تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 472 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

از عکسی که دوستمون قرار دادن استفاده میکنم و یه سوال رو مطرح میکنم:
    اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم چیه اسمش؟یه صدای خر وخر از داخلش میاد هر 4 ثانیه حدودا.علتش چیه؟
    سلام
    اون قسمتی که مشخص کردید مربوط میشه به مانیفولد هوا که هوا از طریقش برای احرتاق وارد موتور میشه این صئا ی خر خر مربوط به این قسمت نمیشه در اصل این صدای انژکتور های بنزین هست که میاد چون دقیقا انژکتور های بنزین زیر این قسمت قرار داره برای همین شما فکر می کنید این صدا از قسمت میاد .
    در کل این صدا ایرادی نداره .

2. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام تو یه جا دیده بودم یسری ef7 ها که شماره بدنه یا موتورشون نمیدونم اولش c یا b بود مشکل دار دراومده و یسری هم موتورشون خوب دراومده. آیا این واقعیت داره و از دوستان کسی در این مورد اطلاع دقیقی دارید لطفا اگه از دوستان هرکسی در این مورد اطلاع دقیقی دارید لطفا راهنمایی کنید.
    سلام
    این مدل هایی که می گید ، مدل های CF و BF که شماره شاسیشون با یکی از این ها شروع میشد و هیچ ربطی به درست یا خرابی موتور نداره متاسفانه این ذهنیت بدی بود که باعث شده بود هر کی ماشینش با این حروف شروع میشه فکر کنه ایراد داره و خراب میشه در کل یه شایعه بود و واقعیت نداشت .

4. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام. من امروز واسه اولین بار بنزین زدم!
    جوگیر شدم گفتم تا جایی که میخوره پر کنم! 67 لیتر (60 +7 لیتر) پر کرد! بعدا فهمیدم کلاه سرم رفته چون باک سمند 66 لیتر بیشتر نیست! )) :| امان از این...
    بگذریم
    من هوس کردم برم گیج روغن ها رو چک کنم ببینم چی به چیه، فقط گیچ روغن موتور که همون جلو بود رو یافتم! میشه یه آدرس دهی کنین بتونم بقیه گیج ها رو پیدا کنم؟
    راستی گفتن نداره ولی سمند EF7 بنزینی!
    ممنون و سپاسگذار
    سلام
    در مورد حجم باک تقریبا حدود 70 لیتر بنزین می گیره و حدود 67 یا 68 سر ریز میشه البته به جایگاهی که سوخت گیری کردید هم ربط داره .
    در مورد گیج که فقط یه گیج داره اونم گیج روغن که روی در پوش میل سوپاپ وجود داره گیج دیگه ای نداره .
    بقیه ی مایعات ماشین مثل آب رادیاتور ، مخزن روغن ترمز و هیدرولیک که خط max و min داره باید باتوجه به اون ها چک بشه و گیج دیگه ای بجز گیج روغن نداره .

6. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام.پوریا خان نظری ندارین؟ و دوستان دیگه البته.ممنون میشم..
    سلام
    در مورد راه افتادن ماشین که خب قاعدتا هر ماشین صفری اون اوایلش تا میاد آبندی بشه شتابش خوب نیست و بعد مدتی که دوران آب ندی تمام شد بهتر میشه . البته جدیدا ایران خودور از دیسک و صفحه ها نامرغوب مثل پایا کلاچ . یا شایان استفاده می کنه که کیفیت چندانی نداره . و مورد آخر اینکه یه سنسور زیر پدال کلاچ هست که باعث میشه ماشین گاز هرز نخوره اگه این سنسور تنظیم نباشه باعث میشه که موقع راه افتاد ماشین دیر تر شتاب بگیره و بین دنده ها همین جور گاز بخوره البته اگه ماشین شما این سنسور را داشته باشه .
    -------------------------------------------------------------------------------
    در مورد افت قدرت موتور هنگام کولر گیری هر ماشینی وقتی کولرش میشه میشه قدرتش کمتر میشه که این افت قردت برای ماشین هایی که قدرت موتورشون کمتره بیشتر به چشم میاد .
    EF7 چون قدرتش موتورش 1700 هست موقع کولر گیری افت قدرت بیشتر ی هم داره
    در مورد خنگی کنندگی کولر امکان داره گازش کم باشه یا زیاد یا حتی کیفیت گاز کولر مطلوب نباشه که در این صورت باید عوض بشه .

8. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام
    در مورد راه افتادن ماشین که خب قاعدتا هر ماشین صفری اون اوایلش تا میاد آبندی بشه شتابش خوب نیست و بعد مدتی که دوران آب ندی تمام شد بهتر میشه . البته جدیدا ایران خودور از دیسک و صفحه ها نامرغوب مثل پایا کلاچ . یا شایان استفاده می کنه که کیفیت چندانی نداره . و مورد آخر اینکه یه سنسور زیر پدال کلاچ هست که باعث میشه ماشین گاز هرز نخوره اگه این سنسور تنظیم نباشه باعث میشه که موقع راه افتاد ماشین دیر تر شتاب بگیره و بین دنده ها همین جور گاز بخوره البته اگه ماشین شما این سنسور را داشته باشه .
    -------------------------------------------------------------------------------
    در مورد افت قدرت موتور هنگام کولر گیری هر ماشینی وقتی کولرش میشه میشه قدرتش کمتر میشه که این افت قردت برای ماشین هایی که قدرت موتورشون کمتره بیشتر به چشم میاد .
    EF7 چون قدرتش موتورش 1700 هست موقع کولر گیری افت قدرت بیشتر ی هم داره
    در مورد خنگی کنندگی کولر امکان داره گازش کم باشه یا زیاد یا حتی کیفیت گاز کولر مطلوب نباشه که در این صورت باید عوض بشه .
    خیلی ممنو ن از پاسخ تون دوست عزیز.
    اینکه گفتین اگر داشته باشه متوجه منظورتون نشدم!ماشین بنده ef7 بنزینی هست.

یه سوال دیگه: تو فروم تی تی دوستان گفتن که 4.7 لیتر برا روغن عدد مناسبیه.بنده دو هفته قبل رو کیلومتر 2000 روغن ماشین رو با 5 لیتر کاسترول مگناتک sm تعویض کردم(فیلتر هم تعویض شد) نمید.نم فکر میکنم صدای موتور بیشتر شده یا تلقینه؟!.نمیدونم..حالا سوالم اینه این صدای موتور میتونه برا اضافه روغن باشه؟ جالبه گیج رو هم که چک میکنم سر صبح 3 سانت بالاتر از خط HI هستش! حتی تا رو خود میله فلزیش هم آغشته س.برا همین بردم تعویض روغنی 300 سی سی رو ساکشن کنه که لوله ساکشن رو گذاشت تو همون قسمتی که گیج میره توش ولی هیچی ساکشن نشد.گفت نمیشه! از پایین هم گفت که پیچ کارتل جوریه که چون زیرش سینی هست نمیشه یه مقدار روغن رو تخلیه کر و باید کلش خالی بشه.به نظرتون چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه: تو فروم تی تی دوستان گفتن که 4.7 لیتر برا روغن عدد مناسبیه.بنده دو هفته قبل رو کیلومتر 2000 روغن ماشین رو با 5 لیتر کاسترول مگناتک sm تعویض کردم(فیلتر هم تعویض شد) نمید.نم فکر میکنم صدای موتور بیشتر شده یا تلقینه؟!.نمیدونم..حالا سوالم اینه این صدای موتور میتونه برا اضافه روغن باشه؟ جالبه گیج رو هم که چک میکنم سر صبح 3 سانت بالاتر از خط HI هستش! حتی تا رو خود میله فلزیش هم آغشته س.برا همین بردم تعویض روغنی 300 سی سی رو ساکشن کنه که لوله ساکشن رو گذاشت تو همون قسمتی که گیج میره توش ولی هیچی ساکشن نشد.گفت نمیشه! از پایین هم گفت که پیچ کارتل جوریه که چون زیرش سینی هست نمیشه یه مقدار روغن رو تخلیه کر و باید کلش خالی بشه.به نظرتون چیکار کنم؟
    مقدار 5 لیتر روغن با تعویض فیلتر مقدار درستیه، نیاز به کشیدن روغن نیست. گیج روغن این ماشین همینطوریه! باید موقع چک کردن جای ماشین صاف باشه و گیج روغن رو در بیارید و تمیز کنید و چند دقیقه بزارید بیرون باشه بعد امتحان کنید!
    اینجوری بهتر نشون میده

11. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

مقدار 5 لیتر روغن با تعویض فیلتر مقدار درستیه، نیاز به کشیدن روغن نیست. گیج روغن این ماشین همینطوریه! باید موقع چک کردن جای ماشین صاف باشه و گیج روغن رو در بیارید و تمیز کنید و چند دقیقه بزارید بیرون باشه بعد امتحان کنید!
    اینجوری بهتر نشون میده
    دقیقا همین طور چک کردم اما خیلی بالاتره.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا همین طور چک کردم اما خیلی بالاتره.
    برای تخلیه روغن پیچ خلیه رو باز کرد دیگه؟ اگه از پیچ تخله کرده جای نگرانی نیست زیاد حساس نباشید.
    موتور این ماشین یه کم بیشتر طول میکشه تا خالی بشه. وقتی هم که فیلتر روعن باز میشه باز یه مقدار اضافه روغن از پیچ تخلیه میریزه. اما در مجموع اگر پیچ تخلیه رو زود بسته باشه و جای فیلتر رو هم خالی نکرده باشه باز هم در اون حد روغن توی موتور نمیمونه که 3 سانت از گیج بزنه بالا!
    در کل گیج روغن این موتور زیاد جالب نیست. ماشین رو روشن کنید تا گرم بشه بعد بزارید یه جای صاف و خاموش کنید. بعد گیج روغن رو در بیارید و 10 دقیقه صبر کنید. حالا تست کنید ببینید چطور نشون میده. بعضی وقتا وقتی پشت سر هم و با فاصله کم گیج رو میزنید و بیرون میکشید هم یه مقدار روغن با خودش میکشه داخل لوله گیج و باعث میشه دقیق نشون نده.

البته اینا همش در صورتیه که روغن رو کشیده باشه چندین سال پیش من یه سری پژو رو بردم واسه تعویض روغن. طرف وارد نبود و به جای روغن موتور روغن گیربکس رو کشید و 4 لیتر اضافه ریخت سر موتور! بعد از اینکه راه افتادم از روی سفت شدن دنده ها و صدای گیربکس متوجه شدم چکار کرده.

14. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ه سوال دیگه: تو فروم تی تی دوستان گفتن که 4.7 لیتر برا روغن عدد مناسبیه.بنده دو هفته قبل رو کیلومتر 2000 روغن ماشین رو با 5 لیتر کاسترول مگناتک sm تعویض کردم(فیلتر هم تعویض شد) نمید.نم فکر میکنم صدای موتور بیشتر شده یا تلقینه؟!.نمیدونم..حالا سوالم اینه این صدای موتور میتونه برا اضافه روغن باشه؟ جالبه گیج رو هم که چک میکنم سر صبح 3 سانت بالاتر از خط HI هستش! حتی تا رو خود میله فلزیش هم آغشته س.برا همین بردم تعویض روغنی 300 سی سی رو ساکشن کنه که لوله ساکشن رو گذاشت تو همون قسمتی که گیج میره توش ولی هیچی ساکشن نشد.گفت نمیشه! از پایین هم گفت که پیچ کارتل جوریه که چون زیرش سینی هست نمیشه یه مقدار روغن رو تخلیه کر و باید کلش خالی بشه.به نظرتون چیکار کنم؟
    سلام

در حقیقت روغن 3 سانت بالای خط ماکس نیست.وقتی روغن از خط ماکس کمی بالاتر باشه گیج روغن نمیتونه مقدار رو درست نشان بده و سطح روغن به نظر خیلی بالا میاد.در حقیقت الان روغن کمتر از 5 میلیمتر بالای خط ماکس هستش که مشکلی نداره.

بعد از مدتی کارکرد روغن به طور طبیعی کم میشه و سطحش پایینتر میاد.پس نیازی به تخلیه اضافی روغن نداره.

صدای زیاد موتور هم ممکنه تا حد کمی به سطح روغن ارتباط داشته باشه ( این رو شک دارم ) ولی به جنس و کیفیت روغن خیلی بستگی داره.و اینکه خیلی از موارد به وسواس و حساسیست ما شدیدا بستگی داره.
    روغن کاسترول روغن خوبی هستش.به شرطی که روی قوطیش به فارسی کارخونه و آدرسش رو نوشته باشه ( فکر کنم قشم باشه )

روغن ef7 رو میشه با ساکشن هم تخلیه کرد.من خودم انجام دادم.

16. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام

در حقیقت روغن 3 سانت بالای خط ماکس نیست.وقتی روغن از خط ماکس کمی بالاتر باشه گیج روغن نمیتونه مقدار رو درست نشان بده و سطح روغن به نظر خیلی بالا میاد.در حقیقت الان روغن کمتر از 5 میلیمتر بالای خط ماکس هستش که مشکلی نداره.

بعد از مدتی کارکرد روغن به طور طبیعی کم میشه و سطحش پایینتر میاد.پس نیازی به تخلیه اضافی روغن نداره.

صدای زیاد موتور هم ممکنه تا حد کمی به سطح روغن ارتباط داشته باشه ( این رو شک دارم ) ولی به جنس و کیفیت روغن خیلی بستگی داره.و اینکه خیلی از موارد به وسواس و حساسیست ما شدیدا بستگی داره.
    روغن کاسترول روغن خوبی هستش.به شرطی که روی قوطیش به فارسی کارخونه و آدرسش رو نوشته باشه ( فکر کنم قشم باشه )

روغن ef7 رو میشه با ساکشن هم تخلیه کرد.من خودم انجام دادم.
    پس چرا حتی یه قطره هم با ساکشن نتونست خالی کنه تعویض روغنی؟روشش چه جوریه مگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •