دوستان یه موضوعی رو در مورد سرویسهای حجمی بد ندیدم که پیشنهاد کنم. البته شاید خیلی از دوستان این مورد رو بدونن ولی قطعا برای بعضی از دوستان هم مفیده.
همونطور که میدونید وقتی که شما وبگردی میکنید هم از حجم ماهانه تون مقداری کم میشه. حالا هرچقدر که به وبسایتهای سنگین تر سر بزنید و یا وبسایتهایی رو در روز چندین بار باز کنید بیشتر و بیشتر از حجم ترافیکتون کم میشه. یکی از قابلیتهایی که همه مرورگرها دارن ذخیره سازی قسمتهای مختلف سایتها برای لود شدن سریعتر اونها در دفعات بعدیه. توجه داشته باشین که وقتی سایتی رو بارها در طول روز باز میکنید مرورگر شما فقط قسمتهای آپیت شده رو از وب میگیره و باقی قسمتها از فایلهای ذخیره شده روی سیستم بارگذاری میشن.
پس یک پیشنهاد:
تا جایی که فضای خالی هاردتون اجازه میده فضای ذخیره سازی این فایلهای آفلاین رو گسترش بدین تا سیستم تمامی فایلهای ثابت وبسایتها رو در اون ذخیره کنه و فقط فایلهای ضروری رو از وب بگیره. با اینکار بسته به مصرفتون از اینترنت (وبگردی) حتی تا 90% از مصرف ترافیکتون کاسته میشه. الان من در طول روز شاید حتی 15 مگابایت هم مصرف وبگردیم نمیشه در حالی که چندین بار به چندین سایت (از جمله همین فروم) سر میزنم.
من فضای offline storage مرورگر فایرفاکس رو 500 مگابایت تنظیم کردم که با توجه به وبگردی من کاملا مناسبه
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
دوست عزیز کدوم منطقه هستین؟