دستتون درد نکنه.
فقط يه چيزي: فلش کردن گوشي گارانيتو ميپرونه. راهي نداره بدون پروندن گارانتي گوشيو آپديت کنم؟
دستتون درد نکنه.
فقط يه چيزي: فلش کردن گوشي گارانيتو ميپرونه. راهي نداره بدون پروندن گارانتي گوشيو آپديت کنم؟
والا من شرایط گارانتی رو نمیدونم ولی اگه میدونید براتون تحت گارانتی انجام میدن ببرید شرکت.
گارانتی که پریدنی نیست با نصب نرم افزار.فقط اینکه بهانه دست شرکت میدین که یجوری شرایط گارانتی رو زیر سوال ببرن.یعنی بگن شما نرم فزار رو تغییر دادی مثلا پشت گوشی خط افتاده.
از این داستانا.
گارانتی چه شرکتی ؟ پارس کامتل ؟فقط يه چيزي: فلش کردن گوشي گارانيتو ميپرونه. راهي نداره بدون پروندن گارانتي گوشيو آپديت کنم؟
داداش با نرم افزار خود سونی اریکسون آپدیت کن ! غلط میکنه گارانتی گیر بده
بعدشم خیالت راحت ! اتفاقی پیش نمیاد![]()
سلام دوست عزیز این اسکرین رو از کجا گیر آوردی؟ تمام مارکت رو گشتم پیدا نکردم!؟ خیلی باحاله یه حای به گوشی ما هم بده
سلام به همه دوستان چند تا پست بالاتر یه سوال پرسیدم که بدون جواب مونده .. خودم به ان جواب رسیدم که بهترین و عالیترین راه استفاده از برنامه مارکت خود گوشیه ..
چجوري با نرمافزار سوني اريکسون آپديتش کنم؟
قیمت امروز شیراز با گارانتی کامتل و رنگ سفید:429
ولی میگفت هندزفری بلوتوث روش نیست.بدون گارانتی مشکی:390
موفق باشید.
خوب ارزون میدن اونجا
مشهد بدون گارانتی 420 تک و توک گیر میاد تازه من دیروز یه جایی رفتم گفت اینا کمیاب شده 450![]()
ما هم با روشی که بهراد و حامد دادن آپدیت کردیم
خیلی راحت و بی دردسر
البته تفاوت زیادی ایجاد نشد به غیر از مولتی تاچ تو گوگل مپ و مرورگر + ساپورت کامل فارسی + بهتر شدن تاچ + ...
سعید دنبال رولووشن بودی پس؟تغییر اساسی میشه آپدیت 2.1 به 2.3.
همین هم ریزه کاری هاش کم نیست.
ولی در کل.....همینه دیگه.
امیدمون به اومدن آرک و کوک شدن رمش برای ایکس 10 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)