تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 1024 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    پاسخ شما بسیار بچه گانه است .
    کجا رفت غیرت مردان ایرانی؟ لابد انتظار داری در برابر حمله بیگانگان شما آشپزی کنید و خواهر و مادرت مبارزه؟
    خود شما برای ازدواج دختر تحصیل کرده را بر بیبی سکینه بی سواد ترجیح نمی دهی؟
    دوست داری مادر بچه هایت مثل اکثریت مادرهای ما بی سواد باشد ؟
    اگه ترس از سربازی و دفاع از میهن را دارید که واویلاااااا.
    وباز اگه ترسویی بشین درست و حسابی درسها را بخوان و با شجاعت درسی همچون شجاعت مردی قدم بردار !
    وتازه مدرک با تبعیض را هم که گرفتی سربازی باید بری . مگر اینکه تو خونه بنشینی تا یک دختر به خواستگاریت بیاد .
    آفرین بر این مردان . احسنت بر شما .
    انشاالله در کنکور امسال قبول شوی ولی با جدیت نه با تبعیض بین خودت و خواهرانت .
    بحث حقوق زن و مرد بسیار گسترده است که امیدوارم واردش نشوید وگرنه مجبورم پاسخ بدهم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[quote=timsar jackson;4231242]ببین نه نگران باش نه نا امید شو..

من و خیلی از بچه های دیگه ی این تاپیک مثل تو پشت کنکوری هستیم

منم اول که پشت کنکوری شدم و دیدم که دوستام قبول شدن(من همه دوستام قبول شدن حتی 1 نفر هم نموند) یه جورایی

خیلی حالم گرفته شد دلم شکست.

ولی گفتم من سال پیش نخوندم تنبلی کردم نتیجش شد اینی که الان میبینم ولی الان خدا یاز یه فرصت دیگه بهم داده اگه

بخوام بشینم به این فکر کنم که وای چرا همه قبول شدن من موندم من چه بد بختم باید یه سال دیگه بخونم و اینا هیچی عوض

نمیشه و من سال دیگه باز نتیجم همین میشه..بعدشم وقتی دیدم تو پی سی ورلد هم خیلیا مثل منن و چند تا دوست مثل

خودم اینجا دارم روحیم بهتر شد آخه دیگه واسه من کسی نموند همه دوستام قبول شدن فقط دوستای اینجا موندن....

خلاصه اینکه اصلا نه ناراحت باش نه ترس به دلت راه بده فقط به این فکر کن که سال دیگه تو یه تاپیک هممون دور هم جمع شدیم

و هممون اون دانشگاهی که میخوایم رو قبول شدیم

به امید اون روز[/quote
    حلا که گفتید من هم باید اعلام کنم که تمامی دوستانم وارد دانشگاه شدند . انشالله همه سال دومی ها اینجا تهران قبوا بشن .
    ببخشید ولی این حرفهایی که در مورد تحصیلات خانومها زدید خیلی به من برخورد
    ولی اینو حداقل میدونم ه الان خانوم ها هم مجبورند که پا به پای همسراشون کار کنن تا بتونن زنگیشون رو تامین کنند
    حداقل توی خانواده ی ما که این طوری .نکته ی جالبش هم اینجاست که حتی ساعات کاریشون وحقوقشون هم بیشتره
    راستی در رابطه با اون رتبه های 1 رقمی ریاضی هم باید بگم که شما به این نکته هم دقت کردی که پسرها توی ریاضیات وی هستند ودخترها توی حفظی ها که اینم به خاطر تفاوت در عملکرد نیم کره ی مغزشونه !
    Last edited by new life; 19-09-2009 at 10:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ما که شروع کردیم به خوندن و داریم از این خواندن لذت میبریم

فقط مسئله ای که وجود داره و من بهش ایمان دارم اینه که
    فکر این نباشید که ساعت رو ببرید بالا بجاش مفهوم خواندن رو ببرید بالا
    چرا
    چون هم کنکور مفهومی است
    هم اگر مفهومی بخونید هر جا رو که بخونید چون پایه قوی دارید حلش میکنید
    سعی کنید قبل از شروع شیمی و فیزیک ریاضی رو پاس کنید یعنی بخونید

در ضمن به اندازه بخونید مثلا 4 تا 6 ساعت
    بعد از فصل پاییز ساعت خودش زیاد میشه
    اما کسل و خسته کننده نمیشه
    کسی که بخواد اول کار بار سنگینی رو بدوش بکشه موفق نمیشه

موفق باشید دوستان

4. 4 کاربر از mohsen_blid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها سلام منم میخوام امسال کنکور تجربی شرکت کنم و متولد 1365 هستم امیدوارم سال خوبی رو با هم بگذرونیم
    راستی بچه ها تا به حال ازمونهای قلمچی چه جور بوده؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    کجا رفت غیرت مردان ایرانی؟ لابد انتظار داری در برابر حمله بیگانگان شما آشپزی کنید و خواهر و مادرت مبارزه؟
    وباز اگه ترسویی بشین درست و حسابی درسها را بخوان و با شجاعت درسی همچون شجاعت مردی قدم بردار !
    وتازه مدرک با تبعیض را هم که گرفتی سربازی باید بری . مگر اینکه تو خونه بنشینی تا یک دختر به خواستگاریت بیاد .
    بحث حقوق زن و مرد بسیار گسترده است که امیدوارم واردش نشوید وگرنه مجبورم پاسخ بدهم .

تازه وارد شما که انقدر دم از غیرت و nationalist میزنی بهتره یه سر به قطعه 303 و 258 بهشت زهرا بزنی . شما که انقدر وطن پرست و مدافع حقوق زنان هستی کجا بودی وقتی دخترهای مردم رو تو میدون ولیعصر و میدون انقلاب زیر مشت و لگد و باتوم له میکردن . کجا بودی وقتی موهای یه دختر و میکشیدن و به زور مینداختنش تو ماشین . تو با چه جراتی به بچه های این تاپیک میگی ترسو . وقت جنگ هم که بشه همین بچه ها میرن جنگ شما بشین تو بخش آماد کمپوت پخش کن . ما با حضور دخترها مخالف نیستیم اما باید توجه کمی بیشتر نه زیاد به پسرها بشه . حداقل اینکه 3سال به یه پسر فرصت شرکت در کنکور بدن نه بیشتر . شما یا سال اول هست کنکور میدی یا نفست از جای گرم بلند میشه . چون اگه مثل من و timsar jackson و ... سال دوم کنکورت بود و کل آینده تحصیلت به یک سال وابسته بود این طوری نمی گفتی

7. 10 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حاجی این لحن حماسیت منو کشته
    بابا بیخیال...
    اگه کنکوری ای بشین درستو بخون،اگرم نیستی بذار ما بخونیم...

9. 7 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که اصلا توصیه نمی کنم این کار رو بکنی.... چون دیگه اون الزام رو واسه درس خوندن نداری مثلا اگه یه مبحث رو نرسی بخونی میگی خوب نرسیدم دیگه به جهنم !!! ولی اگه ثبت نام کنی هم حس رقابت با بقیه رو داری و هم تمام زورت رو میزنی واسه بهتر و بهتر کار کردن نسبت به قبل....
    من خواهش می کنم یه کاری بکن که سال دیگه همین موقع حسرت زده و پشیمون نباشی 180-190 هزار تومن اصلا ارزش سرنوشتی که ممکنه بعدا برات رقم بخوره رو نداره....

خلاصه من اگه جای تو بودم اصلا و صلا و اصلا این کار رو نمی کردم و میرفتم ثبت نام می کردم و انجا با بقیه بچه ها کل کل تراز میذاشتم!!!! باز هم خودت می دونی....

موفق باشی
    آخه خسته میشم.......آخه محیط آزموناش اصلا جدی نیست....برا همین میگم تو خونه بدم یا اون جا هیچ فرقی نمی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام
    سلام دوست عزیز.با اینکه برای موضوع مورد بحثتون احترام زیادی قایلم.ولی فکر میکنم جاش ایتجا نیست.

لطفا جو اینجا رو خراب نکنید.

12. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تازه وارد شما که انقدر دم از غیرت و nationalist میزنی بهتره یه سر به قطعه 303 و 258 بهشت زهرا بزنی . شما که انقدر وطن پرست و مدافع حقوق زنان هستی کجا بودی وقتی دخترهای مردم رو تو میدون ولیعصر و میدون انقلاب زیر مشت و لگد و باتوم له میکردن . کجا بودی وقتی موهای یه دختر و میکشیدن و به زور مینداختنش تو ماشین . تو با چه جراتی به بچه های این تاپیک میگی ترسو . وقت جنگ هم که بشه همین بچه ها میرن جنگ شما بشین تو بخش آماد کمپوت پخش کن . ما با حضور دخترها مخالف نیستیم اما باید توجه کمی بیشتر نه زیاد به پسرها بشه . حداقل اینکه 3سال به یه پسر فرصت شرکت در کنکور بدن نه بیشتر . شما یا سال اول هست کنکور میدی یا نفست از جای گرم بلند میشه . چون اگه مثل من و timsar jackson و ... سال دوم کنکورت بود و کل آینده تحصیلت به یک سال وابسته بود این طوری نمی گفتی
    سلام دوست عزیزی که گرد خاک به پا کردی!!!!!
    آن خواهر و مادر من و شمایی که مو هایشان را میکشیدند ، به خاطر همین تبعیض ها و تحقیرهایی که شده بودند به خیابانها آمدند و من مطمئنم شما هم مثل من آن روز پای کامپیوتر کل کل میکردید .اگه درس داری پاشو برو درستو بخون !!!!
    لازم نیست جای دوری بری !! ذهنیتهای زن ستیز زاییده مادرانی بی سواد و یا کم سوادند .
    بابا ما گفتیم به دختران یعنی مادران و خواهرانمان در سراسر کشور باید با توجه به تبعیض جنسیتی اعمال شده در کنکور درس بخوانند و اگر باور نمیکنند چنین تبعیضهایی هست به لینک داده شده مراجعه تا مطمئن شوند . ناگهان سیل تنبلهایی که موفقیت خود را در سرکوب دیگران میبینند به پا خاستند .
    ضمنا راجع به افراد دیگر زود قضاوت نکن بعدا پشیمون میشی و مجبور به عذر خواهی .
    باز هم امیدوارم هم شما و هم دختران سرزمینم در کنکور منتها بدون تبعیض موفق باشند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو رشته های پزشکی و دندون پزشکی سهمیه دارن پسرا.خوب یا بدش رو هم کاری ندارم.واسهریاضی اینجوری نیس(به جز یه چندتایی رشته)
    پزشکی فردوسی دختر تا 400 500 قبوله پسر تا 700 800

15. 6 کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •