تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 311 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ای خدا !!!

داشتم با شفیلدونزدی بازی میکردم ... قدرت بدنی که به جای خود ... حالا همشون دریبل زیدانی میزننن + اون دربیل روسر توپ !!!

انصافا اینجا رو بدکار کردن !!!

یه نکته دیگه اینکه هنگام تعویض خیلی ازش باگ دیدم !!!

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

دليل: پایین بودن IQ در حد هویج!!
    .................

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جا داره نکات منفی بازی هم گفته بشه...

داوری
    داوری نسبتا به نفع حریف هست خطاهایی که گرفته میشه برای حریف به سادگی گرفته میشه در حالیکه حرکت شدیدتری اگه روی ما انجام بشه داور بعضا خطا نمیگیره... البته خیلی بهتر از مشکل داوری هست که برای اولین بار در PES2010 به اوج وحشتناکی خودش رسید

هوش مصنوعی نسبتا کم
    در نسخه کارنت فیفا کمتر شاهد این مسئله بودیم البته در بعضی جهات هوش مصنوعی کلی بازی پیشرفت کرده اما مشکل قاطی کردن بازیکنان در صحنه ها واقعا بد هست. البته معتقدم پائین بودن هوش مصنوعی طبیعی هست هنوز هیچ سیستمی نمی تونه ادعا کنه که بالاترین سیستم AI رو بکار گرفته ولی Event های بازی که در این نسخه وجود داره باعث نمایان شدن این ضعف ها شده شاید این سیستم AI در نسخه های پائین تر بود ولی فقدان Event هایی که این سیستم AI رو از سنگ محک عبور بده باعث میشد فکر کنیم هوش مصنوعی کلی بالاست یعنی موارد مورد دار زیاد ظاهر نمیشدند. به هر حال سیستم AI بازی واقعا جای کار داره و این چیزی هست که می تونن سازنده ها روی اون زوم کنن برای نسخه بعد

سیستم ریتینگ فوق العاده بد بازی
    نمی دونم سیستم ریتینگ رو چرا اینطوری طراحی کردند من طبق بازی های زیادی که انجام دادم کاملا متوجه شدم بازیکنی بالاترین نمره رو می گیره که بیشترین تکل رو بزنه بازی کنی که چند گل زده و چند پاس گل داده و اکثرا بازی سازی کرده نمره اش پائین تر از مدافع میشه واسه همین شما در حالت عادی اگه دقت کنید اکثرا بازیکنان مدافع بهترین بازیکن زمین میشن در این مورد واقعا کار EA مضحک و مورد انتقاد هست که من امیدوارم این رو حل کنه برای نسخه بعدی

ایراد در ضربات
    من معتقدم ضربه زدن (کلی میگم چون منظورم شوت زمینی - وولی - هد و... هست ) ایراد داره... بازیکن ضربه ها رو به دلخواه خودش می زنه من امروز این مسئله رو برای چند نفر ثابت کردم در حالیکه بازیکن من در حالتی بود که می تونست ضربه سر بزنه با اینکه در لحظه ای که توپ بالای سرش هست با پا به اون ضربه میزد. عجیبه که هد زدن رو می خوان منسوخ کنه EA بازیکنا زمانی هد می زنن که در مصاف هوایی باشن در غیر اینصورت بهترین موقعیت هایی که می تونن هد بزنن رو زدن ضربه Voly از دست می دن یا زیبایی و واقع گرایی صحنه رو از بین می برن حتی این ضربه سر نزدن در بازیکنان قد بلند بدتر هست و بازیکنان قد بلند و هد زن بیشتر از سایرین از زدن هد خودداری می کنن به نظرم فرکانسی هد زدن به توپ هایی هوایی باید بیشترین از این میشد چون توی دنیای واقعی فوتبال هم همینطور هست و بازیکنان منتظر نمی شن تا توپ ها رو والی بزنن چون دقتش هم پائین تر هست.

یک باگ بد هم در پنالتی وجود داره که فکر کنم اکثرا تا الان متوجه اون شده باشید... وقتی شما پنالتی بدست میارید و در زمان زدن ضربه بازیکن دیگه ای رو برای پنالتی زدن انتخاب کنید ضربه رو به هر طرفی که بزنید دروازبان به همون سمت می پره و مثل آب خوردن پنالتی شما رو میگیره

موفق باشید
    We Are 11

4. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راستی بچه ها این نسخه 11 فیفا که میگن خیلی عالیه مال کنسولش رو میگن دیگه ؟ چون من که حالم از این فیفا 11 PC بهم خورد . میگن همون 2010 . راسته ؟ یعنی کنسول یکی جلوتره ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

یه باگ دیگه !!!

با میلان قهرمان سری آ شدم !!! بازی آخرم با باری بود ... موقع جشن قهرمانی یه بازیکن باری داشت با ما خوش حالی میکرد !!!

در ضمن تمام بازیکنان باری جوری ناراحت بودن که انگار بخت اولی رو از دست دادن !!!

7. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه باگ دیگه !!!

با میلان قهرمان سری آ شدم !!! بازی آخرم با باری بود ... موقع جشن قهرمانی یه بازیکن باری داشت با ما خوش حالی میکرد !!!

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

راستی بچه ها این نسخه 11 فیفا که میگن خیلی عالیه مال کنسولش رو میگن دیگه ؟ چون من که حالم از این فیفا 11 PC بهم خورد . میگن همون 2010 . راسته ؟ یعنی کنسول یکی جلوتره ؟
    بله براي كنسولش خيلي بهتر از pc و يه قسمت اضافه هم داره كه توي pc نيست به اسم Be a Goalkeeper
    .البته كلا بايد ديد گيمر بازي فوتبال ديدش نسبت به فوتبال چيه اگه اهل افسانه و خيال و افسانه ي جومونگ!!! هست بايد بره PES بازي كنه مخصوصآ نسخه ي 10 (اينم بگم من 5 ماه سر كار بودم با اين گيم افسانه اي!!).اما مسلمآ فيفا خيلي طبيعي تر كار شده.
    انتخاب با خودت دوست عزيز.

10. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان تو قسمت edit player بازیکنی را edit کنی تو کنسول اعمال میشه یا نه؟
    دوستان این سوال ما را جواب میدین یا نه

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان این سوال ما را جواب میدین یا نه
    منظورت اينه كه Save ميشه يا نه؟!
    آره عزيز جان.من يكي همينطور الكي ساختم كه الانم ذخيره!!! شده.

13. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله براي كنسولش خيلي بهتر از pc و يه قسمت اضافه هم داره كه توي pc نيست به اسم Be a Goalkeeper
    .البته كلا بايد ديد گيمر بازي فوتبال ديدش نسبت به فوتبال چيه اگه اهل افسانه و خيال و افسانه ي جومونگ!!! هست بايد بره PES بازي كنه مخصوصآ نسخه ي 10 (اينم بگم من 5 ماه سر كار بودم با اين گيم افسانه اي!!).اما مسلمآ فيفا خيلي طبيعي تر كار شده.
    انتخاب با خودت دوست عزيز.
    البته من همیشه نظرم راجع به فرق سختی فیفا با PES این بوده که فیفا وقتی بخواد بازی رو سخت کنه کنترل Game رو واسه تو سخت میکنه به طوری بعضی مواقع واقعا خود ادم هم میفهمه و محسوسه .
    ولی PES واقعا بازی حریف رو واست سخت میکنه . طوری که من چیز غیر طبیعی ندیدم . البته غیر از نسخه 2010 که شنیدم خراب کرده .

نمیدونم چرا وقتی توی فیفا بازی رو که روی سخت میزارم قدرت پاس هام کمتر میشه . طوری که اصلا یه یارم نمیرسه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با چلسی تو سومین فصل بودم که یه هو تو تنظیم ترکیب تیم رنگ چند تا از بازیکنام قرمز شد وهمه به رنگ دروازه بان شد و به جای اسمشون عدد کد دار اومده وتو بازی هم نیستن و من 7 نفره بازی میکنم بعد چند دقیقه هم دستگاه هنگ میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم تا حالا دو بار تو مسترلیگ اینجوری شده حالا دارم دوباره میرم ولی سیو قبلی رو نگه داشتم ایا راهی هست که درست بشه با تشکر و برای اخرین سوال analog spring روی on باشه یا of فرقشون چیه لطفا دقیق بگین چون بچه ها که گفتن هرکی یه چیزی میگفت با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •