ما سر آخر نفهمیدیم که تاریخ انتشار این بازی به ایران چند میشه !!!!!!!!!
به احتمال زیاد همین حوالی ها بشه.![]()
ما سر آخر نفهمیدیم که تاریخ انتشار این بازی به ایران چند میشه !!!!!!!!!
واقعاً حرف های امين رو بايد با آب طلا نوشت ، بقيه ياد بگيرن ، قابل توجه اونايي که فک ميکنن من به فيفا روی آوردم بايد بگم من هر بازی ای که بهتر باشه رو انتخاب ميکنم که تو اين چند سال fifa بهتر بوده و هميشه هم گفتم که واقعاً ميخوام هم pes هم fifa بسيار قدرتمند باشن چون اين وسط من و شما سود ميکنيم و لذت ميبريم وقتی بچه هايي مثل حسين ، بهزاد ، آرمين (امين 2010)، شهروز ، محمود و خيلی های ديگه که اسمشون رو درست نميدونم رو ميبينم که اينجور با منطق نظر ميدن لذت ميبرم
Last edited by UP-SNAKE; 23-09-2010 at 19:51.
کی میگه 27 مهر ؟تو سایت خود بازی زده 8octobr یعنی 15 مهر![]()
فعلا زیاد تاریخ دقیقی نیومده !!!ما سر آخر نفهمیدیم که تاریخ انتشار این بازی به ایران چند میشه !!!!!!!!!
30 سپتمبر می گن که میشه 7 روز دیگه . 8 اکتبر هم میگن که میشه 15 روز دیگه !!! TBA هم میگن که یعنی نامعلوم !!!هر سایتی برا خودش یچیزی زده اما احتمالا بازی قبل از 8 سپتمبر تو ایرانه
تاریخ انتشار از EU میشه 30 سپتامبر از UK میشه 8 اکتبر
Release date(s) Europe September 30, 2010
United Kingdom October 8, 2010
North America TBA
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز این که سایته معتبری در زمینه گیم نیست !!! کلا ویکی چرت زیاد مینویسه نود درصد اطلاعاتشم غلطه ( تنها خوبیش اینه فیل.تر نیست!!)Release date(s) Europe September 30, 2010
United Kingdom October 8, 2010
North America TBA
خود کونامی تو تاریخ عرضه مونده !!! ویکی که دیگه جای خود دارد !!!دی: ولی مطمئنن این TBA بودنش زیاد به کار ما نمیاد !!! هر جای دنیا عرضه بشه ما دان می کنیم لذتشو میبریم !
+
حسین یه حرفی به من زد من متحول شدم !!! دی:
من همین جا از هر کی دلش شکست ناراحت شد بدش اومد و ... دلجویی کرده میگم جون مادرتون نظر تعصبی ندید که بعدن الکی بحث پیش نیاد دوستانم دلخور نشن .
کلا این بحث مقایسه بره برای بعد از عرضه بازی + نقد سایتای بزرگ که بشه دقیق تر در مورد دو بازی نظرداد ( فقط خواهشن دوستان سعی کنن که پستایی مثله زنده باد فیفا یا زنده باد PES نزنن که دو طرف ناراحت نشن )
+
حسین راست گفت این بازیا ارزش ندارن که بخوایم به خاطرش با هم دیگه بحث کنیم ، بحثم می کنیم سیاسی باشه که همه بن شیم !!دی:
looooooooooooooool عجب نقدی !!!!! خب دارندگی و برازندگی !!!!! سی باس هم پول داره،بده لیسانس کنه! پول داشتنم جدیدا شده عیب!؟ والللللا !!!!
یه چیزی که برام خیلی عجیب و غریبه و مثل سوهان،قشر خاکستری مغزمو میسابه اینه که یکی از شعار های pes ، اینه : Engineered For Freedom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدا این جمله رو دیدم،خواستم با سر برم تو مانیتور !!!!! آزادی عمل شد شکلات بازی کردن یا با کلاه آفتابی گل زدن یا کدو تنبل تو کله کردن ؟!
آقا مگه 8 اکتبر نیست؟؟؟؟
این که میشه 2 هفته دیگه..!!!!!!!!
آی خدا این چند روز رو چطور تحمل کنم خودت بهم صبر بده![]()
داش امین،این مسئله چه ربطی به بحث داشت ؟! مگه شما منو میشناسی !؟شهروز جان دندانپزشکی می خونن !!!دی:
یحتمل پروفایل رو دیدی : دی
Last edited by dr_shahrooz; 23-09-2010 at 20:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)