جوابتون در نوشته زیر داده شده !
جوابتون در نوشته زیر داده شده !
خیلی ممنون.
یه سوال کاملا گیج کننده ذهنمو مشغول کرده. من PCـیم یه دانگل شبکه یو اس بی داره که 54Mbps هست، پس مجبورم با کابل شبکه مودممو به PC وصل کنم حالا برام سواله که پورتهای این مودم 10/100Mbps رو ساپورت میکنن در صورتی خودش پهنای باندش 300Mbps هست حالا PC من میتونه از قابلیت این مودم استفاده کنه یا من الکی نگرانم؟
تو خود سایت TP-Link یه چیزایی نوشته بود خودتون یه نگاهی بندازید شاید چیزی دستگیرتون شد.
Last edited by Pedram_mrn; 28-07-2013 at 14:10.
من چیزی ندیدم کجا رو میفرمایید؟
پدرام عزیز، اگر شما با اون دانگل به مودم 8968 وصل بشی نمیتونی از حداکثر قدرت مدم در حالت بی سیم استفاده کنی. مودم 8968 در حالت بی سیم قدرتی برابر با 300مگابیت بهتون میده.
در حالیکه در حالت کابلی(Lan) نهایت سرعت این مودم100مگابیت هستش. چون ساختار مودمهای به نحوی طراحی شده که قدرت و توانایی پشتیبانی از پورتهای لن 1000مگابیتی رو ندارن!!!
این امر بخاطر این هستش که پورتهای1000مگابیتی مدار تغدیه بسیار بسیار قوای ایی دارن و در صورتی که روی مودمهای معمولی با PCB متوسط و بدون کولینگ استفاده بشه، علاوه بر مواجه
شدن با تغذیه ضعیف، از شدت گرمای تبادلات اطلاعات، PCB مودم رو از بین میبره!!!
شما برای استفاده از نهایت قدرت مودم در حالت بی سیم، باید یک کارت وایرلس با قدرت بالا و با قبلیت پشتیبانی از چیپهای سری N تهیه کنید تا بتونید جوابگوی این مودم قوی و قدرتمند باشین.
در حالت کابلی هم99.9درصد مادربردها از کارتهای لن آنبرد با قدرت 100مگابیتی پشتیبانی میکنن. پس در حالت استفاده سیمی از مودم اصلا جای نگرانی نیستش.
بازم امری بود بفرمایین تا با هم بحث رو پیش ببریم.
در مورد مودم 8968 باید بگم که من با کمی دستاری که مدار تغذیه ورودی مودم بر روی آداپتور، توان مصرفی این مودم رو مکی تقلیل دادم که شدیدا باعث خنک شدن مودم شدش!!!
خیلی کامل و علمی توضیح دادید واقعا ممنونم.
پس مجبور به خرید یه کارت 300Mbps هم میشم.
اینجا دوست منمن چیزی ندیدم کجا رو میفرمایید؟
*All the above information applies to TD-W8968 2.0 ONLY.
البته فک نمیکنم چیز مهمی باشه
دوستان سلام.
یک مودم می خوام برای ساپورت سه طبقه ساختمان.هزینه اش تا 200 تومن.(تعریف 8968 یا لینکسیس رو شنیدم)
برای pc هم یک کارت وایرلس معرفی بفرمایید که بتونم با کمترین افت سرعت از این مودم استفاده کنم. اینم هزینه اش یکم بالا پایین مهم نیست.جنس خوب میخوام.
سعی کنید هر دو رو از یک برند بخرید:
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N
+
کارت شبکه وایرلس اینترنال: TP-Link 300Mbps Wireless N PCI Adapter TL-WN951N
یا
کارت شبکه وایرلس اکسترنال: TP-Link 300Mbps High Gain Wireless USB Adapter TL-WN822N
جفتش با هم میشه 290 هزار تومن و هر دوتا دارای یکسال گارانتی تعویض و دو سال گارانتی تعمیر دارن. (سه سال)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hessam1372; 30-07-2013 at 18:01.
ممنون دوست عزیز.علت اینکه 8960 رو پیشنهاد دادین و نه 8968 چیه?
و اون مدل خدا منظورتون ایسوس که تو اون صفحه بوده?
اون 8968 لینکسیس نیست! این هم تی پی لینکه!
اون خدا هم تی پی لینکه.قیمتش به تنهایی 370 هزار تومن پولشه! شما که فرمودین تا 200! بخاطر همین مدل دقیقش رو نام نبردم.
هر دو مودم در یک سطحه و اختلافات جزئیی داره و شما هر کدوم رو که بخرین، عالیه.
اما 8960 امتیاز بیشتری تو سایت ها بدست آورده و بهتر می دونستن کاربرا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)