تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 2199 اولاول ... 1411912312372382392402412422432442452512913417411241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه موضوعی رو در مورد سرویسهای حجمی بد ندیدم که پیشنهاد کنم. البته شاید خیلی از دوستان این مورد رو بدونن ولی قطعا برای بعضی از دوستان هم مفیده.
    همونطور که میدونید وقتی که شما وبگردی میکنید هم از حجم ماهانه تون مقداری کم میشه. حالا هرچقدر که به وبسایتهای سنگین تر سر بزنید و یا وبسایتهایی رو در روز چندین بار باز کنید بیشتر و بیشتر از حجم ترافیکتون کم میشه. یکی از قابلیتهایی که همه مرورگرها دارن ذخیره سازی قسمتهای مختلف سایتها برای لود شدن سریعتر اونها در دفعات بعدیه. توجه داشته باشین که وقتی سایتی رو بارها در طول روز باز میکنید مرورگر شما فقط قسمتهای آپیت شده رو از وب میگیره و باقی قسمتها از فایلهای ذخیره شده روی سیستم بارگذاری میشن.
    پس یک پیشنهاد:
    تا جایی که فضای خالی هاردتون اجازه میده فضای ذخیره سازی این فایلهای آفلاین رو گسترش بدین تا سیستم تمامی فایلهای ثابت وبسایتها رو در اون ذخیره کنه و فقط فایلهای ضروری رو از وب بگیره. با اینکار بسته به مصرفتون از اینترنت (وبگردی) حتی تا 90% از مصرف ترافیکتون کاسته میشه. الان من در طول روز شاید حتی 15 مگابایت هم مصرف وبگردیم نمیشه در حالی که چندین بار به چندین سایت (از جمله همین فروم) سر میزنم.
    من فضای offline storage مرورگر فایرفاکس رو 500 مگابایت تنظیم کردم که با توجه به وبگردی من کاملا مناسبه

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

من همین ماه اول شده ماه آخرم. به هیچ وجه راضی نیستم و دیگه تمدید نمی کنمش. سرویس 1 مگ گرفتم سرعت آپلودش نصفه ADSL 512 هست

امروزم که کلا وایمکس قطع بوده. زنگ زدم گفتن از مخابراته

مودم WiFi پنج روز کار کرده کسی خواست در خدمتیم
    دوست عزیز کدوم منطقه هستین؟

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرویس نامحدود چه سرعتی داشتی؟
    با محدود کردنش هزینه ماهانه ات چطور میشه؟ گفتن؟
    نامحدود یک مگ داشتم ماهی 80 تومن, الان میگه ماهی 60 تومن بده با 40 گیگ ترافیک!
    تابستون که تازه وایمکسشون راه افتاده بود و هنوز معلوم نبود سرویسشون چه جوری از آب در بیاد, من جزء کسانی بودم که ریسک کردند و سرویس گرفتند و آخرش اینجوری جواب حمایتمون رو از این شرکت نمک نشناس دادند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با نا محدود چقدر در ماه دانلود داشتی ؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب دوستان من سرویس 512 ویژه رو پنجشنیه سفارش داده بودم که امروز اومدن و نصب کردن .
    این اولین تستی هستش که میگیرم

6. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب دوستان من سرویس 512 ویژه رو پنجشنیه سفارش داده بودم که امروز اومدن و نصب کردن .
    این اولین تستی هستش که میگیرم
    از کدوم نمایندگی سفارش دادی؟
    من هفته قبل یکشنبه سفارش دادم هنوز نیومدن هر روز هم زنگ میزنم امروز فردا میکنن اگه تا فردا نیان 4شنبه میرم پولم رو پس میگیرم چون به من گفته بودن نهایت 4 روزه. چون بعد از این هم برام استفاده ندارنه چون عید 13 روز رو نیستم.
    Last edited by hamed_1989; 14-03-2011 at 19:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فناوری اطلاعات پرند واسه منم 4 روزه نصب کردن تازه یه روزشم به جمعه خورد .
    Last edited by h_starboy; 14-03-2011 at 23:29.

9. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

فناوری اطلاعات پرند واسه من 4 روزه نصب کرد.ولی فکر کنم نمایندگی که تو میدون بهارستانه بهتر باشه

11. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز زنگ زدن زور چپون سرویس نامحدود من رو محدود کردند, از ماه آینده دیگه تمدید نمیکنم. خداحافظ مبین نت!
    جدی سرویس رو محدود کردن؟
    میشه دقیق بگی حرف زورشون چی بود؟ فکر نمیکردم که با کاربرای قدیمی اینجور برخورد کنن!
    من که همون موقع دو ماه استفاده کردم ، بعدش یه 3 ماهی مودم استراحت کرد بعدش چون فروش به غریبه دردسر داره ، فروختم به فامیل الان دو ماهه دارن 256 استفاده میکنن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حرف حسایشون اینه که سرویس نامحدود دیگه عرضه نمیشه و اگه می خواهید تمدید کنید باید محدود بگیری. چند هفته ای بود جمعه ها که ترافیک رایگانه, کیفیت سرویس بشدت افت میکرد و حدس زدم که پهنای باند کم اوردن. فکر کنم تنها راه حلی که به کلشون رسیده اینه که شر کسانی که نامحدود دارن رو کم کنند که این اینترنت قطره چکانی رو به تعداد بیشتری بفروشن.

14. این کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان شبا مگه از 2 تا 8 رایگان نیست . من دیشب گذاشته بودم 2:05 مودم رو ریبوت کنه و دانلود هم از 2:10 گذاشتم تا 8:00 فیکس که حدود 1245 مگ دانلود کرده بود ولی تو history دیدم 60 مگ ساعت 1:57 به حسابم کم کرده !!!!!!!!!!
    چیکار باید بکنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •