تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 370 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

حقیقتش من این ترم دانشگاهمو جا به جا میکنم میرم یه شهر دیگه؛ خونه هم گرفتم خوابگاه نمیرم که نگران جا باشم... می خوام تا 2 ملیون خرج کنم که اونجا هم یه سیستم خوب داشته باشم؛ به ترتیب لپ تاپ یا همین all in one ها یا دسکتاپ!
    رشتم هم پزشکیه؛ مهندسی نیست که بخوام لپ تاپ همش همراهم باشه... از دسکتاپ های عادی هم بدم میاد؛ نمیدونم اونا که شما میگی چی هستن! یعنی واقعا خوبن؟
    خلاصه... توی لپ تاپ ها بعد کلی سبک سنگین کردن F12gfx رو پسندیدم از همه لحاظ؛ یا اگه احیانا نشد f123fx که‏ فقط گرافیکشون یه کم...
    توی all in one ها همون Ae2400؛... حوصله دسکتاپ بستن رو هم ندارم تو این موقعیت خر تو خر و درس!
    یه کم اهل بازی های پدر مادر دار مثل جی تی ای؛ مافیا؛ شیفت و فارکرای هم هستم... فیلمم میبینم... فوقشم 4تا پی دی اف و پاور پوینت پزشکی و اینترنت...
    از داستان گفتنم معذرت میخوام!
    هفته آینده میخوام بخرم؛ موندم! کلا پیشنهاد خاصی واسه موقعیت من هست؟

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز .... biostar و kiuq و mk_4th و ....

سلام ... خواهش میکنم اگه ممکنه مثل قبل سوالای منو جواب بدین ... بدجوری موندم .. کارمم عجله ایه ... دمتون گرم ...

چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....

سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
    اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...

دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟

و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....

و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
    فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...

از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

عزیزم اینقدر توی همه تاپیک ها اسپم نده خواهشا! هرجا نگاه میکنیم همینه!
    من که قبلا تمام جواب هات رو دادم؛ این همه وسواس نداشته باش؛ کاملا هم واست در مورد قابلیت های f12gfx و مزایاش نسبت به بقیه گفتم... آره صداش بلنده ولی خیلی باس نداره... گرافیکش واسه این بازی ها راحت کارت رو راه میندازه حرص نزن...؛ 2 گیگ رم بیشتر؛ هارد بیشتر و 7200 دور؛ مانیتور فول اچ دی؛ و بلو ری رایتر مسلمه که ارزششو داره! ولی تو اگه واست مهم نیستن خوب چه اصراریه اون یکی رو بخر!
    خلاصه در نهایت؛ اگه قبول داری که من ته و توی مسائل رو قشنگ در میارم؛ پس اینو انجام بده: اگه پولت میرسه و f12gfx یا f12kfx که عین همن توی دلتن؛ بخر! اگه پولت نرسید یا مدل دیگه ای به دلت افتاده از سری اف خوب اون رو بخر بقیه هم خوبن؛ فقط حواست رو جمع کن گرافیک 310 بر نداری به درد تو نمیخوره؛ فقط گرافیکش 330 باشه!... همین
    باز وسواس پیدا نکنی ها؛ قاطعانه بهت گفتم که دلت قرص باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

حالا اگه دوستان حرفه ای و کار بلد که صفحه قبل گفتم اومدن؛ بحث منم به یه نتیجه ای برسونن چون اطلاعات تخصصی راجع به این all in one ها کمه! البته biostar لطف کرد مثل همیشه راهنمایی های خوبی کرد؛ مثلا در مورد دردسر ارتقأ و تعمیرشون؛ ولی جواب آخرین پستم موند...
    من یکی که همتون رو شب قدری دعا کردم الان هم تازه آفتاب زده

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز mk-4th ... من واقعا ممنون که شما لطف میکنی جواب منو میدی ... ولی شما خودت گفتی الان مدتهاست داری تحقیق می کنی ... پس لطفا به منم حق بده ... بابا ما اونقدرا هم وضعمون تووووپ نیست که هر 6ماه یه بار لپ تاپ عوض کنیم ... بهم حق بده که وسواس داشته باشم ... واسه همینم خواستم بقیه دوستان مثل biostar و kiuq عزیز که تجربه شون از هردوی ما بیشتره کمکم کنن .. همین ... شما خودتو ناراحت نکن ... بازم ممنون از جوابت

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

پیشنهاد من به شما :

G73J
    CORE I7-1.6-720QM
    6GB
    500 HDD
    ATI 5870 1G DDR5
    17"
    DVD-RW
    win 7
    2,050,000

البته این مدلی که پیشنهاد کردم مخصوص گیم هست اما در کل مشخصات وحشتناکی داره

اگر اهل بازی نیستید و همچنین باتری برای شما مهم هست ...... مک بوک ها انتخاب های مناسبی هستند.

MC372LL/A
    CORE I5-2.53-540M
    4DDR3
    500 HDD
    NV GT 330
    15.4"
    DVD-RW
    MAC
    2.5 KG
    2,200,000
    ممنونم،نه برای بازی استفاده نمیکنم حداقل تا وقتی که 360 و ps3 رو دارم،
    یه سوال، MacBook Pro 15 inch قیمتش چقدره؟17 خیلی بزرگ نیست؟؟!
    این MacBook pro ،در ایران چنده؟
    2.66GHz Intel Core i7 processor
    500GB 5400-rpm hard drive
    Intel HD Graphics
    NVIDIA GeForce GT 330M graphics processor with 512MB GDDR3 memory
    15 inch

_
    اگه امکانش هست یه سری موارد دیگه رو هم بگید،خودم خیلی از apple خوشم میاد،ولی برای لپ تاپ،به نظرم سیستم عاملش خیلی جالب نیست(نظر شخصیم)،
    در ضمن،یه سوال،روی mac میشه نرم افزارهایی مثل 3dmax و Photoshop رو ریخت دیگه؟!
    Last edited by gap; 30-08-2010 at 12:30.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

ســـــــــــلام من یه لب تاپ برای بازی و کارای گرافیکی تا حداکثر 2 میلیون میخوام .. کارایی و قدرت برام اهمیت زیادی داره.. اگه ممکنه پیشنهادتو رو بدید. ممنون

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنونم،نه برای بازی استفاده نمیکنم حداقل تا وقتی که 360 و ps3 رو دارم،
    یه سوال، MacBook Pro 15 inch قیمتش چقدره؟17 خیلی بزرگ نیست؟؟!
    این MacBook pro ،در ایران چنده؟
    2.66GHz Intel Core i7 processor
    500GB 5400-rpm hard drive
    Intel HD Graphics
    NVIDIA GeForce GT 330M graphics processor with 512MB GDDR3 memory
    15 inch

_
    اگه امکانش هست یه سری موارد دیگه رو هم بگید،خودم خیلی از apple خوشم میاد،ولی برای لپ تاپ،به نظرم سیستم عاملش خیلی جالب نیست(نظر شخصیم)،
    در ضمن،یه سوال،روی mac میشه نرم افزارهایی مثل 3dmax و Photoshop رو ریخت دیگه؟!

شما می تونید یا توسط Virtual machine ها از ویندوز استفاده کنید و یا اینکه ویندوز دلخواه خودتون را کنار مک نصب کنید (دوال بوت )
    مشکلی از نظر سیستم عامل ندارید.
    مک بوک های 15 اینچ خیلی جمع و جور و همچنین سبک هستند.
    مدل انتخابی شما :

MC373LL/A
    CORE I7-2.66-620M
    4DDR3
    500 HDD
    NV GT 330 512
    15.4"
    DVD-RW
    MAC
    2.54KG
    2,600,000

محصولات Adobe نسخه ی مک هست امت دیگه نمی دونم کرک شده هم پیدا میشه یا نه
    اما می تونید ویندوز داشته باشید و روی اون کار کنید

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

حقیقتش من این ترم دانشگاهمو جا به جا میکنم میرم یه شهر دیگه؛ خونه هم گرفتم خوابگاه نمیرم که نگران جا باشم... می خوام تا 2 ملیون خرج کنم که اونجا هم یه سیستم خوب داشته باشم؛ به ترتیب لپ تاپ یا همین all in one ها یا دسکتاپ!
    رشتم هم پزشکیه؛ مهندسی نیست که بخوام لپ تاپ همش همراهم باشه... از دسکتاپ های عادی هم بدم میاد؛ نمیدونم اونا که شما میگی چی هستن! یعنی واقعا خوبن؟
    خلاصه... توی لپ تاپ ها بعد کلی سبک سنگین کردن F12gfx رو پسندیدم از همه لحاظ؛ یا اگه احیانا نشد f123fx که‏ فقط گرافیکشون یه کم...
    توی all in one ها همون Ae2400؛... حوصله دسکتاپ بستن رو هم ندارم تو این موقعیت خر تو خر و درس!
    یه کم اهل بازی های پدر مادر دار مثل جی تی ای؛ مافیا؛ شیفت و فارکرای هم هستم... فیلمم میبینم... فوقشم 4تا پی دی اف و پاور پوینت پزشکی و اینترنت...
    از داستان گفتنم معذرت میخوام!
    هفته آینده میخوام بخرم؛ موندم! کلا پیشنهاد خاصی واسه موقعیت من هست؟

کلا با لپتاپ خیلی راحت تر هستید.

در مورد بازی های پدر مادر داری که گفتین، چندان گرافیک قدرتمندی نیاز ندارند.
    و چون نوت بوک را زیاد جا به جا نمی کنید پس باتری هم چندان مهم نیست.

پیشنهاد من می تونه مدل G73J باشه که خوره بازی هست.....

می تونه مک بوک باشه که اگه بردی دانشگاه بفهمند واقعا دکتری ....(بازی ها رو هم راحت ج.اب میده +باتری خوب )

یا می تونه از سری F سونی باشه که هم خوشکله و هم با کانفیگ عالی..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان عزیز .... biostar و kiuq و mk_4th و ....

سلام ... خواهش میکنم اگه ممکنه مثل قبل سوالای منو جواب بدین ... بدجوری موندم .. کارمم عجله ایه ... دمتون گرم ...

چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....

سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
    اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...

دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟

و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....

و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
    فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...

از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن
    فول چ دی خودش یک مزیته.

در مورد کیفیت صدا باید بگم در کل سری های سونی که تولید میکنه . سری های 16 اینچی مثل F و FW و... بهترین کیفیت رو دارند.
    اما مانند نوت بوک های ایسوس و MSI و HP صدا افکت نداره و Subwoofer هم سری F نداره.
    کیفیت صدا خوبه اما می تونم بگم که صدا بیس هست.

پیشنهاد من این مدله :
    کد:

در مورد وایرلس هم تقریبا هیچ دستگاهی مشکل نداره ! این سری هم بی مشکله...

در کل کارت گرافیک 330 نمره ی 15 میگیره !
    کارت گرافیک خوب و برای گیم ساخته شده اما در حد 5650 و 5730 نیست.... مخصوصا در رزولیشن 1920*1080 .....
    همه ی گیم ها رو در حالت قابل قبول اجرا میکنه.

شما این نقد رو بخون همه چی حله :

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •