سلام آیا برنامه ای برای ساخت والپیپرهای 3تایی وجود داره؟ اگه هست ممنون میشم لینک دانلود را بگذارید
سلام آیا برنامه ای برای ساخت والپیپرهای 3تایی وجود داره؟ اگه هست ممنون میشم لینک دانلود را بگذارید
سلام بله هست.
دوستان در چند صحه قبل لینک دانلود را برای من گذاشته بودند.حدود 15 یا 20 صفحه قبل.باید بگردید.
یه بازی قشنگ دیگه برای دوستان استار دار...بصورت فول تاچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم اگه بازی قشنگ داری فقط اسمشو بگید کافیه...
خدمت شما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 800 ساعتی که واسه باتریش میگن میدونید چند روز میشه؟؟؟800تقسیم بر 24=33....................یعنی 33 روز!!! به نظرم اگه یه صفرشو برداریم منطقی تره 80. 80/24=33.3...........یعنی تقریبا 3 روز و نصف....
منم گوشیمو بار اوله که شارژکردم نزدیک به 4روزه که دووم آورده،الان بار دومه که اخطار میده میخوام خاموشش کنم و بزنمش به شارژ.
سلام گوشی من مشکل خط دهی داره خیلی بد خط میده چیکار کنم؟
منظور 800 ساعت در حالت Standby هستش.
این استار هیچ گونه بدی نداره فقط یه ایراد کلی داره اونم اینه که اگه با کسی تلفنی داری حرف میزنی کس دیگه اگه بهت بزنگه اشغال میزنه نمیتونه بیاد پشت خط شما.(اصطلاحا پشت خطی)درسته؟
سلام
دیروز یه star از صادقیه خریدم ...
اما الان یه مشکلی داره موقع عکس گرفتن مینویسه no file . ماله من 5233 هستش مشکلش چیه
یه نظرم بزرگترین مشکلش فقط میتونه قاب پشتش باشه چون خیلی کیفیت پایینی داره...هنوز 5روز نمیشه که خریدمش ولی پشتش پره خش های ریز شده(مشکی)
از من میشنوید نقره ایشو بگیرید چون مشکی خط هارو به وضوح نشون میده و سفید هم بعد از اینکه خط افتاد داخل خطها کثیفی میشینه و 2برابر مشکی تو چشم میاد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)