^^^
منم مثل شما کدی نداد و اون صفحه رو آورد.هر چی هم یوزر و پسورد وارد میکردم میگفت غلطه.زنگ زدم 1899 و شماره رو دادم و گفت درسته و وصلش کردم براتون.اما دو روز بعدش قطعش کردن.زنگ زدم دلیلشو پرسیدم گفتن شارژش نکردی!!
^^^
منم مثل شما کدی نداد و اون صفحه رو آورد.هر چی هم یوزر و پسورد وارد میکردم میگفت غلطه.زنگ زدم 1899 و شماره رو دادم و گفت درسته و وصلش کردم براتون.اما دو روز بعدش قطعش کردن.زنگ زدم دلیلشو پرسیدم گفتن شارژش نکردی!!
اون یوزر پس رو هیچ وقت قبول نمی کنه
خودش شارژ میشه
انگار سر کاریه
_________________-
هنوز مشکلتون حل نشده؟
حضوری مراجعه کردین؟
Last edited by arsenalfan; 17-05-2012 at 13:59.
دوستان مناز حسابگر قیمت گرفتم 512نامحدود ویژه 1به 10 رو گرون کردند از 77000 به 81000 تومن برا سه ماه ! این اینترنت مخابرات چطوریه ؟ میشه توضیح بدین قیمتا و ....![]()
حسابگر دزد
من رفتم شارژ کردم ولی به جای اینکه یک ماه رو 31 روز حساب کنن 30 روز حساب می کنن پس هر ماه یک روز زودتر تموم میشه
والاه نمیدونیم به کجا شکایت کنیم ... چقدر بدبختیم ما![]()
خدا بکشدشون
دو روزه پینگا رفته بالا سرعت کم ...
میگن به خاطر لینک اهوازه که قطع شده
![]()
لنگر کشتی که تو خلیج فارس اینترنتو قطع میکرد حتما لینک اهواز هم یه هواپیمایی چیزی زده پاره اش کرده
من یه مشکلی دارم که خودمم توش موندم.دی
ساعت 10 شب به بعد که میشه وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ آلارم روشن میمونه تا حدودای 10 دقیقه و بعدش وصل میشه.حتی بعضی وقتا نیم ساعت هم طول میکشه
کسی میدونه مشکل چیه؟
اگر از نرم افزار افزایش سرعت اینترنت استفاده کردین یا به صورت دستی تنظیمات مودمتان رو تغییر داده اید مودمتان رو با کلید ریست در روی بدنه دستگاه ریست کنید و دوباره configureکنید مشکلتون حل میشه. بعضی از spyware ها هم میتونند این تنظیمات رو تغییر بدهند. در غیر این صورت احتمالا نوسانات برق شهری مودمتان رو نیم سوز کرده چون مودم ها از ترانس های ارزان قیمتی استفاده میکنند و همیشه نوسانات و قطع و وصل برق کلی سیستم موجب خرابی ترانس آنها و در نتیجه خرابی مودم میشود.
دقیقا حساب کردم از پریشب ساعت 12:05 تا الان ساعت 9:08 اینترنت حسابگر قطع بود.دیروز با سرعت خیلی کم برای 5 دقیقه وصل شد البته
ولی خوب در کل دیروز که روز ازادی خرمشهر بود من کلا اینترنت نداشتم.
جای داره که دست دوستان تلاشگرمون رو ببوسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)