزود: در اين دوسال امير قلعه نويي هر برنامه اي به باشگاه ارائه کرده توانسته ايم آن را برآورده کنيم و براي سال سوم هم اميدوار هستيم برنامه هايش را اجرايي کنيم. قلعه‌نويي از ما فرصت خواسته برنامه هايش را ارائه کند و هنوز ليستي به باشگاه ارائه نکرده است.
    حسيني در پاسخ به اين سوال که در صورت ناکامي در ليگ قهرمانان آسيا آيا همچنان براي تمديد قرارداد مصر خواهيد بود يا خير گفت: ما به مسائل منفي فکر نمي کنيم و تاکنون هم به اين موضوع فکر نکرديم. به هر حال عدم نتيجه گيري در ليگ قهرمانان آسيا شايد در تصميمات باشگاه تاثير بگذارد. اين فکر نگران کننده است و نمي خواهيم به آن فکر کنيم. اولويت باشگاه براي فصل بعدي قلعه نويي است.

http://www.varzesh3.com/

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ تند قلعه‌نویی به پرویز مظلومی: حقیقت تلخ است که تبریک‌تان را پس‌ می‌گیرید؟

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
    امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان در واکنش به انتشار لیستی از بازیکنانی که شنیده می‌شود او تمایل به جذب آنها در فصل آینده دارد، گفت: «اصلا ما تا حالا نه لیست خروجی برای سپاهان داشتیم و نه لیست ورودی. من هنوز به باشگاه نگفتم چه بازیکنانی را می‌خواهم یا نمی‌خواهم. هنوز تکلیف خودم در این تیم به طور دقیق مشخص نیست؛ هنوز خودم قراردادی نبستم چه برسد به این مسایل.»
    قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که چطور شد در انتهای فصل جدال لفظی بین شما و پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال صورت گرفت گفت: «نمی‌دانم چرا چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند. نمی‌دانم چرا بعد از آنکه استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف می‌شود این حرف‌ها زده می‌شود. اصلا اصول حرفه‌ای می‌گوید هر مربی باید درباره تیم خودش صحبت کند. بنده طی دو سال گذشته و هر زمان دیگری که در استقلال نبودم یک کلمه درباره شرایط این تیم حرف نزده و تنها آرزوی موفقیت برایشان کردم. حتی امسال هم گفتم این تیم نتایج خوبی گرفت. دیگر نمی‌دانم با چه زبانی باید با این آقایان صحبت کنم! من پارسال هم گفتم که نمی‌خواهم به استقلال بروم. علی فتح‌الله‌زاده چه قبل از دیدار با علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی و چه بعد از جلسه با او از من خواست به استقلال بروم. او از اتریش هم بار دیگر چنین پیشنهادی داد اما من باز هم گفتم شرایط به گونه‌ای است که به استقلال نمی‌روم.»
    او ادامه داد: «اخلاق حرفه‌ای می‌گوید هر کسی راجع به تیم خودش صحبت کند. من در زمان‌هایی که در استقلال بودم قهرمانی‌های زیادی کسب کردم اما کوچکترین جمله‌ای درباره تیمی که خودم سال‌ها آنجا بودم نکردم. همیشه جز تعریف چیز دیگری نبوده است؛ آن وقت آقایان بعد از آنکه استقلال حذف می‌شود، شروع به فرافکنی و ایجاد انحراف فکری در اذهان می‌کنند. اکنون هم که بنده این صحبت‌ها را بیان می‌کنم تنها می‌خواهم ذهن مردم روشن شود. ببیند ما 21 بازیکن داریم؛ اگر نیمی از آنها را هم با مبالغ بالای پانصد میلیون تومان جذب کرده باشیم که به هیچ وجه چنینی چیزی نیست، باز هم رقم نهایی بستن تیم بیشتر از 10،5 میلیارد تومان نمی‌شود. وجدانا هزینه بستن سپاهان برای این فصل با کادر فنی‌اش، فراتر از مبلغ حدودی 10 میلیارد تومان نمی‌شود. آخر اخلاق و معرفت می‌گوید درباره تیم خودتان حرف بزنید. بنده زمانی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی بود، یکبار درباره عملکردش حرف نزدم و فقط برایشان آرزوی موفقیت کردم.‌ سوال اینجاست چطور دو، سه روز بعد از حذف استقلال و اینکه ما قهرمان لیگ می‌شویم، این حرف‌ها بیان می‌شود!»
    قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که البته ظاهرا شما گفته‌ بودید، بازیکنانی که زمان مربیگری من در استقلال بودند با بازیکنان کنونی‌شان قابل مقایسه نیست و آیا این صحبت درباره تیم حریف نیست، گفت: «بنده وقتی این صحبت را انجام دادم که آنها درباره سپاهان صحبت کرده بودند. در چنین شرایطی من هم گفتم در بدترین شرایط استقلال را قهرمان لیگ برتر کردیم. زمانی که 11 ستاره از این تیم جدا شدند. بازیکنانی چون هادی طباطبایی، هاشمی نسب، مومن‌زاده، دین‌محمدی و... . ما با یکسری بازیکن امید شروع کردیم. وحید طالب‌لو را از تیم فجر سپاه تهران که از لیگ دسته یک به دسته دو سقوط کرده بود، آوردیم. بخاطر 100 میلیون تومان علیرضا واحدی نیکبخت را فروختیم. تیمی که با آن قهرمان لیگ برتر شدیم با 1 میلیارد و 800 میلیون تومان بسته شده بود.»
    وی ادامه داد: «در لیگ قهرمانان آسیا با مربیان خارجی زیادی چون متسو، براگا و... روبرو شدیم که همه درباره تیم خودشان حرف می‌زدند و کسی بحث‌های غیرفنی نمی‌کرد. ما در بدترین شرایط مالی در استقلال بودیم. با تعدادی جوان کار کردیم اما الان استقلال چه بازیکنانی دارد؟ آیا گفتن حقیقت جرم است که تبریک‌تان را پس می‌گیرید؟ خب بگیرید. واقعا حقیقت اینقدر تلخ است؟ چطور آنها حق دارند درباره سپاهان حرف بزنند و من نمی‌توانم درباره استقلال که جام‌های زیادی با آن گرفتم، حرف بزنم؟ ما با آنها مهره‌ها سهمیه آسیایی برای استقلال گرفتیم.»
    قلعه‌نویی گفت: «آنهایی که معتقدند قهرمانی سپاهان با این بازیکنان طبیعی است و مدعی هستند ما با هزینه بسیار زیادی این تیم را بستیم بدانند که ما فکسی را در اختیار داریم که مشخص می‌کند یک بازیکن پیشنهاد هشتصد یا ششصد میلیونی سپاهان را نپذیرفته و بعدا سر از استقلال در آورده است. بنده بارها از مدیریت فتح‌الله‌زاده تعریف کردم. او در شرایط نامساعدی استقلال را گرفت. از جیبش هزینه کرد تا تیم خوبی برای استقلال بسته شود. همیشه از او تشکر کردیم که بازیکنان توانمندی چون فرزاد آشوبی، میلاد میداوودی و... در کمترین زمان گرفت. جالب است آنها به اندازه تیم ما که هزینه کرده‌اند؛ 22 مسابقه‌شان هم در حضور هواداران پرشور استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود؛ تمام بازی‌هایشان در لیگ از تلویزیون داخلی پخش می‌شود و نیز شبکه جام‌جم پخش می‌شود. چنین پشتوانه مردمی هم دارند؛ خب با استفاده از همه این ابزارها در لیگ حاضر بودند. آن وقت چنین می‌گویند، چه معنایی دارد؟»
    کد:

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

پاسخ تند قلعه‌نویی به پرویز مظلومی: حقیقت تلخ است که تبریک‌تان را پس‌ می‌گیرید؟

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
    امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان در واکنش به انتشار لیستی از بازیکنانی که شنیده می‌شود او تمایل به جذب آنها در فصل آینده دارد، گفت: «اصلا ما تا حالا نه لیست خروجی برای سپاهان داشتیم و نه لیست ورودی. من هنوز به باشگاه نگفتم چه بازیکنانی را می‌خواهم یا نمی‌خواهم. هنوز تکلیف خودم در این تیم به طور دقیق مشخص نیست؛ هنوز خودم قراردادی نبستم چه برسد به این مسایل.»
    قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که چطور شد در انتهای فصل جدال لفظی بین شما و پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال صورت گرفت گفت: «نمی‌دانم چرا چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند. نمی‌دانم چرا بعد از آنکه استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف می‌شود این حرف‌ها زده می‌شود. اصلا اصول حرفه‌ای می‌گوید هر مربی باید درباره تیم خودش صحبت کند. بنده طی دو سال گذشته و هر زمان دیگری که در استقلال نبودم یک کلمه درباره شرایط این تیم حرف نزده و تنها آرزوی موفقیت برایشان کردم. حتی امسال هم گفتم این تیم نتایج خوبی گرفت. دیگر نمی‌دانم با چه زبانی باید با این آقایان صحبت کنم! من پارسال هم گفتم که نمی‌خواهم به استقلال بروم. علی فتح‌الله‌زاده چه قبل از دیدار با علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی و چه بعد از جلسه با او از من خواست به استقلال بروم. او از اتریش هم بار دیگر چنین پیشنهادی داد اما من باز هم گفتم شرایط به گونه‌ای است که به استقلال نمی‌روم.»
    او ادامه داد: «اخلاق حرفه‌ای می‌گوید هر کسی راجع به تیم خودش صحبت کند. من در زمان‌هایی که در استقلال بودم قهرمانی‌های زیادی کسب کردم اما کوچکترین جمله‌ای درباره تیمی که خودم سال‌ها آنجا بودم نکردم. همیشه جز تعریف چیز دیگری نبوده است؛ آن وقت آقایان بعد از آنکه استقلال حذف می‌شود، شروع به فرافکنی و ایجاد انحراف فکری در اذهان می‌کنند. اکنون هم که بنده این صحبت‌ها را بیان می‌کنم تنها می‌خواهم ذهن مردم روشن شود. ببیند ما 21 بازیکن داریم؛ اگر نیمی از آنها را هم با مبالغ بالای پانصد میلیون تومان جذب کرده باشیم که به هیچ وجه چنینی چیزی نیست، باز هم رقم نهایی بستن تیم بیشتر از 10،5 میلیارد تومان نمی‌شود. وجدانا هزینه بستن سپاهان برای این فصل با کادر فنی‌اش، فراتر از مبلغ حدودی 10 میلیارد تومان نمی‌شود. آخر اخلاق و معرفت می‌گوید درباره تیم خودتان حرف بزنید. بنده زمانی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی بود، یکبار درباره عملکردش حرف نزدم و فقط برایشان آرزوی موفقیت کردم.‌ سوال اینجاست چطور دو، سه روز بعد از حذف استقلال و اینکه ما قهرمان لیگ می‌شویم، این حرف‌ها بیان می‌شود!»
    قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که البته ظاهرا شما گفته‌ بودید، بازیکنانی که زمان مربیگری من در استقلال بودند با بازیکنان کنونی‌شان قابل مقایسه نیست و آیا این صحبت درباره تیم حریف نیست، گفت: «بنده وقتی این صحبت را انجام دادم که آنها درباره سپاهان صحبت کرده بودند. در چنین شرایطی من هم گفتم در بدترین شرایط استقلال را قهرمان لیگ برتر کردیم. زمانی که 11 ستاره از این تیم جدا شدند. بازیکنانی چون هادی طباطبایی، هاشمی نسب، مومن‌زاده، دین‌محمدی و... . ما با یکسری بازیکن امید شروع کردیم. وحید طالب‌لو را از تیم فجر سپاه تهران که از لیگ دسته یک به دسته دو سقوط کرده بود، آوردیم. بخاطر 100 میلیون تومان علیرضا واحدی نیکبخت را فروختیم. تیمی که با آن قهرمان لیگ برتر شدیم با 1 میلیارد و 800 میلیون تومان بسته شده بود.»
    وی ادامه داد: «در لیگ قهرمانان آسیا با مربیان خارجی زیادی چون متسو، براگا و... روبرو شدیم که همه درباره تیم خودشان حرف می‌زدند و کسی بحث‌های غیرفنی نمی‌کرد. ما در بدترین شرایط مالی در استقلال بودیم. با تعدادی جوان کار کردیم اما الان استقلال چه بازیکنانی دارد؟ آیا گفتن حقیقت جرم است که تبریک‌تان را پس می‌گیرید؟ خب بگیرید. واقعا حقیقت اینقدر تلخ است؟ چطور آنها حق دارند درباره سپاهان حرف بزنند و من نمی‌توانم درباره استقلال که جام‌های زیادی با آن گرفتم، حرف بزنم؟ ما با آنها مهره‌ها سهمیه آسیایی برای استقلال گرفتیم.»
    قلعه‌نویی گفت: «آنهایی که معتقدند قهرمانی سپاهان با این بازیکنان طبیعی است و مدعی هستند ما با هزینه بسیار زیادی این تیم را بستیم بدانند که ما فکسی را در اختیار داریم که مشخص می‌کند یک بازیکن پیشنهاد هشتصد یا ششصد میلیونی سپاهان را نپذیرفته و بعدا سر از استقلال در آورده است. بنده بارها از مدیریت فتح‌الله‌زاده تعریف کردم. او در شرایط نامساعدی استقلال را گرفت. از جیبش هزینه کرد تا تیم خوبی برای استقلال بسته شود. همیشه از او تشکر کردیم که بازیکنان توانمندی چون فرزاد آشوبی، میلاد میداوودی و... در کمترین زمان گرفت. جالب است آنها به اندازه تیم ما که هزینه کرده‌اند؛ 22 مسابقه‌شان هم در حضور هواداران پرشور استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود؛ تمام بازی‌هایشان در لیگ از تلویزیون داخلی پخش می‌شود و نیز شبکه جام‌جم پخش می‌شود. چنین پشتوانه مردمی هم دارند؛ خب با استفاده از همه این ابزارها در لیگ حاضر بودند. آن وقت چنین می‌گویند، چه معنایی دارد؟»
    کد:
    امیرخان کی میشه برگردی تا باز رنگه قهرمانیرو ببینیم
    از این حرفا یه جورایی بویه برگشته ژنرال میاد
    به نظرم اگه سپاهان از بنیادکار بخوره %90 امیر خان میاد استقلال چون سپاهانیا گفتن اگه تو اسیا نتیجه نگیریم احتماله قطع همکاری با قلعه نویی هست
    خدا کنه بخوره

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

عزیز محمدی: مدیران و مربیان تراکتور دارند از احساسات هوادارانشان سوء استفاده می‌کنند

ورزش > مدیریت ورزش - رئیس سازمان لیگ برتر به هواداران تراکتور هشدار می‌دهد به ابزاری برای سوء استفاده مدیران و مربیان این تیم تبدیل نشوند.
    عزیز محمدی در ارتباط با هواداران تیم تراکتورسازی گفت: «با توجه به مصاحبه های مدیران و مربیان تراکتورسازی که احتمال می دهند به خاطر ضعف فنی، تیم نتیجه نگیرد و در حال فرافکنی هستند، این افراد قصد دارند از احساسات و عواطف پاک مردم غیور، دلیر و باشعور و با فرهنگ آذربایجان سوءاستفاده کنند.»
    وی ادامه داد: «با توجه به گزارش داوری بازی تراکتورسازی تبریز و صبای قم و همچنین بازی تراکتورسازی با سایپا داوری هیچ اشکالی نداشته و آقایان می خواهند که مسائل داوری را مستمسک قرار دهند و به همین دلیل در بازی با سایپا علاوه بر اینکه عده ای با تحریک علیه فدراسیون و داوری بدترین الفاظ را به کار بردند، حتی برخی از تماشاگران به بازیکنان تیم خودشان هم رحم نکردند و به آنها بی احترامی کردند که شاهد واکنش بازیکنان بودیم در حالی که این کارها دور از شان تماشاگران و هواداران این باشگاه است.»
    محمدی تاکید کرد: «کادر فنی و مدیریتی، مصاحبه هایی علیه بازیکنان تیمشان هم در مطبوعات و رسانه های تصویری انجام دادند که ما تمام این مصاحبه ها را از شبکه استانی و همچنین دیگر مصاحبه های مطبوعاتی و رادیو و تلویزیونی رصد کرده ایم و در پرونده ویژه به همه این موارد و تمام کسانی که از احساسات پاک مردم کرده اند رسیدگی و برخورد خواهیم کرد.»
    محمدی در پایان گفت: «من از هواداران خوب باشگاه تراکتورسازی که با حضور گرمشان در ورزشگاه یادگار امام (ره) شادی و نشاط ویژه ای به رقابت های لیگ برتر داده اند و توجه آسیا را هم جلب کردند خواهش می کنم به خاطر اینکه آنها امثال علی دایی ها، کریم باقری ها، دین محمدی ها، علیرضا اکبرپورها، خطیبی ها، یونس باهنرها، اسماعیل حلالی ها و احد شیخ لاری ها و دیگر بزرگان فوتبال ایران را که آذربایجانی بودند به فوتبال ایران تحویل دادند مواظب باشند به ابزاری برای سوءاستفاده مدیران و مربیان باشگاه تراکتورسازی تبدیل نشوند و خدای ناکرده در فصل بعد از حضور در ورزشگاه محروم نشوند. و اساسا با داشتن روحیه پهلوانی و فرهنگ و اخلاق والای ایرانی باعث حضور چشمگیر این عزیزان در استادیوم باشیم و لاغیر.»
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •