تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 296 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خب من آپشن فایلها رو آماده کردم . بعد از اینها کیت و لوگوی تیمهای حاضر در این لیگو هم آپلود میکنم تا اگه کسی مشکلی با کیتها داشت با دانلود و کپی کردن این فایلها مشکلش حل میشه .
    بعد دانلود آپشن فایلها اونا رو بررسی کنین ببینید نقل و انتقالات درست یا نه :

اینتر میلان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بایرن مونیخ :
    کد:
    لیورپول :
    کد:
    چلسی :
    کد:
    رم :
    کد:
    آرسنال:
    کد:
    بارسلون :
    کد:
    یوونتوس :
    کد:
    منچستر :
    کد:
    رئال مادرید :
    کد:
    Last edited by 4039; 01-03-2010 at 16:47.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

وحید شما سرعت بازیو از طریق کیت سرور ابتدا روی یک قرار بده و یک بازی 5 دقیقه ای انجام بده و بعد از بازی مجددا سرعتو روی 0.92 الی 0.93 قرار بده میبینی که سرعت بازی بسیار متعادل و خوب میشه ( البته دو سه تا بازی باید توی این وضعیت بکنی تا سرعت متعادل بشه ) . محمد هم همین کار رو کرد و الان کاملا راضیه .
    من هفته چهارم لیگ نتایج رو بررسی میکنم اگه بچه ها نتایج خوبی گرفته بودن که هیچی اما اگه اکثریت نتایج ضعیف و غیر طبیعی گرفته بودن بازیو آسونتر میکنم پس فعلا عجله نکن .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان الان نگاه کردم همه تیمها فکر کنم درست بودش. فقط فکر کنم بهترین نقل و انتقالات رو تیمهای لیورپول و بارسلونا داشتن یه گله بازیکن خریده بودن
    راستی اون حرفی که قبلا زدم الان منصرف شدم. اون موقع اول صبح بود من خیلی در شرایطی خوبی نبودم میگم من به هیچ وجه اول صبح بازی نمیکنم راستی از Long pass speed کم نمیکنی درسته؟ من خودم دستی بازیکنان رو درست کرده بودم از این خصوصیت کم کرده بودم. فکر کنم در بازی یکمی تاثیر داشت درسته؟
    وحید شما سرعت بازیو از طریق کیت سرور ابتدا روی یک قرار بده و یک بازی 5 دقیقه ای انجام بده و بعد از بازی مجددا سرعتو روی 0.92 الی 0.93 قرار بده میبینی که سرعت بازی بسیار متعادل و خوب میشه ( البته دو سه تا بازی باید توی این وضعیت بکنی تا سرعت متعادل بشه ) . محمد هم همین کار رو کرد و الان کاملا راضیه
    منظورت رو نفهمیدم. میشه بیشتر توضیح بدی؟ من از اون وقتی که سیستم خودمو عوض کردم بازی عجیب سریع شده قبلا سرعت بازی فکر کنم نصف این نبودش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منظورت رو نفهمیدم. میشه بیشتر توضیح بدی؟ من از اون وقتی که سیستم خودمو عوض کردم بازی عجیب سریع شده قبلا سرعت بازی فکر کنم نصف این نبودش.
    کونامی امسال سرعت این نسخه رو کمی سریعتر از حد معمول طراحی کرده بهمین خاطر اکثر گیمرهای سرتاسر دنیا به این مساله اعتراض کردن . یکی از بهترین برنامه نویسان این بازی یعنی juce روسی که هر ساله کیت سرورهایی برای این بازی درست میکنه امسال دست به ابتکار عملی بزرگی زد و برای این بازی فایلی ساخت و اونو توی کیت سرورش قرار داد . از طریق این فایل امکان تغییر سرعت بازی برای گیمرها فراهم میشه . توی تصویر زیر اسلایدر مدرج شده سرعت رو میبینی . عدد 1 سرعت پیش فرض بازیه هر چقدر فلش رو به سمت راست بکشی سرعت بازی زیادتر میشه و هر چقدر به سمت چپ یعنی کمتر از یک کشیده بشه سرعت بازی کمتر میشه ( یادت باشه بعد از تنظیم سرعت گزینه save رو حتما انتخاب کنی چون بعضیا فراموش میکنن ) .
    برای لیگ ما سرعت 0.92 خیلی ایده آله هرچند که خود گیمر با سلیقه خودش میتونه این بخشو تنظیم کنه . یادت باشه سرعت بازی ممکنه توی بازی اول زیاد تغییر نکنه اما به مرور سرعت کاملا مچ و ایده آل میشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب هستش که کیت سرور من همه بخش ها اینو داره به جز اون گزینه سرعت بازی.
    حالا چی کار کنم؟ اگه حجم کیت سرور جدید بالا هستش بی خیال این میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جالب هستش که کیت سرور من همه بخش ها اینو داره به جز اون گزینه سرعت بازی.
    حالا چی کار کنم؟ اگه حجم کیت سرور جدید بالا هستش بی خیال این میشم
    نه زیاد نیست .

این خود کیت سرور :

کد:
    یا
    کد:
    و این هم فایلی که مشکلات قبلیو حل میکنه که باید توی پوشه کیت سرور جایگزین فایلهایی به همین نام بکنی :
    کد:
    یا
    کد:
    بعد از دانلود کیت سرور باید نصبش کنه ( کیت سرورهای قبلی نصبی نبود ) . حتما حواست باشه که کیت سرور کجا نصب میشه ( توی درایو c توی بخش یوزر کاربر این کیت سرور نصب میشه ).
    بعد از نصب کیت سرور فایل اصلی بازی یعتی pes 201.exe ( البته کرک بازی نسخه 1.0 ) و فایل setting.exe رو کنار پوشه کیت سرور کپی کن . بعد برو توی پوشه کیت سرور و فایل manager.exe رو باز کن و از توی کادر بالا فایل pes2010.exe رو به کیت سرور معرفی و گزینه attach رو انتخاب کن .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من لیگ جدید رو با یاد خدا و با عنوان Euro Premier League یا همون لیگ برتر اروپا ایجاد کردم .

Last edited by 4039; 01-03-2010 at 18:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من خودم یه کیت سرور دارم که فکر کنم تقریبا 70 مگ حجمش هستش. فقط اون فایل دومی که گفتی دانلود کنم بسه؟
    راستی مشکل بازی حل شد.الان رئال رو 2 بر صفر بردم. شوتهای من 11 تا بود و برای رئال 7 تا بود. مشکلم به خاطر این بود از خصوصیات بازیکن بد کم کرده بودم با این آپشن فایلی که تو دادی درست شدش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من خودم یه کیت سرور دارم که فکر کنم تقریبا 70 مگ حجمش هستش. فقط اون فایل دومی که گفتی دانلود کنم بسه؟
    راستی مشکل بازی حل شد.الان رئال رو 2 بر صفر بردم. شوتهای من 11 تا بود و برای رئال 7 تا بود. مشکلم به خاطر این بود از خصوصیات بازیکن بد کم کرده بودم با این آپشن فایلی که تو دادی درست شدش.
    نه بابا این کلش 2 مگ میشه . اون کیت سرور که میگی با فایلهای اضافیه . اول این کیت سرور رو دانلود کن و مراحل بالا رو که گفتم برو بعد میگم چیکار کنی .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی شماره ها و ترکیب تیمها درست نیستش. من می تونم این کارها انجام بدم. نظرت چیه؟
    بعد این کیت سرور بازیو بهم نمی ریزه ؟ آخه برای من یه سری فایل توی این کیت سرور هست که همه لباسها تیمها هستن
    Last edited by vahidgame; 01-03-2010 at 18:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •