دوستان من دانشچویی همدانم
خونه دانشجوییمون خیابان مدرسه،بهترین سرویسی که میتونم بگیرم چیه؟
اینترنت بیسیم مبین نت خوبه بگیرم؟
واسه دانلود شبانه بیشتر لازم دارم
دوستان من دانشچویی همدانم
خونه دانشجوییمون خیابان مدرسه،بهترین سرویسی که میتونم بگیرم چیه؟
اینترنت بیسیم مبین نت خوبه بگیرم؟
واسه دانلود شبانه بیشتر لازم دارم
شما چرا هی جو میدی؟ وقت نکردم دوباره متن رو بخونم همونطور پست زدم ولی منظورم این بود که هر وقت درست شد برید نوین بگیرید اگه خواستید نه که درست شده![]()
الان مشکل رانژه مخابرات حل شده؟ میشه جمع کرد و از نوین نت گرفت؟
خدا نگذره از ریتونی ها و مخابرات که باعث شدن 50روز سرگردان و بلاتکلیف بشیم، از شانس گند من افتادم گیر بچه بازی و لج و لج بازی یه عده بیسواد و احمق مثل مخابراتی های هیچی نفهم، من تا 20شهریور صبر کردم ببینم فرجی میشه که نشد مجبور شدم بعد از کلی هزینه های الکی برم از مخابرات اینترنت بگیرم از بین سرویس هاشون سرویس 2مگ یکماهه با 5گیگ ترافیک اعتباری گرفتم سرعتش دقیقا همونه یعنی اینطور نیست خدایی نکرده بره بالاتر پینگش خوبه من راضی هستم آپلودشم چیزی نگم بهتره توی این 12-10 روز قطعی نداشتم ولی دوستان خوبم موردی که خیلی باعث ناراحتیم شده اینه که من قبل از مخابرات یه سرویس 3ماهه با 5گیگ ترافیک میگرفتم و این 5گیگ تازه بعضی وقتها بعد از 3ماه اضافه هم میاوردم چون من زیاد اهل دانلود کردن نیستم مگر نرم افزارهایی مثل درایور گرافیک و آنتی ویروس و مرورگر و یه چندتا دیگه که مجموعا به 500مگ نمیرسن اونم نه همیشه و بیشتر کارم وب گردی و بعضی وقتها هم MW2,3رو آنلاین بازی میکنم اما بعد از اینکه از مخابرات اینترنت گرفتم تا الان که هنوز 12-10روز بیشتر نگذشته نتنها ترافیک اولیه ام تموم شده بلکه مجبور شدم 4گیگ هم ترافیک اضافی خریداری کنم دوستان خوبم من دانلود داشتم اما حسابه مقدارش دستم بوده من حساب میکنم بفرض 500مگ دارم دانلود میکنم ولی وقتی مراجعه میکنم ترافیک کسر شدم رو ببینم، میبینم بیشتر از اون چیزی که واقعا استفاده کردم یا دانلود کردم از من حجم کم کرده میرم چندتا صفحه باز میکنم میبینم 70-60 مگ ازم کم کرده میرم تو بازی در میام میبینم واسه نیم ساعت چقدر ترافیک ازم کم کرده درصورتی که قبل از مخابرات حساب میکردم میدیدم بعد از 2-1ساعت خیلی کم از ترافیکم کم شده(منظورم ispلعنتی قبلیم) من با 5گیگ 3ماه سر میکردم ولی الان به 10روز نکشیده من 8گیگ ترافیک سوزوندم؟! آخه این مخابرات لعنتی چطوری محاسبه میکنه؟!الان همون استفاده هایی رو میکنم که قبلا انجام میدادم چیزی فرق نکرده که، بخوام تماس بگیرم یا مراجعه کنم کسی پاسخگو نیستش میگه لابد استفاده کردی، کاری نمیشه کرد آخه،اگه وضع اینطوری پیش بره واقعا واسم صرف نداره صبر میکنم میرم یه ispخصوصی سرویساشون که گرونه،شبانه رایگان هم که نمیدن، حجم دزدی هم که میکنن والله موندن تو مخابرات بدور از عقل سلیمه(همین مشکلاتی رو که گفتم یکی از دوستامم داره) تازه هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد اینترنت میلی هم که تشریف آورده و فعلا توی مراکز دولتی 31 استان هم میخواد در مرحله اول اجرا بشه تا قبل از سال جدید هم بهتون قول میدم نوبت کاربرهای خونگی میشه هم قیمت های اینترنت رو افزااااایش میدن که دیگه از پس هرکسی بر نیاد و هم سرعت هارو تا خفگی کاهش میدن و... واقعا متاسفم متاسفم متاسفم![]()
Last edited by t800; 21-09-2012 at 19:32.
خداییش این بنده ی خدا این اخرای پستش قاطی کرده!
ولی نمیدونم چرا مخابرات تو همدان حجمی میده ولی بعضی شهرها نامحدود میده! چرا!
سلام به دوستان و اساتید
من فعلا پارس دارم 3 روز دیگه تموم میشه .
نظر صاحبنظران و دوستان رو میخوام بنظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟
PING پایین برام خیلی مهمه برای بازی آنلاین ( adsl رو فقط برای بازی آنلاین میخوام )
دست همتون درد نکنه
دوست گرامی شما یه مقدار سنجیده تر و مودبانه تر هم شاید بتونید با اعضای سایت صحبت کنید و در مورد اونها از جملات کوچه بازاری استفاده نکنید، اینطور نیست؟! شما هم اگه بعد از 6سال سر و کار داشتن با این جور شرکت ها و مشکلاتی که واست درست میکنن و علاوه بر دزدی از شما و دادن خدمات ضعیف و مسائل دیگه بهتون بی احترامی هم میکنن و به هیچ وجه کسی جوابگوی شما نیست و تنها وظیفشون خالی کردن جیب شماست، شما هم وضعیتی بهتر از من نداشتید البته اگه این چیزها واسه شما مهم باشه، همین چند ساعت پیش دوباره مجبور شدم 1گیگ دیگه ترافیک بگیرم بجای 1000مگ به من 950مگ شارژ داده این 50مگ چرا باید کم بشه؟شما اسم این کار رو بغیر از دزدی میدونید؟ توضیحاتی هم که دادم بیشتر واسه کسایی بود که میخوان برن از مخابرات اینترنت بگیرن که با دید بازتری اقدام کنن تا حالا فقط 20هزار تومن پول ترافیک دادم 32هزار تومن پول سرویسشون رو دادم در حالی که هنوز دو هفته نشده، تماس میگیرم یا مراجعه میکنم کسی جواب درستی نمیده و کاری نمیتونم بکنم شما جای من بودی عصبانی نمیشدی؟هرچند فکر نمیکنم این چیزا واسه شما زیاد مهم باشه چون اگر کمی با اینطور مشکلات درگیر بودید شرایط رو درک میکردید و نمیگفتید طرف قاطی کرده این حرفتون واقعا بهم برخورد اینها مشکلاتی هستند که همه باهاشون درگیر هستند و مربوط به چند نفر شخص خاص هم نمیشه اگه میخوای بیشتر متوجه بشی صفحه 230 و 231 همین تاپیک رو بخون.خداییش این بنده ی خدا این اخرای پستش قاطی کرده
دوست عزیز من در حد خودم کمکتون میکنم شاید بدردتون خورد فعلا من از مخابرات اینترنت دارم پینگش با سرویس روزانه بین 70-55 ثابته، من MW2,3رو بعضی وقت ها آنلاین بازی میکنم با سرورهای داخلی خیلی خوبه و با سرورهای غیرایرانی هم تا پینگ 200-150 هم خوبه و مشکل زیادی ندارید و قابل بازی کردن اما اینو در نظر داشته باش که ناجور از حجم ترافیکتون کم میکنه چه در مورد گیم چه در بقیه موارد باید یه جیب پرپول داشته باشی که هر دو سه روز 1گیگ ترافیک بخری البته اگه کارت فقط در همین حد باشه.PING پایین برام خیلی مهمه برای بازی آنلاین ( adsl رو فقط برای بازی آنلاین میخوام )
![]()
مطلب رو به علت جنجالی بودن پاک کردم چون حوصله دنگ و فنگ ندارم چون همه این ها رو میدونیم نیاز نیست که من دوباره تکرار کنم
Last edited by amir1024; 24-09-2012 at 00:38.
کاملا موافقم....
نمیدونم چرا همیشه اینجور مطالب رو تو میزنی و آخرش هم فقط مدعی العموم میشی و حقت رو میخوای!!!
خدا به خیر بگذرونه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)