بچه ها مدل 8 گیگ هدفون تو جعبه داره ؟ هدفونش با مدل های دیگه فرق میکنه ؟
راستی کسی قیمت 8 گیگ با گارانتی و بدون گارانتی را میدونه ؟
بچه ها مدل 8 گیگ هدفون تو جعبه داره ؟ هدفونش با مدل های دیگه فرق میکنه ؟
راستی کسی قیمت 8 گیگ با گارانتی و بدون گارانتی را میدونه ؟
بله داره
مدلش با بقیه فرق داره
قیمت هم حدود 300000 تومنه
بله من 8 گیگ دارم هندزفری داره مدل WH.205
و قیمت 8 گیگش بدون گارانتی اهواز 305 هست و با گارانتی من خریدم 20 روز پیش 310 الان دوستم 4 روز پیش خرید با گارانتی 330 هزار
عکس گوشی با متعلقات جعبه در پست های قبلی ئر صفحات قبل قرار دادم .![]()
با سلام.
کسی میدونه صدای زنگ دریافت اس ام اس گوشی x6 چطور عوض میشه؟
nokia X6-00/ 8GB
از تنظیمات پروفایل باید عوض کنید!نوشته شده توسط Maman Sepehr&Sohei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز اول استفاده بود درسته که نو بود اما احتیاتا پاکش کردم اما انگار لنزش یه مه جلوشه و رنگهاش پررنگ و کم رنگ میشند. البته من داخل ساختمان طی روز با و بدون فلاش فیلم گرفتم شاید در فضای باز درست بشه
در ضمن روز دوم که داشتم اون فیلم ها رو میدیدم وسط های کار که داشتم یکی از فیلم ها رو برای دیدن انتخاب میکردم گوشی هنگ کرد و روی یه علامت دایره شکل که معمولا قبل از پخش فیلم میاد گیر کرد و خلاصه هنگ کرد و مجبور شدم باطری رو در بیارم.
شایان ذکر است که فرمور گوشی به روز هست و مرکز نوکیا که بردم گفتند اخرین ورژن نرم افزار روش پیاده شده
با سلام:
دوستان عزیزی که به تازگی گوشی x-6 خریدن توجه کنند که اکثر x-6 گارانتی اصلی در قسمت IHF SPEAKER (خر خر در پخش موزیک و پایین بودن کیفیت صدا)دارای مشکل بوده و ایراد از خط تولید خود NOKIA بوده(استفاده از اسپیکر های نا ارزان قیمت )و باید مرجوع شود و خودشان این عیب را قبول دارند,اما متاسفانه فقط میگویند باید اسپیکر هاش تعویض شود در ضمن این گوشی در قسمت قاب ضعیف بوده و برای تعوض اسپیکر باید تمام گوشی باز شود و هیچوقت مانند روز اول نمیشد(فاصله قاب و LCD).طبق برسی های اینجانب اینها زیر بار تعویض نمیرن. تنها راه شکایت از طریق شماره تلفن 124 میباشد.دوستان میتوانند شکایت خود را به قسمت بازرگانی124 فکس کنند.
حق دادنی نیست,گرفتنیست
با سلام:
دوستان عزیزی که به تازگی گوشی x-6 خریدن توجه کنند که اکثر x-6 گارانتی اصلی در قسمت IHF SPEAKER (خر خر در پخش موزیک و پایین بودن کیفیت صدا)دارای مشکل بوده و ایراد از خط تولید خود NOKIA بوده(استفاده از اسپیکر های نا ارزان قیمت )و باید مرجوع شود و خودشان این عیب را قبول دارند,اما متاسفانه فقط میگویند باید اسپیکر هاش تعویض شود در ضمن این گوشی در قسمت قاب ضعیف بوده و برای تعوض اسپیکر باید تمام گوشی باز شود و هیچوقت مانند روز اول نمیشد(فاصله قاب و LCD).طبق برسی های اینجانب اینها زیر بار تعویض نمیرن. تنها راه شکایت از طریق شماره تلفن 124 میباشد.دوستان میتوانند شکایت خود را به قسمت بازرگانی124 فکس کنند.
حق دادنی نیست,گرفتنیست
سلام دوباره
میشه لطفا بهم بگی که این لقی به چه صورت و در کجای در هست؟
آیا لقی به صورت چپ و راتی (بازی کردن به چی راست) هست
یا اینکه وقتی در فشار میدی قیژر قیژ می کنه ؟
درود
دوستان میخواهم یک گوشی x6 مدل 8 گیگ بگیرم
چه چیزایی رو ملاک قرار بدهم منظورم اینه چه چیزایی رو باید نگاه کنم که سالم و اصل باشه
همچنین از کجا خرید کنم بهتر است؟
برم پاساژ علاءالدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)