mc516 بهتره گرافیکش هم gt 320 هست.cpu هم 2.4
mc516 بهتره گرافیکش هم gt 320 هست.cpu هم 2.4
فروشندگان این فروشگاه از دوستان بنده هستند من خودم به صورت خیلی عالی ازشون خرید کردم اگر دوست داشتی میتونم معرف بشم شاید تخفیف خوبی هم بگیری![]()
دوست عزیز (یاد جام جهانی انداختی منو و تیم محبوبمون)
شما خیلی عطش اپل گرفتی این رو درک می کنم و اصلن خوب نیست این عجله
در مورد پایین اومدن قیمت من نمیتونم حرف خاصی بزنم اما از من میشنوی صبور باش
نترس اپل از دستتون در نمیره بهتره با تحقیق کامل انتخاب کنی
همینجا هم اعلام می کنم به عنوان کسی که اصلن تعصبی رو این برند ندارم هرکس بخواهد راهنمایی جزیی تری بگیرد به من پیام خصوصی بدهد
هراز گاهی هم به پایتخت سر می زنم حتی می توانم شما را لینک کنم که از نزدیک با مک ور بروید تا اینقدر برایتان مبهم نباشد
هر که دوست داشت من در خدمت هستم
دوست من شما وقتی داری با ویندوز همه ی کارهایت را راه می اندازی چه نیازی به مک داری؟؟؟
از من به تو نصیحت و وصیت : اگر از آن دسته افراد هستی که به خاطر عشق ، تک بودن و خاص بودن حاضری ۳ برابر پول بدهی خیلی هم با مک عیاق خواهی شد وگرنه اگر فکر میکنی در مک چیز عجیبی یافت می شود که در ویندوز نیست سخت در اشتباهی
امروز که دوباره 100تومن گرون شد به نظرتون هفته بعد ارزون میشه یا گرون؟
من خودم کاسب نیستم که بدونم ، اما گفته می شود که قیمت ها پایین نمی آید، باز هم صد در صد نمی شود روی این حرف ها حساب کرد
من هم می خواستم ظرف این چند روزه یک لپ تاپ خریداری کنم اما دیدم کارم باهاش آنقدرها هم واجب نیست
به این نتیجه رسیدم من مصرف کننده یک جنس را می خرم که نیازهای مرا برآورده کند ( آن هم اگر ارزشش را داشته باشد! ) ، وقتی که چندان نیاز جدی به آن احساس نمی شود و آینده را هم که از من نگرفته اند یک ماه بعد، چهار ماه بعد فرقی نمی کند پس بی خیال خرید شدم ، منصفانه که نگاه کردم دیدم خیلی خیلی خرید واجبی نیست، این طرز فکر من است .![]()
منم می خوام بخرم اما دیدم قیمت رفت بالا و صبر اختیار می کنیم...همش 2 ماهو چند روز مونده به سال جدید ..ما که این همه وقت نداشتیم مک پرو پس 3 ماه هم اضافه صبر می کنیم تا اینکه مدل های جدید معرفی شن و اونوقت بخرم......بهتره همه گی صبر کنیم.
سلام من تازه عضو شدم. چند تا سوال داشتم
من ميخوام 373 بخرم.
زنگ زدم ايران اپل گفت 373 خيلي زياد داغ ميكنه و بد از 1 مدت سيستم ديگه بالا نمايد. بچه ها منو راهنمايي كنيد چي كار كنم
اخرين قيمت 373 رو بهم بگيد
سلام تبریک میگم عضویتت رو.
به سلامتی ۳۷۳ بسیار لپتاپ خوبیه و بهترین کانفیگه.
حرفش کاملا بی اساس و خنده داره ، برای بهتر متوجه شدن از کسانی که اپل دارن بپرس(اونا هم حتما میخندن!) مک بوک بهترین کیفیت رو داره و در کل روی حرف هیچ فروشنده ای نباید حساب کرد.
با خیال راحت برو ۳۷۳ بگیر و حالشو ببر.
موفق باشی
اونوقت هم که مدلای جدید بیان به خاطر تازه بودن قیمتشون بی دلیل بالاست، در اون صورت هم باید ۲ ۳ ماه صبر کنیم تا قیمت واقعی و به ثبات برسه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)